Selam kizlar yine kosusturmayla gecen bir gun oldu. sabah 5 te banka mesajiyla uyandim. biri nette kartimizi kullanip hesabi bosaltmis. hatta hesap -700 usd ye dusmus kartimda iptal edilmis. yani bes parasiz birakmislar bide bankaya borclanmisiz. bankayla yarim saatlik konusma neticesinde inceleme baslattilar ama bir sure hesabi kullanamayiz. bir suru otomatik odemelerimiz var sinir oldum yapcak bisey yok mamalarimizida nakitle alcaz artik. zamanla cozuluyor parayida iade ediyor banka ama bir suru ugrastiriyorlar. hayirlisi olsun.
dun Turk marketine gidip kahvaltilik aldim. ozlemisim baya iyi geldi. istahim olmasada severek kahvalti yaptim bu sabah. Turk kahvaltisi gibi yok. Canim memelektimin herseyi bir baska lezzetli. aksam canim yine bisey yemek istemezse kahvalti yaparim. simit falanda aldim ohhh bendeki keyfi dusunun artik:) simdi siz anlamazsiniz tabii ama gurbette olunca boyle kucuk seyler mutlu ediyor insani. valla banka hesabimizi bosaltmislar onu bile sallamadim keyifle kahvaltimi yaptim .