ay canm ozur diler sana degildi yazdgim 17 gun diyetine baktim diyecektimcanım tam anlayamadım hangi listeye baktığınııı kaçırdım sanırım
bosver o kadarini da birakma cnm bu arada senin yontemi biraz deneyecegim belli yasaklar yok caninin cektiginden az az yiyerek verdin ben listelere ve yasaklara cok takiliorum ama spor yaptigim icin vucudum cok iyi sana da evde sporu oneriorumSabah kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
Küçük bir kase kadar zeytin
1 dilimden az ekmek (bırakamadım kahvaltıda şu ekmeği tamamen:)
1 bardak çay
canim senle bem cok listexiyiz fakat listeyle olmuyor kendimiz bu isi ogrenmeliyiz yoksa bir listeyi 2 gun yapip birakioruz snra yine baska bir liste arioruz liste diyeti bozulunca da o gun yiyoruz yarin baska bir listeye baslamak icnKilo bildirimi
Başlangıç kilom 86
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Geçen hafta 79,9
Güncel kilom 79,9
Spor yok
Misafir çok
Offf 15 gün oldu regl bitmedi yarın yine doktora gideceğim çok canım sıkılıyor size verdiğim sözleri tutamadım haftasonu kv de kalacakmışız hiç canım çekmiyor şimdi kalkıp gitmeyi yağmurda 3 gündür hiç durmuyor hava bunaltiyor pazartesi listesi olan bir diyete başlamak istiyorum ne yapsam acaba listesiz olduğumda çok kaçamak yapıyorum işin kötüsü akşama içli köfte varmış kendimi nasıl tutacam bilmiyorum kv çok güzel yapıyor