• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tünaydın kızlar;

grip olacağım sanırım boğazım çok ağrıyor :( olmam inşallah antibiyotik de kullanamıyorum. pazartesinden beri hiç kaçamak yapmadım çok şükür nasipse cumartesi ödül günüm olacak.

Gunaydin kizlar cocuklari okula biraktim ofise geldim simdi. :KK36:
iltifatlariniz icin tesekkurler.:KK28: bu sitenin ve sizlerin etkisi cok buyuk. sayenizde hergun motive oluyorum. :KK36:
acikcasi 20 yaslarindayken bile bu kadar fit olmamistim asiri zayiftim cunku 42 kiloydum. boy 1.68 olunca cok kotu gorunuyor. simdi 51-52 arasinda gidip geliyorum ve cok normal hissediyorum. gerci esim biraz daha zayif seviyor. 1-2 kilo daha versem fena olmaz ama kulak ameliyatini atlatayim insallah sonra biraz daha dikkat ederim.:KK39:
Kahvaltim dunle ayni. Sabah cocuklari okula hazirlamak baya vakit aliyor kendime kahvalti hazirlayamiyorum. misir gevregi falanda sevmedigim icin zeytin peynir ekmekle idare ediyorum genelde.
dun aksam portakalli sus marul salatasi 2 kasik pilav ve zeytinyagli taze fasulye kavurmasi yedim.
bu aksam sac kebabi yapmayi planliyorum esim cok seviyor.

selam kızlar...
bugün de pro yaptım ama öğlen kaçamağı yaptım:duduk::duduk::duduk:

yarı yarıya diyelim...
annemle kızımın saçlarını kestirdik çayla kadayıflı cup yedim:sinirli:
akşam
karışık ızgara
salata
şalgam suyu

yarın listeyi biriniz halleder kızlar ben kızımın veli toplantısı var ona gideceğim..yetişemem...acayip şiştim yarına durum tırt gene.:KK47::KK47:.umarım siz vermişsinizdir:işsiz::işsiz:

Öğlen

Screenshot_2017-12-14-20-31-58-107.webp

14.30 gibi

Duble fincan sade türk kahvesi

17.00

1 tane mandalina

Akşam

Screenshot_2017-12-14-20-32-11-523.webp

selam kızlar...
bugün de pro yaptım ama öğlen kaçamağı yaptım:duduk::duduk::duduk:

yarı yarıya diyelim...
annemle kızımın saçlarını kestirdik çayla kadayıflı cup yedim:sinirli:
akşam
karışık ızgara
salata
şalgam suyu

yarın listeyi biriniz halleder kızlar ben kızımın veli toplantısı var ona gideceğim..yetişemem...acayip şiştim yarına durum tırt gene.:KK47::KK47:.umarım siz vermişsinizdir:işsiz::işsiz:
bem de bugun regl.oldum ayni tirttan bnde de var biz hallederiz listeyi cnm merak etme sen

Kızlar bugün cuma bildirim günümüz unutmayın!!!
Rumuz: nadalvanos
Başlangıç kilom: 86
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Geçen hafta 80.5
Güncel kilom 80,4
Fark 100 g
Yüzde %0,124

Regl döneminde almamakta güzel :KK45:
Umarım siz iyi vermişsinizdir

Kızlar bugün cuma bildirim günümüz unutmayın!!!
Rumuz: nadalvanos
Başlangıç kilom: 86
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Geçen hafta 80.5
Güncel kilom 80,4
Fark 100 g
Yüzde %0,124

Regl döneminde almamakta güzel :KK45:
Umarım siz iyi vermişsinizdir
şekerim iyi vermissin sen . maşallah

Back
X