Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim emzirmek zaten basli basina bir olay zayiflamak icin olsun filizcim sen de simdi insallah veriyorsunaad haklısın canım sağlıklı şeyler yiyoru zaten sadece emzirenler porsiyon hesabını ona göree yaparlar şimdiki aklım olsa emzirme döneminde çok çabuk verirdim onların metoları daha hızlı çalışıyo
evet toparlnma vakti yanina corba salata ve yogurt yapabilirsin cnmHaklısınız kızlar çok sağlıksız beslendiğim bir hafta geçirdim bu hafta çok daha dikkatli olacağım inşallah herşeyden önce bunu çocuğum için yapmam gerekiyor silkeleme vaktim geldi ama bugün ne yemek yapsam bilmiyorum az pırasa var yanına ne yapabilirim önerileri bekliyorum![]()
mercimek,ezogelin yada terbiyeli tavuk suyu vs çorba yap canım yanına karışık salata yaparsın marul süt yapıyor birde yoğurtla mis gibi olurHaklısınız kızlar çok sağlıksız beslendiğim bir hafta geçirdim bu hafta çok daha dikkatli olacağım inşallah herşeyden önce bunu çocuğum için yapmam gerekiyor silkeleme vaktim geldi ama bugün ne yemek yapsam bilmiyorum az pırasa var yanına ne yapabilirim önerileri bekliyorum![]()
merhaba kızlar çok çok verimli bir hafta oldu benim için kaçamak yapmadan eski irademi topladığım bir zaman oldu :) müfakatını da tartıda gördüm :)
Rumuz: Sabahvesen
Başlangıç kilom : 63.5
Geçen hafta : 61.4
bu hafta : 60.5
fark:-900 gram
Yüzde : % 1.465
afiyet olsun şekercim.9.00
1 taneye yakın mandalina
12.30
1 duble fincan sade türk kahvesi
Öğle
Eki Görüntüle 2073990
14.42
1 duble fincan sade türk kahvesi
olmuş artık . sen geleceğe bak .Hemen kilo bildirimi de yapayım
Başlangıç tarihi : 20 Eylül 2017
Başlangıç kilom : 86
Geçen hafta : 81
Güncel kilom : 81,5
Yüzde : +0,617
Spor yok
Homili gırtlak yedim![]()
cok lezzetli bir kombin olmus canim afiyet olsunöğlen yemeğim;
çorba
pilav yanına türlü
ayran
kizartma 2 tabak mi yedin cnimakşam yemeği yiyecek yerim yok.
öğlen o kadar tıka basa yedim ki.
acıkmadım.
akşam acıkır miyım kı. bilmem.
doğal gaz açılmış .
artık çay demlemek lazım . yupiiii
Teşekkür ederim canım :)Tebrikler canım bende de sendeki iradenin yarısından olsa keşke![]()
Teşekkür ederim canım :) elimden geldiğince kendime göre ayarlamaya çalışıyorum :)afiyet olsun şekercim.
menülerine hayranım.
tebrik ederim ayrıca . harika vermişsin
Bende merak ediyorum 1,5 aydır siteye bile hiç girmedi inşallah bir sıkıntı yokturmesmeser nelerde ya cok merak ettim