• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sersumcum nasılsın canım

Sıkma canını dalgısın da galiba 500 gr vermişsin

Hep öyleyiz bu ara Allah sağlık versin başka şey olmasın canım
sağol canım.:KK15:.sıkkınım biraz bazen nedensiz oluyor ama..geçecek inşallah.:KK51:.haklısın kilomu bile yanlış hesaplamışım:KK51::KK51:
sersum sersum canim insallah iyisindir her neye skildiysan veya uzulduysen insallah gecicek oyle inaniyorum
sağol canım...inşallah geçecek:dua::KK15:
ARALIK AYI İLK LİSTEMİZ
Kilo verenler
1.Özelim92:%1,507:KK9:
2.sabahvesen:%1,465:KK9:
3.sersum:%0,480:KK9:
4.aaadddaaa:%0,100
Kilo almayanlar
filiztoprak
Kilo alanlar
1.nadalvanos:%0,617
2.ficans
Mesmeser ?
Seylanın günlüğü ?

Demirleke canım sen kilo bildirimi yapmıyorsun dimi?
ellerine sağlık canım:KK68::KK68:

@mesmeser nelerde ya cok merak ettim
geçen ben de söyledim..inşallah iyidir..:KK64::KK64:

selam canlar...
sabah
1 dilim çavdar
peynir zeytin
yumurta
:kk77::kk77::kk77:

öğlen
karnıyarık
cacık
2 kaşık pilav

akşam arkadaşlar geldi
1 kk kadar elmalı kurabiye
1 dilim börek
kabak salatası

çok kaçırmadım çok şükür
yarın annemle azcık gezeriz diyoruz..hava güzel olursa..hepinizi öptüm:KK15::KK15::KK15:

ARALIK AYI İLK LİSTEMİZ
Kilo verenler
1.Özelim92:%1,507:KK9:
2.sabahvesen:%1,465:KK9:
3.sersum:%0,480:KK9:
4.aaadddaaa:%0,100
Kilo almayanlar
filiztoprak
Kilo alanlar
1.nadalvanos:%0,617
2.ficans
Mesmeser ?
Seylanın günlüğü ?

Demirleke canım sen kilo bildirimi yapmıyorsun dimi?

eline sağlık canımm :) kilo verenleri tebrik eder kilo alanlara bir öpücük hediye ediyorum :)))

kızlar dün akşam doğum günü vardı sadece 2 dilim börek yedim birde yöresel yoğurt çorbası vardı yarım kase onu yedim çay içtim hemen kaçtım :)))

regl olucam yarın falan haftaya kilo tavan olur artık :(

sabah kahvaltı daha yapamadım . ama bu sabah biraz torpil gecicem kendime çünkü regl olacagım zaman kendinini tutamama hali çok oluyor :( ama dün ki gibi abartmadan kaçıcam :)))

selam canlar...
sabah
1 dilim çavdar
peynir zeytin
yumurta

öğlen
karnıyarık
cacık
2 kaşık pilav

akşam arkadaşlar geldi
1 kk kadar elmalı kurabiye
1 dilim börek
kabak salatası

çok kaçırmadım çok şükür
yarın annemle azcık gezeriz diyoruz..hava güzel olursa..hepinizi öptüm:KK15::KK15::KK15:
evet gayet iyi atlatmissin bravo

kızlar dün akşam doğum günü vardı sadece 2 dilim börek yedim birde yöresel yoğurt çorbası vardı yarım kase onu yedim çay içtim hemen kaçtım :)))

regl olucam yarın falan haftaya kilo tavan olur artık :KK43:

sabah kahvaltı daha yapamadım . ama bu sabah biraz torpil gecicem kendime çünkü regl olacagım zaman kendinini tutamama hali çok oluyor :KK43: ama dün ki gibi abartmadan kaçıcam :)))
yok canim kendini oyle sartlama belki de kilo tavan olmaz

Slm bayanlar yine topigimiz haftasonu sessizligi sarmis ben sabah
1.yumurta 1 wasa ve bir dilim ananas
Oglen sinemedaydim.o yuzden
1 ayran ve 3 ceviz ikindide
Yulaf yogurt elma karisimi 2 kare de bitter xikolata
Aksam da insallah yogurt biraz leblebi yerim

Selam kızlar dün bildirim yapamadım sabah konsoloslukta randevumuz vardı. Çocuklara kimliklerini aldık eşimin Türk vatandaşlığı işlemlerini başlattık.En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Ben bir süre kilo bildirimi yapmamaya karar verdim. Şu anda 52.700 kilom ve zaten iştahsızlığım yüzünden kilo almıyorum. Sağlık durumum nedeniyle diyet de yapamıyorum. Çok ilaç alıyorum. Kilo vermeye çalışmak çok iyi bir fikir değil gibi görünüyor.

12.30

1 fincan duble türk kahvesi

Öğlen

Screenshot_2017-12-02-20-48-54-846.webp

Ara

Screenshot_2017-12-02-20-48-21-446.webp

Akşam

Screenshot_2017-12-02-20-49-08-412.webp

Akşam yemeğinden sonra.

1 fincan duble türk kahvesi

Selam kızlar dün bildirim yapamadım sabah konsoloslukta randevumuz vardı. Çocuklara kimliklerini aldık eşimin Türk vatandaşlığı işlemlerini başlattık.En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Ben bir süre kilo bildirimi yapmamaya karar verdim. Şu anda 52.700 kilom ve zaten iştahsızlığım yüzünden kilo almıyorum. Sağlık durumum nedeniyle diyet de yapamıyorum. Çok ilaç alıyorum. Kilo vermeye çalışmak çok iyi bir fikir değil gibi görünüyor.
hayırlı olsun canım...sen sağlığına dikkat et gerisi önemli değil canım..:KK39:

selam kızlar...dün annemle batıkentte büyük bir avm alışveriş merkezi var oraya gittik.ona değişiklik olsun diye..ben artık hiç sevmiyorum avmleri...artık yaşlanıyorum diye heralde hep doğayla iç içe olan yerlere gitmek istiyorum..deniz yeşillik olsun yeter bana:KK39:
sabah sokak simiti ve peynir
öğlen kumpir
akşam da 1 lahmacun yedim
kaçamak günüm gibi oldu
bugün düzen günü..
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77::kk77:
1 dilim çavdar..
peynir zeytin
maydanoz 1 dilim portakal
salçalı omlet

selam kızlar...dün annemle batıkentte büyük bir avm alışveriş merkezi var oraya gittik.ona değişiklik olsun diye..ben artık hiç sevmiyorum avmleri...artık yaşlanıyorum diye heralde hep doğayla iç içe olan yerlere gitmek istiyorum..deniz yeşillik olsun yeter bana:KK39:
sabah sokak simiti ve peynir
öğlen kumpir
akşam da 1 lahmacun yedim
kaçamak günüm gibi oldu
bugün düzen günü..
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77::kk77:
1 dilim çavdar..
peynir zeytin
maydanoz 1 dilim portakal
salçalı omlet
canim bizim belki yasimiz daha kucuktur ben 27 esim 30 ama inanki bizde avm leri hic sevmiyoruz hep doga deniz yesil olsun istiyoruz cok yapay geliyor bana oralar

Gunaudin bayanlar bnde dun aksam az kacirdim ama insallah benim de toplama gunum sabah
1 yumurta 3 zeytin 1 wasa az peynir ve yesillkk

canim bizim belki yasimiz daha kucuktur ben 27 esim 30 ama inanki bizde avm leri hic sevmiyoruz hep doga deniz yesil olsun istiyoruz cok yapay geliyor bana oralar
canım yaş işin şakası eskiden öyle derlerdi yaşlanınca kafa kaldırmıyor diye.. sanırım hepimiz betonlaşmadan bunaldık herkes doğal ortamları özler arar oldu..tabii bunda mecburen büyük şehirde yaşamanın da etkisi var..ben küçük bir sahil kasabasında büyüdüm o zamanlar üniversiteye kadar tek hayalimiz oradan kurtulup büyük şehire gitmekti..şimdiyse tek hayalimiz oraya geri dönmek..:cry::cry:

canım yaş işin şakası eskiden öyle derlerdi yaşlanınca kafa kaldırmıyor diye.. sanırım hepimiz betonlaşmadan bunaldık herkes doğal ortamları özler arar oldu..tabii bunda mecburen büyük şehirde yaşamanın da etkisi var..ben küçük bir sahil kasabasında büyüdüm o zamanlar üniversiteye kadar tek hayalimiz oradan kurtulup büyük şehire gitmekti..şimdiyse tek hayalimiz oraya geri dönmek..:cry::cry:
Evet aynen benim de hayalim esimle bir balikci kasabasinda yasamak gercekten insanin ozu doga

Screenshot_2017-12-04-08-30-54.webp
Günaydın güzel bayanlar hepinize güzel bir hafta diliyorum ben kahvaltımı yapıyorum yanında bitki çayı var o çıkmamış ;)

Gunaydin bayanlar bnde kahvaltisini yapanlardanim nasil uykum var sabah
2 yumurta 3 veya 4 ceviz 2 kasik cokelek yesilliknve bitki cayi ictim kahvalti saglam olsun oglen
Bulgurlu salatam ve ayranim var insallah

Back
X