• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Yarım domates
Fırında patates
Az pide
Çay
Az peynir

1 tane Halley

Akşam
Balık
Limonata

Kocamın elinden sufle ;)
Sade Türk kahvesi
Kayısılı form çayı

Kızlar merhaba herkese bol eksiler :KK49: ben suan isvec diyeti yapıyorum sizler hangi diyetleri uyguluyorsunuz hangileri daha çok verdiriyor :KK24:

Allah rahmet eylesin canım zeytinyağı tuz karabiber süper oluyor ama limonlu denemedim en yakın zamanda deneyeceğim
Amin canım :dua:
allah rahmet eylesin canim deneyecegim insallah
amin canım :dua:
Yarın ben de yazıcam inşallah ama Benim ki diyet diil de dikkat etmeye çalışıcam
hoşgeldin aramıza başarılar..:KK54:

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Yarım domates
Fırında patates
Az pide
Çay
Az peynir

1 tane Halley

Akşam
Balık
Limonata

Kocamın elinden sufle :KK66:
Sade Türk kahvesi
Kayısılı form çayı
Kocişin elinden de sufle yenmez miii:KK68:

Kızlar merhaba herkese bol eksiler :KK49: ben suan isvec diyeti yapıyorum sizler hangi diyetleri uyguluyorsunuz hangileri daha çok verdiriyor :KK24:
burada herkes kendine uygun bir diyet yapıyor ve paylaşıyor..hoşgeldin aramıza başarılar...:KK68:

günaydın güzeller...
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
salçalı omlet
peynir zeytin
roka maydanoz köz biber
1 çeri
yarım portakal
:kk77::kk77::kk77:

bu akşam üstü annem geliyor..bakalım moral durumları nasıl..:KK51::KK51:

Sucuklu yumurta ve fırında patates birer porsiyon mu:işsiz:
Yok canım ikisinde de azar azar haftasonu olunca maalesef böyle oluyor

Amin canım :dua:

amin canım :dua:
hoşgeldin aramıza başarılar..:KK54:

Kocişin elinden de sufle yenmez miii:KK68:

burada herkes kendine uygun bir diyet yapıyor ve paylaşıyor..hoşgeldin aramıza başarılar...:KK68:
Yenmez olur mu çok güzel yeniyor hem bahanemde var adam 2 senede bir yapıyor:KK70:

Slm kizlar arkadasim vardi hafyasonu bizde kaldi sonra baska bir arkadasla bulustuk kacamakli bir gun oldu offf ya biktim.artik diyet yaomaktan cok skildim cidden kizlar azcik kacir hemen kilo yani keske bu isin basit bir formulu olsaydi

Dünkü menüm
Sabah
Az şekerli türk kahvesi
Öğle
2 haşlanmış yumurta
2 dilim fırında patates
1 domates
1 dilim salam
1 çorba kaşığı tahin pekmez
Az pide

Akşam
Izgara tavuk
Bol salata

Türk kahvesi
Çay
Yarım gofret

Merhaba sanirim 5.gününüz ne kadar gitmiş şimdiye kadar. Bende 1 buçuk sene önce yapmıştım 13 günü tamamlamama rağmen 5 kilo gitmişti sonrasında da normal diyet yaptigim için geride gelmedi şimdide yapasım var ama çok sıkı yapamam bebiş emziriyorum dün günü bazı değişiklikler yaparak İsveç gibi geçirdim ama süt azaldı tabi dün pek su içmedim onunda etkisi vardır muhakkak. Bakalım bugün yine türk kahvesi içtim umarım devamı gelir

İsvec diyetini bnada söylermisiniz
ac kalmak istemiyorsan asla yapmayacagim ama yaparsan anainda eriyecegin harika bir diyettir

Dünkü menüm
Sabah
Az şekerli türk kahvesi
Öğle
2 haşlanmış yumurta
2 dilim fırında patates
1 domates
1 dilim salam
1 çorba kaşığı tahin pekmez
Az pide

Akşam
Izgara tavuk
Bol salata

Türk kahvesi
Çay
Yarım gofret
o tahin pekmez yok mu beni mahvediyor naldalcim ya dun bnde yedim.aninda sistim resmen elim.yuzum sis bana cok kotu dokaniyor

Back
X