• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar

Dün ne güzel kaçamak yapmadım diyordum ama gece kendimi mutfakta buldum:KK43:

Sabah kahvaltım tereyağında yumurta peynir zeytin 1 çay kaşığı ayva reçeli fındık

Kahvaltı öncesi ütü yapmıştım şimdi işlere devam çok işim var yarın da benim günüm var temizlik ve hazırlık yapıcam
kahvaltın çok güzelll
klasik kahvaltı. reçel çok seviyorum ben de
gece ne yedin

sütlü tatlı gittiğim yerlerde hiç ikram edilmedi. sevilmediğini düşündüm .
sütlü tatlı çok kalabalığa zor olur düşücesindeyim .
daha pratik göz doldurur şeyler yapmam lazım .

Hımm olabilir ama ben kıbrıs tatlısı yapıyorum süper bişey hafif de değil göz de dolduruyor;)

Hiç sorma çok kötü bir alışkanlık gözüme ne çarparsa o anda
Fıstık vardı yer fıstığı tabakta biraz pekmez vardı 1 de portakal vardı hepsinden yedim:KK43:
benim de sevdiğim şeyler . fıstık ezmesi aldım son bi kaç aydır. çok seviyorum .

bende sürekli diyet yapıyorum ama tık yok su içsem yarıyor ya.

Öğlen yemeğim

Kıymalı yumurta

Screenshot_2017-12-26-14-03-10-323.webp

Selamünaleyküm kızlar, bugün o kadar yoğunum ki iş yerinde hiç bakamadım bile foruma,

Sabah kahvaltısı;
1 Yumurta
Bide yoğurt zeytin bi iki lokma tırtıkladım
1 dilim ekmek

Veee 9 dan beri bildiğiniz açım fırsat bulup yemek yiyemedim, birazdan şekerim düşerse hiç şaşmam :)

Akşama tavuk yiyeceğim inşallah

çıldırıyorum resmen sinirden patron öyle bir iş dayadı ki sormayın çıldırıyorummmmmmmmmmmmm

saat: 17.15

1 dilim baklava
1 çay

akşam yemeği yok

İtiraf ediyorum akşam çok kaçırdım gün boyu aç kalınca :(((

1 tabak bulgur pilavı
6-7 tane tavuk kanat
Salata

Sana Sana bir dilim kömbe öğlen de bir tane haslanmis yumurta sabah beri merdivenleri yikadim camlari sildim is guc regl de oldum şükür
ay bir de ben ogrenebiksem su kombe nasil yapilir

Hiç sorma çok kötü bir alışkanlık gözüme ne çarparsa o anda
Fıstık vardı yer fıstığı tabakta biraz pekmez vardı 1 de portakal vardı hepsinden yedim:KK43:
Canim o gece yemeleri bir kez basladi mi bitmiyor mutfagin kapisini kitle:)
benim de sevdiğim şeyler . fıstık ezmesi aldım son bi kaç aydır. çok seviyorum .
bende inanilmaz severim fistigi kendim yapiyorum artik evde fistik ezmesi findik ezmesi badem ezmesi

Back
X