Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdin demi ada cım. evimde severek oturuyorum ben de. mutluyum . evin çeşitli yerlerini boyadım . transfer yaptım . o uygulamalardan da atayım biraz .dur .canm iste o yuzden ayca kaya sayarak zayifla kitabini cikarmis liste yapmayin diyor o haftasonu simit mi yiyeceksin ekmek hakkindan dus pasta mi yiceksin tahil ve yag hakkindam dus ki hic bozma diyor hos ben anlatiyorum da sanki yapiyormus gbi ama inanilmaz faydali bir kitap
bnde bugun kendime cam porselene meyveler sebzeler ve ceviz hazirladim goruntusu cok hos oldu bu arada oglanin dogum gnunu kutlarim canm heee birde mutfagina ba yil dim
Canım kusura bakma gelemedim telefonum bozuldu evde internette yok telefonun yapılınca buradayım cuma günü aynıydım zaten kilo veremedim
Iyi ki doğdun canım geç mi kaldım acaba nice mutlu yillaraTünaydın kızlar
Cumartesi günü halam içli çörek yapmış kırk yılda bir yapıyor aman ye sabahvesen dedim :) dün de annem ile dışarıda idik kaçamakli bir gün oldu ama sabah tartildim telafi edemeyeceğim kadar değil bakalım 1-2 gün sıkacağım kendimi :) aslında bir 58 i görsem her şey daha kolay olacak :)
Neyse boşuna dememişler kışın yediğin hurmalar yazın Totonu tırmalar diye
Buda anacigimdan doğum günü hediyesi bana
Eki Görüntüle 2090712
canim nice mutlu yıllara eşinde olaymış iyiydi ama sağlık olsun.günaydın kızlar..bugün benim doğum günüm..eşim yok zaten..kaçamak kutlama falan yok...bahanesi oldu
dün annemle dışarıda bol gezdik...kzım daha iyi..cuma izin aldım okula da gitmedi salgın varmış isal ..dikkatli olun...
kahvaltım
kaysı yumurta(z.yağlı,lmonlu)
1 dilim çavdar
peynir zeytin
bu hafta 9-16 çalışıyorum...iş yerindeki listede yemekler fena bu hafta..ne yapacağım bakalım..listeyihazırlayan diyetisyen diyetisyen değil tatlıcı mübarek..haftada 1 gün bile yoğurt salata yok hep tatlı..bi görsem kendilerini çok lafım olacak
ben yemiyorum ama en azından yoğurt olsa yerim...
hangi kafadaysa
![]()
evet cok sevdm cnm yeteneklisin bir de boyamalar konusunda bu da arti puansevdin demi ada cım. evimde severek oturuyorum ben de. mutluyum . evin çeşitli yerlerini boyadım . transfer yaptım . o uygulamalardan da atayım biraz .dur .
gule gule kullan :)Tünaydın kızlar
Cumartesi günü halam içli çörek yapmış kırk yılda bir yapıyor aman ye sabahvesen dedim :) dün de annem ile dışarıda idik kaçamakli bir gün oldu ama sabah tartildim telafi edemeyeceğim kadar değil bakalım 1-2 gün sıkacağım kendimi :) aslında bir 58 i görsem her şey daha kolay olacak :)
Eki Görüntüle 2090712
sağ ol canım benim . daha daha güzelleri senin olsun inşallahsersum
yazarhanim35 mutlu yıllar kızlar sağlıklı mutlu ömrünüz olsun
@demirleke evinden huzur eksik olmasın canım herşeyin çok güzel
çok güzelmiş . doğum gunun kutlu olsun .Tünaydın kızlar
Eki Görüntüle 2090712