• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rumuz:sabahvesen
gecen hafta= 61.8
bu hafta=62.3
fark= +500
hedef= 57

maalesef şu sabah kahvaltıları ve 3 ana öğün bana yaramıyor vücudumu tanıyorum ancak ilaç da almam gerek :( bir süre bir şekilde idare etmem gerekecek artık

Rumuz:sabahvesen
gecen hafta= 61.8
bu hafta=62.3
fark= +500
hedef= 57

maalesef şu sabah kahvaltıları ve 3 ana öğün bana yaramıyor vücudumu tanıyorum ancak ilaç da almam gerek :KK43: bir süre bir şekilde idare etmem gerekecek artık
Ayy çok kızdım sana şu anda ne güzel bir haftada 3 kilo verdin ardından 1,5 geri aldın şimdide yarım kilo gelmiş hemde bu kadar dikkatli beslendiğin halde acil birşeyler yap hemen spora falan başla takiptesin ona göre:duduk::kahve:

Bugün ben listeyi yaparım ayağımda tırnak batması oldu üstüne basamiyorum gelen gidende yok akşama da yoğurtlu Makarna yapacam bende

Ayy çok kızdım sana şu anda ne güzel bir haftada 3 kilo verdin ardından 1,5 geri aldın şimdide yarım kilo gelmiş hemde bu kadar dikkatli beslendiğin halde acil birşeyler yap hemen spora falan başla takiptesin ona göre:duduk::kahve:
spora vaktim yok cnm kursa gidiyorum ve zaten gün içinde gidip gelirken toplam 40 dakikaya yakın yürüyorum. ödemdi sanırım o giden neyse vazgeçmek yok 13.7 kg verdim toplamda kolay kolay pes etmem

Sabah

Screenshot_2017-11-17-13-36-06-624.webp

Ara

Screenshot_2017-11-17-13-35-49-883.webp

Öğlen

Screenshot_2017-11-17-13-36-19-423.webp

Kızlarçok özürr dilerim geç kaldım Kasım ayı 2. Cuma bildirim listesi
Kilo verenler

Maalesef kimse yok
Kilosu sabit kalanlar
Sersum
Nadalvanos
Kilo alanlar
1.
sabahvesen
2.özelim92
3.filiztoprak

Aaadddaaa izinli
Mesmeser ficans seylanıngünlüğü bildirim yapmadı

Kızlar çok kötü bir liste oldu inşallah bidahakine bol eksili güzel bir liste yaparım kusura bakmayın çocuğun tabletten bu kadar oldu

o baklava da yenmez mi cnm ya ben de dun esimde miss gibi boyozlar yedim.hele ki cikolatali olan aman allahim yok boyle lezzetler ya:)
valla çok güzel yeniyo zaten mesele de o:KK70::KK70:
Eki Görüntüle 2068406 kahvaltımı yaptım birazdan yürüyüş yapıcam anneme doğru bişey verip gelicem markete uğrarım bügün eşimi beklemicez yemek için dün bekledik taaaa 7 buçukta yedik yemeği böyle olmuyo bazen gecikiyo buda kilo için iyi deyil akşama yoğurtlu makarna yapıcam tatar deriz biz yoğurtlu sarımsaklı üzerine tereyağı dökeriz haftada 1 kere illa yiyoruz bende tartılınca yiyeyim dedim
ben de yaparım onu yalancı mantı deriz biz üzerine tereyağına salça da katarım ben bizimkiler öyle seviyor..üstüne sonradan nane sumak pulbiber serperim..mııımm afiyet olsun canım:KK68:...benim kız mantı istiyor bu hafta sonu yapıcam mecbur..az yerim ben de yürüyüşle eritirim..:KK54:
Kızlarçok özürr dilerim geç kaldım Kasım ayı 2. Cuma bildirim listesi
Kilo verenler

Maalesef kimse yok
Kilosu sabit kalanlar
Sersum
Nadalvanos
Kilo alanlar
1.
sabahvesen
2.özelim92
3.filiztoprak

Aaadddaaa izinli
Mesmeser ficans seylanıngünlüğü bildirim yapmadı
ellerine sağlık canım :KK68::KK68:ama dediğin gibi berbat bir liste kilo açısından..naaptık biz böyle topikçe:KK57::KK57:

günaydın güzeller...
dün işten erken çıktım batıkente gittim orada sosyete pazarı ve bilimum marketleri gezdim..yoruldum geldim...ayyy ne kalabalık ne kalabalık...:KK47::KK47:artık kafam kaldırmıyor...yaşlanıyor muyum nee:p:p:p:p

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
kaysı yumurta(zeytinyağlı limonlu)
çeri domates
peynir zeytin
1 küçük dereotlu poğaça
1 parça ıspanaklı börek
:kk77::kk77::kk77:

dün markette yeni pişmişti dayanamadım aldım ..kalan böreği hemen difrize attım yemeyeyim diye:KK52:
bugün temizliği bitirip pazara rahat etmeye karar verdim..:KK49::KK49:

2.5 km bantta yürüdüm
evi temizledim
duşakabini ovdum
çamaşır astım pert durumdayım:KK47:

Back
X