- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazilarina sabah kahvaltisi iyi gelmiyor mesela bana da cok yedim mi sorun sen de onlardan misin canim
of of. ya senin mamalar çok hoş görünüyor . her bir resmine baktım . harika ya. olsa da yesim
çalışırken mecburen 06.00 gibi 06.15 gibi yapıyorum kahvaltıyı.ben kahvaltıyı öğlen yapanlardanım canım :) sabah bana da yaramıyor :)
teşekkürler canım![]()
Canim ben 3 cocuk buyuttum. emzirirken cok hizli kilo verilmiyor zaten. ama sekerli ve unlu yemeyip bol sivi gida ve marul yemek cok sut yapiyor hem de kilo aldirmiyor. ben en kucugumu 3.5 yil emzirdim. her zaman sehpanin uzerinde marul ve salatalik bulunduruyordum bir de hurma. aksama kadar yiyordum. hem bol bol sutum oluyordu hemde yavasta olsa kilo veriyordum. tavsiye ederim.Çok şükür 2 gündür sütüm geri geldi dün oğlumda emme reddi başladı biraz acımasızca oldu ama birkaç saat aç bıraktım tekrar emmeye başladı artık dolaba süt atamıyorum ama en azından günlük rızkını çıkarıyor kuzum aç kalmaya gelmiyor hemen süt gidiyor ama aaadddaaa nın dediği gibi kahvaltı harici ekmek yemeden sağlıklı gıdalar yediğimde herşey kısa sürede düzeldi neredeyse cuma günü kilo vermekten vazgeçip homili gırtlak yiyecektim bebek sözkonusu olunca insanın gözü hiçbir şey görmüyor iyiki varsınız destek olmasanız ben 90 ı görürdüm herhalde eski iradem kalmadı
canım emzirme dönemi aslında avantajın senin..sağlıklı beslenirsen gayette güzel kilo verirsin bebeğin de sağlıklı beslenir..kavrulmamış kuru yemiş de süt yapar ve seni tok tutar..karatay tarzıÇok şükür 2 gündür sütüm geri geldi dün oğlumda emme reddi başladı biraz acımasızca oldu ama birkaç saat aç bıraktım tekrar emmeye başladı artık dolaba süt atamıyorum ama en azından günlük rızkını çıkarıyor kuzum aç kalmaya gelmiyor hemen süt gidiyor ama aaadddaaa nın dediği gibi kahvaltı harici ekmek yemeden sağlıklı gıdalar yediğimde herşey kısa sürede düzeldi neredeyse cuma günü kilo vermekten vazgeçip homili gırtlak yiyecektim bebek sözkonusu olunca insanın gözü hiçbir şey görmüyor iyiki varsınız destek olmasanız ben 90 ı görürdüm herhalde eski iradem kalmadı
Ah kıyamam size.slm kızlar
bu aralar hiç gelemiyorum dünde çok rahatsızlandım regl olmuştum fakat ağrısı çok şiddetliydi müthiş bir gaz oluyo
ne tuvalete gidebildim nede idrara çıkabildim süründüm resmen acillerde bugünde 12 ye kadar uyumuşum kızımı gönderdim yattım
şu an yine gaz var ne iyi gelir bilemmedim hiç bişey yiyemiyorum zaten ağır geliyor
dünde kızım hastaydı sabah kalktık okula gidemedi tekrar yattı ateşi vardı onla uğraştım çok şükkür iyileşti
uzun lafın kısası sabahtan ikindiye kadar kızım hastaydı akşamdan 1 e kadar ben hastaydım kabus gibi
sersumcum ben listeden çıkayım şimdilik toparlanmam llazım canım düzenim kalmadı yine gelirim tabi burası olmadan yapamam vaktim olursa arada da uğrarım tabi öpüyorum hepinizi![]()
öğleye çok olduğu için mecburen canım seninkisiçalışırken mecburen 06.00 gibi 06.15 gibi yapıyorum kahvaltıyı.
Öğle yemeğinden sonra
1 fincan sade kahve
Ara
Eki Görüntüle 2075633 hadi ya bn de kullandim.bir ara cok begenmistim onu bu arada kahveler tok tutuuor sanirim.seni dimi
Hiç beğenmedim verdiğim paraya acıdım. Ne süt tadı vardi ne kakao
Akşam
Eki Görüntüle 2075634
Birazdan bir kahve daha gömerim :)
mamalar yine harika.Öğle yemeğinden sonra
1 fincan sade kahve
Ara
Eki Görüntüle 2075633
Hiç beğenmedim verdiğim paraya acıdım. Ne süt tadı vardi ne kakao
Akşam
Eki Görüntüle 2075634
Birazdan bir kahve daha gömerim :)
mamalar yine harika.
neden beğenmedin.
nasıl bi tat .
ben de almaya cesaret edemem.
her şeyden yiyip içtikten sonra ne gerek var .
bi ara merak sarmıştım proteinli süte ama . elim gitmedi almaya.
bol yumurta yiyoruz zaten demi.su gibi canım başka bir tat yok![]()