- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
evet canım avakado :)gayet sağlıklı canım
canım salatanın içindeki yeşil olan avakado mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım avakado :)gayet sağlıklı canım
canım salatanın içindeki yeşil olan avakado mu![]()
Ayy çok kızdım sana şu anda ne güzel bir haftada 3 kilo verdin ardından 1,5 geri aldın şimdide yarım kilo gelmiş hemde bu kadar dikkatli beslendiğin halde acil birşeyler yap hemen spora falan başla takiptesin ona göreRumuz:sabahvesen
gecen hafta= 61.8
bu hafta=62.3
fark= +500
hedef= 57
maalesef şu sabah kahvaltıları ve 3 ana öğün bana yaramıyor vücudumu tanıyorum ancak ilaç da almam gerekbir süre bir şekilde idare etmem gerekecek artık
spora vaktim yok cnm kursa gidiyorum ve zaten gün içinde gidip gelirken toplam 40 dakikaya yakın yürüyorum. ödemdi sanırım o giden neyse vazgeçmek yok 13.7 kg verdim toplamda kolay kolay pes etmemAyy çok kızdım sana şu anda ne güzel bir haftada 3 kilo verdin ardından 1,5 geri aldın şimdide yarım kilo gelmiş hemde bu kadar dikkatli beslendiğin halde acil birşeyler yap hemen spora falan başla takiptesin ona göre![]()
gözümü doyuruyorum önce canım :)maşaallah sana ya ne güzel hazırlıyosun hayranlıkla bakıyorum :)
nadal yapcakmis canim sagolsunlisteyi kim yapacak kızlar yapmayanlar var aslında
kimse yapmazsa da ben yaparım isteyen varsa yazsın
valla çok güzel yeniyo zaten mesele de oo baklava da yenmez mi cnm ya ben de dun esimde miss gibi boyozlar yedim.hele ki cikolatali olan aman allahim yok boyle lezzetler ya:)
ben de yaparım onu yalancı mantı deriz biz üzerine tereyağına salça da katarım ben bizimkiler öyle seviyor..üstüne sonradan nane sumak pulbiber serperim..mııımm afiyet olsun canımEki Görüntüle 2068406 kahvaltımı yaptım birazdan yürüyüş yapıcam anneme doğru bişey verip gelicem markete uğrarım bügün eşimi beklemicez yemek için dün bekledik taaaa 7 buçukta yedik yemeği böyle olmuyo bazen gecikiyo buda kilo için iyi deyil akşama yoğurtlu makarna yapıcam tatar deriz biz yoğurtlu sarımsaklı üzerine tereyağı dökeriz haftada 1 kere illa yiyoruz bende tartılınca yiyeyim dedim
ellerine sağlık canımKızlarçok özürr dilerim geç kaldım Kasım ayı 2. Cuma bildirim listesi
Kilo verenler
Maalesef kimse yok
Kilosu sabit kalanlar
Sersum
Nadalvanos
Kilo alanlar
1.sabahvesen
2.özelim92
3.filiztoprak
Aaadddaaa izinli
Mesmeser ficans seylanıngünlüğü bildirim yapmadı
canim gayet guzel olmus ellerine saglikKızlar çok kötü bir liste oldu inşallah bidahakine bol eksili güzel bir liste yaparım kusura bakmayın çocuğun tabletten bu kadar oldu