Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok sersumcum . renkli derz değil.sağol canımamiinnn
ben de değişik tarifler denemeyi özledim..ama bu evimin mutfağı çok karanlık hiiç yapasım yok...inşallah emekli olup da kendi evimize taşınınca
Amin canım..Allah hepimizin gönlüne göre versin...tekrar güle güle otur..
güle güle kullan...mutlu sağlıklı huzurlu nice nice yıllara
sağol canım...aminn
sağol canım
hadi hayırlı olsun
sağol canım
canım renkli olan fayans aralarına özellikle renkli derz yapıyorlar kir göstermesin diye..öyle olmasın..ne kadar silsen ağarmaz onlar kendinden renkli..
Allah kabul etsin
sağol canımaminn
ikimize de mutluluk getirsin bu yıl burçdaşım
![]()
Sağol canım inşallahsağol canımamiinnn
ben de değişik tarifler denemeyi özledim..ama bu evimin mutfağı çok karanlık hiiç yapasım yok...inşallah emekli olup da kendi evimize taşınınca
Amin canım..Allah hepimizin gönlüne göre versin...tekrar güle güle otur..
güle güle kullan...mutlu sağlıklı huzurlu nice nice yıllara
sağol canım...aminn
sağol canım
hadi hayırlı olsun
sağol canım
canım renkli olan fayans aralarına özellikle renkli derz yapıyorlar kir göstermesin diye..öyle olmasın..ne kadar silsen ağarmaz onlar kendinden renkli..
Allah kabul etsin
sağol canımaminn
ikimize de mutluluk getirsin bu yıl burçdaşım
![]()
çok güzelmiş
geçmiş olsun canım .Hayırlı sabahlar
Dün iftarda;
Az mercimek çorba
3 tane lahana sarma
3 tane ufak içli köfte
1 bardakta ayran
Bolcada salata
Biraz fazla kaçırdım galiba
Bugün oruç değilim ve korkutuğum gibi akşam migrenim tuttu baktım sahurda geçmemiş tutmadım diğer güne inşallah
Kahvaltımda;
1 haşlanmış yumurta
1 poaça ev yapımı
1 bardakta çay var
Allah şifa versin canım, sorma sağlık olmazsa tutulmuyor, rabbim başka dert vermesin migren beni hep zorlar oruçta, ramazanda o kadar dua ediyorum ki rabbimin de mucizesi ile tutuyorumdün midem öyle kötüydü ki .
hazımsızlık . şişkinlik . ağrılı.
bağırsaklar bozuldu akşam eve gidince. üşüme de tuttu tabi.
yiyemedim bi şey . süt içtim biraz .
sonra uzandım . sürekli uyukladım .
sabah kalktım daha iyiyim . ama hala midem eskisi gibi değil .
aç uyanırdım sabah . ama şimdi dolu gibi midem.
artık evde kahvaltı yapmıyorum.
işte yapıyorum 2 gündür .
bugün tost yaptım . onu yedim.
öğlen için yumurta haşlamıştım evde. onlardan aldım 3 adet .
1 adet ekşi elma.
sanıyorum yeterli gelir . midem düzelmezse zaten belki o kadarı bile yiyemem .
ayy demirlekecim inanki bu sabah ayni sey bnde var midem dolu uyandim eksimis gibi midem canim bisey istemiyordu ama snra dan acikmayi diye muz ve bikac kuru yemis yedim neden boyle oldu acaba bilemiyorumdün midem öyle kötüydü ki .
hazımsızlık . şişkinlik . ağrılı.
bağırsaklar bozuldu akşam eve gidince. üşüme de tuttu tabi.
yiyemedim bi şey . süt içtim biraz .
sonra uzandım . sürekli uyukladım .
sabah kalktım daha iyiyim . ama hala midem eskisi gibi değil .
aç uyanırdım sabah . ama şimdi dolu gibi midem.
artık evde kahvaltı yapmıyorum.
işte yapıyorum 2 gündür .
bugün tost yaptım . onu yedim.
öğlen için yumurta haşlamıştım evde. onlardan aldım 3 adet .
1 adet ekşi elma.
sanıyorum yeterli gelir . midem düzelmezse zaten belki o kadarı bile yiyemem .
yediğimiz bi şey dokunmuş olabilir. üşütmüş olabiliriz .ayy demirlekecim inanki bu sabah ayni sey bnde var midem dolu uyandim eksimis gibi midem canim bisey istemiyordu ama snra dan acikmayi diye muz ve bikac kuru yemis yedim neden boyle oldu acaba bilemiyorum
Allah şifa versin kuzularına canım, aynen onlar hasta olmasın biz idare ediyoruz, kv konusunda da haklısın benim kv nin de evi sobalı gittik mi elim yüreğimde hasta döndük mü de gel de söyle kötü gelin oluyorsun dediğin gibi, kv farklı bir şehirde yada ilçede mi oturuyor canım ?Svltr @demirleke A aaadddaaa geçmiş olsun kızlar ama insanın hasta olmasından daha kötüsü çocuklarının hasta olması bugün 2 kuzumda hastalar elim ayağım birbirine dolaştı haftasonu kv de kalmanın zararları bunlar ama söylesem kötü gelin olurum dimi
![]()
canım benim geçmiş olsunSvltr @demirleke A aaadddaaa geçmiş olsun kızlar ama insanın hasta olmasından daha kötüsü çocuklarının hasta olması bugün 2 kuzumda hastalar elim ayağım birbirine dolaştı haftasonu kv de kalmanın zararları bunlar ama söylesem kötü gelin olurum dimi
![]()
afiyet olsun
Canım nane limon kaynat iç iyi geliyorafiyet olsun
ben de kahve içiyorum. ama keyfi yok midemin .
yani normalde acıkırım . canım çeker . midem kazınır . iştahlı yerim içerim . yok . zoraki yutuyorum .
akşam eşim ıhlamur yaptı . içtim 2 bardak . o da iyi geldi sanki sıcak sıcak
sersum
yazarhanim35 yeni yaslariniz hayirli olsun canlar. kusura bakmayin gec gordum.
@demirleke cok marifetlisin masallah sana herseyde emek var cok guzeller.
Hafif oluyor canım ton balığı salata daçok güzelmiş
ton balığı evde var benim de. 3 kutu falan . bu sabah elim gitti. ama midem rahatsız olunca çekindim biraz .
Şimdiden geçmiş olsun canım kolaylıkla atlatirsin inşallah canım .ameliyat gunum 15 subata alindi. hayirlisi olsun artik.