Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kullan canım, nerede oturuyordun sen ?![]()
perdelerimi de çok severek aldım .
Iyi ki doğdun canım geç mi kaldım acaba nice mutlu yillara
evet cok sevdm cnm yeteneklisin bir de boyamalar konusunda bu da arti puan
gule gule kullan :)
sersum
yazarhanim35 mutlu yıllar kızlar sağlıklı mutlu ömrünüz olsun
@demirleke evinden huzur eksik olmasın canım herşeyin çok güzel
sağ ol canım benim . daha daha güzelleri senin olsun inşallah
çok güzelmiş . doğum gunun kutlu olsun .
sersum doğum günün kutlu olsun .
oğlak burçları
sersum ve@sabahvesen sağlıklı uzun ömürleriniz olsun inşallah, @demirleke sağlıkla otur canım Yen'i evin tadı başka benim de evim Yen'i tadını çıkar
Bugün orucum, sahurda;
1,5 haşlanmış yumurta
1 poaça kendim yaptığım
1 kupa da çay
3 büyük bardak su
canım Düzce deyimSağlıkla kullan canım, nerede oturuyordun sen ?
sağol canımsersum dogumm gunun kutlu olsunnnnnm nice nice senelere insallah sersumcum allah bir an once esine kavustursun
ben de değişik tarifler denemeyi özledim..ama bu evimin mutfağı çok karanlık hiiç yapasım yok...inşallah emekli olup da kendi evimize taşınıncaKizlar bnm de esim surekli calistigi icin hep evde yalnizim xan skinyisindan ne yapacagimi bilemiotum o yuzden haftasonu bir cok tarif denedim az yedim gerci tatlarina bakip biraktm ama canm hic istemedgi halde yaptim bnlari
Amin canım..Allah hepimizin gönlüne göre versin...tekrar güle güle otur..![]()
oturma odamda bi de l köşe var. yeni taşınınca çekmişim .karışık üstü biraz . bi de en uçta mavi yorganın aldınde bizim küçük kız uyuyordu. babaanne resim isteyince böyle çekmişim . yollamışım.
Allah herkesin gönlündekini versin inşallah . ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin herkese inşallah
güle güle kullan...mutlu sağlıklı huzurlu nice nice yıllaraTünaydın kızlar
Cumartesi günü halam içli çörek yapmış kırk yılda bir yapıyor aman ye sabahvesen dedim :) dün de annem ile dışarıda idik kaçamakli bir gün oldu ama sabah tartildim telafi edemeyeceğim kadar değil bakalım 1-2 gün sıkacağım kendimi :) aslında bir 58 i görsem her şey daha kolay olacak :)
Neyse boşuna dememişler kışın yediğin hurmalar yazın Totonu tırmalar diye
Buda anacigimdan doğum günü hediyesi bana
Eki Görüntüle 2090712
sağol canım...aminncanim nice mutlu yıllara eşinde olaymış iyiydi ama sağlık olsun.
sağol canımsersum
yazarhanim35 mutlu yıllar kızlar sağlıklı mutlu ömrünüz olsun
@demirleke evinden huzur eksik olmasın canım herşeyin çok güzel
hadi hayırlı olsunKızlar ben haftasonu hiç dikkat edemedim tabi bu hemen kiloya yansıdı 2 günde hemen 1 kg arttı ama bu sabah adanın dediği diyete başladım umarım sonucu iyi olur
Sabah
Limonlu su
Kahvaltı
1 yk lor peyniri
1 tutam maydanoz
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı süt
2 ısırık zeytinli poğaça
Öğle yemeği henüz yemedim birazdan onuda yiyince yazarım
sağol canımsağ ol canım benim . daha daha güzelleri senin olsun inşallah
çok güzelmiş . doğum gunun kutlu olsun .
sersum doğum günün kutlu olsun .
oğlak burçları
canım renkli olan fayans aralarına özellikle renkli derz yapıyorlar kir göstermesin diye..öyle olmasın![]()
kapkek trasfer yaptım .bu mutfak kavanozlarına
![]()
![]()
![]()
aşağıdaki kağıttan trasfer yaptım .wc ye yaptım .güzel bi esinti verir diye.
bu şeyler yıkanınca çıkmıyor .
![]()
![]()
bir de derzleri boyadım .ne yaptıysam ağartamadım . en son çare boyadım .yepisyeni oldular
Allah kabul etsinsersum ve@sabahvesen sağlıklı uzun ömürleriniz olsun inşallah, @demirleke sağlıkla otur canım Yen'i evin tadı başka benim de evim Yen'i tadını çıkar
Bugün orucum, sahurda;
1,5 haşlanmış yumurta
1 poaça kendim yaptığım
1 kupa da çay
3 büyük bardak su
sağol canımsersum doğum günün kutlu olsun canım eşin kızın ve ailen ile Nice sağlıklı mutlu senelere burcdasim :)
İnşallah canımsağol canımamiinnn
ben de değişik tarifler denemeyi özledim..ama bu evimin mutfağı çok karanlık hiiç yapasım yok...inşallah emekli olup da kendi evimize taşınınca
Amin canım..Allah hepimizin gönlüne göre versin...tekrar güle güle otur..
güle güle kullan...mutlu sağlıklı huzurlu nice nice yıllara
sağol canım...aminn
sağol canım
hadi hayırlı olsun
sağol canım
canım renkli olan fayans aralarına özellikle renkli derz yapıyorlar kir göstermesin diye..öyle olmasın..ne kadar silsen ağarmaz onlar kendinden renkli..
Allah kabul etsin
sağol canımaminn
ikimize de mutluluk getirsin bu yıl burçdaşım
![]()
allah kabul etsin canimsersum ve@sabahvesen sağlıklı uzun ömürleriniz olsun inşallah, @demirleke sağlıkla otur canım Yen'i evin tadı başka benim de evim Yen'i tadını çıkar
Bugün orucum, sahurda;
1,5 haşlanmış yumurta
1 poaça kendim yaptığım
1 kupa da çay
3 büyük bardak su
ameliyat gunum 15 subata alindi. hayirlisi olsun artik.