• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Allah sağlık versin canım gerisini boşver :KK66:

Maalesef canim kimse yok ama pasaport işlemleri yetişmemiş başkasını gönderecekler sanırım
hadi gözün aydın canım..Ama önceki mesajımda da dediğim gibi gitse de sağlık olsun ,sayılı gün geçer..
Sağol canım amin

Arada gelir arada siz gidersiniz Can'ım buna şükür maşallah Allah annene de sağlık versin

Herşeyden de etkileniyoruz öyle olunca kafa da gidiyor

B vitamini mi alsak acaba

Amin Can'ım :)
Çok şükür canım en azında ayda bir görüşebiliyoruz..Aminn:dua::dua:
kafa da binbir düşünce olunca bence normal..multi vitamin takviyesi olabilir bence de..ben bemixc alıyorum arada zaten..:KK51::KK51:

günaydın canlarım...regl oldum dün.her yerim ağrıyor..gün bitse de eve gelsem diye bekliyorum şimdiden..
yaş aldıkça regl daha yorgun ve halsiz hissettiriyor insana..

KİLO Bildirimim
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:82.9 kg
baş.tarihi:22 Eylül 2017
geçen hafta:83.5 kg
bu hafta:83.3 kg
fark:-200
yüzde:%0.239
ilk hedef:75kg
spor:her gün işe gidiş geliş 2.5 km +3 gün 2 km daha

regl 2.gün -200 gr idare eder bence..:confused:daha başlangıç kiloma bile düşemedim:confused:

Listeyi ben gelince 5 gibi yaparım kızlar..Gelsin bildirimler.....:halay::KK31::KK31::KK31:

Atat_rk'_n Resimleri (13).webp
Önce başöğretmenimiz Atatürk'ü saygıyla anıyor,tüm Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun..Çocuklarımız için aydınlık günler diliyorum:dua::dua::dua:

Kızlar akşamdan menüyü yazamadım
Sabah
Kaşarlı yağsız tost

Öğle
1 köfte
Ayran çorbası

Akşam
Ayran çorbası
Tekirdağ köfte
Piyaz

3 küçük ev poğaçası:kızgın:
3 elmalı kurabiye:kızgın:
Türk kahvesi

Spor yapamadım
canimmmm yine pogacalar kurabiyeler mi yaptinnnn

Gunaydin kizlar bnde bu hafta kilo bildirimi yapiyorum haftaya listede olacagim insallh tatil donusu brrbat tabi
Rumuz aaadddaaa
Kilo 64.8

dün akşam eve gidince biraz tavuk yedim. biraz tahin pekmez . çok seviyorum tahin pekmez

sabah 2 bardak yağlı süt
bir tatlı kaşığı dolusu tahin pekmez
2-3 lokma pankek

öğlene 2 küçük patates haşlama
dereotu maydonoz
biber turşusu
yarım limon
bunları karıştırıp salata yapacağım . hepsi doğranmış

1 küçük kırmızı ekşi elma

regl başlangıcı bugün . ufaktan belirti .
54.4 geldim bugün.
neden 1 kilo şişiyoruz . bilgisi olan var mı

geçmiş olsun . ağrısı yoktur inşallah

afiyet olsun şekercim. ben de tavuk yapacağım
biraz vardı canım ama şimdi daha iyi bizim gelin çok hereketli hiç yerinde durmaz marifetli pasta börekte çok iyi ev temizliğinde de mükemmel yemekleri bize göre fazla lezzetli deyil ama bazılarıda iyi olabiliyor
ilk gün akşam ziyarete gittik kkız kek yapmış hiç hasta gibi deyil biz olsak yatarız hasta aslında nefes alamıyodu tamponlar vardı ağzından nefes alıyo gözü sulanıyo ama hiç durmuyo yat diyoz biraz dinlen yok ben yatamam diyo
dünde tamponları aldırdı anneme gitmişler

gözün aydın ve Allah kavuştursun canım..:cry::cry:

Yok kıss evinde kardeşimdeydi .keşke gezse...ortada kaldım deyip duruyor..kardeşim de ben de bu söze gıcık oluyoruz..ne ortada kalması evi var maaşı var evlatları var..neymiş gelip gidip duruyormuş:KK47::KK47::KK47:oyyy oyyyy:KK51::KK51::KK51::KK51:

bende dalgınım canım..kafa karışık her işi halletmeye çalışmanın yorgunluğu..eşimizin uzak olması tetikliyor bence..:KK51::KK51:
sersum cum ne istiyor acaba bişeyler anlatmak istiyo bence mesela sizin kendi evinde kalmasını istiyo olabilir kardeşlerinin musayit olanlar yani belki evinde kalmak istiyo yanında birisi olsun istiyo
ama çalışıyosunuz herkezin kendi hayatı var amaanneler bazen bencil olabiliyor bide böyle bişey yaşayınca kimsenin kendini anlamdığını düşünüyor aslında bi yardım alsa konuşsa baya rahatlar sizde rahatlarsınız yabancı ülkelerde en ufak durumlarda bile yardım alıyorlar bizde yanlış anlaşılıyor böyle şeyler malesef

Allah sağlık versin canım gerisini boşver :KK66:

Maalesef canim kimse yok ama pasaport işlemleri yetişmemiş başkasını gönderecekler sanırım
aaaa iyi olmuş sevinmişsindir

Çok geçmiş olsun canım ameliyat mı oldu

Ne yapmak gerek acaba

Sağol canım amin

Arada gelir arada siz gidersiniz Can'ım buna şükür maşallah Allah annene de sağlık versin

Herşeyden de etkileniyoruz öyle olunca kafa da gidiyor

B vitamini mi alsak acaba

Amin Can'ım :)
tam ameliyat değilmiş canım ama estetik de yapıldı kemik çıkmış çünkü

Back
X