Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sucuklu yumurta ve fırında patates birer porsiyon muKahvaltı
Sucuklu yumurta
Yarım domates
Fırında patates
Az pide
Çay
Az peynir
1 tane Halley
Akşam
Balık
Limonata
Kocamın elinden sufle
Sade Türk kahvesi
Kayısılı form çayı
Amin canımAllah rahmet eylesin canım zeytinyağı tuz karabiber süper oluyor ama limonlu denemedim en yakın zamanda deneyeceğim
amin canımallah rahmet eylesin canim deneyecegim insallah
hoşgeldin aramıza başarılar..Yarın ben de yazıcam inşallah ama Benim ki diyet diil de dikkat etmeye çalışıcam
Kocişin elinden de sufle yenmez miiiKahvaltı
Sucuklu yumurta
Yarım domates
Fırında patates
Az pide
Çay
Az peynir
1 tane Halley
Akşam
Balık
Limonata
Kocamın elinden sufle
Sade Türk kahvesi
Kayısılı form çayı
burada herkes kendine uygun bir diyet yapıyor ve paylaşıyor..hoşgeldin aramıza başarılar...Kızlar merhaba herkese bol eksilerben suan isvec diyeti yapıyorum sizler hangi diyetleri uyguluyorsunuz hangileri daha çok verdiriyor
![]()
Hoşbuldum teşekkür ederimAmin canım
amin canım
hoşgeldin aramıza başarılar..
Kocişin elinden de sufle yenmez miii
burada herkes kendine uygun bir diyet yapıyor ve paylaşıyor..hoşgeldin aramıza başarılar...![]()
Yok canım ikisinde de azar azar haftasonu olunca maalesef böyle oluyorSucuklu yumurta ve fırında patates birer porsiyon mu![]()
Yenmez olur mu çok güzel yeniyor hem bahanemde var adam 2 senede bir yapıyorAmin canım
amin canım
hoşgeldin aramıza başarılar..
Kocişin elinden de sufle yenmez miii
burada herkes kendine uygun bir diyet yapıyor ve paylaşıyor..hoşgeldin aramıza başarılar...![]()
bilmiyorumAaaaa bilmşomusın eskidi yaaa
bem bir ara 6 gun isvec yaomistim ne guzel erimistim o alti gundeKızlar merhaba herkese bol eksilerben suan isvec diyeti yapıyorum sizler hangi diyetleri uyguluyorsunuz hangileri daha çok verdiriyor
![]()
Ne kadar kilo vermiştin canımbem bir ara 6 gun isvec yaomistim ne guzel erimistim o alti gunde
KeşkeeeeSlm kizlar arkadasim vardi hafyasonu bizde kaldi sonra baska bir arkadasla bulustuk kacamakli bir gun oldu offf ya biktim.artik diyet yaomaktan cok skildim cidden kizlar azcik kacir hemen kilo yani keske bu isin basit bir formulu olsaydi
Merhaba sanirim 5.gününüz ne kadar gitmiş şimdiye kadar. Bende 1 buçuk sene önce yapmıştım 13 günü tamamlamama rağmen 5 kilo gitmişti sonrasında da normal diyet yaptigim için geride gelmedi şimdide yapasım var ama çok sıkı yapamam bebiş emziriyorum dün günü bazı değişiklikler yaparak İsveç gibi geçirdim ama süt azaldı tabi dün pek su içmedim onunda etkisi vardır muhakkak. Bakalım bugün yine türk kahvesi içtim umarım devamı gelirKızlar merhaba herkese bol eksilerben suan isvec diyeti yapıyorum sizler hangi diyetleri uyguluyorsunuz hangileri daha çok verdiriyor
![]()
Sanirim beraber yapmıştık hey gidi günlerbem bir ara 6 gun isvec yaomistim ne guzel erimistim o alti gunde
ac kalmak istemiyorsan asla yapmayacagim ama yaparsan anainda eriyecegin harika bir diyettirİsvec diyetini bnada söylermisiniz
o tahin pekmez yok mu beni mahvediyor naldalcim ya dun bnde yedim.aninda sistim resmen elim.yuzum sis bana cok kotu dokaniyorDünkü menüm
Sabah
Az şekerli türk kahvesi
Öğle
2 haşlanmış yumurta
2 dilim fırında patates
1 domates
1 dilim salam
1 çorba kaşığı tahin pekmez
Az pide
Akşam
Izgara tavuk
Bol salata