• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Allah şifa versin kuzularına canım, aynen onlar hasta olmasın biz idare ediyoruz, kv konusunda da haklısın benim kv nin de evi sobalı gittik mi elim yüreğimde hasta döndük mü de gel de söyle kötü gelin oluyorsun dediğin gibi, kv farklı bir şehirde yada ilçede mi oturuyor canım ?
Farklı ilcelerdeyiz canım gidip gelmek sorun değil ama kp illa haftasonu bizde kalın diye tutturdu kimseyi kırmak istemedim ama olan oldu eşim bile ondan olduğunu kabul etmez olacağı varmış der şimdi:işsiz:

canım benim geçmiş olsun
çocuklar hasta olmasın da ben hasta olayım . razıyım .
kayınvalidende kalmak istemiyorsan . gitme. ben de kışın gitmem . evleri sobalı. illa gece soğuk oluyor . üst açıyor çocuklar falan .
kışın bi yere gitmeyi hiç istemem . tercih etmem.
evlerin ısısı bile farklı olur . kalöriferli dahi olsa.
yazın her yere giderim . sıkıntı yok .
Canım onlarla aynı ilde farklı ilcelerdeyiz 8 ay oldu taşınalı ilk defa gece kaldım kışı bahane etsem kendi memleketime giderken sorun yaşarım kimseninde kalbini kırmak istemiyorum ama kp çok güzel oldu artık her haftasonu gelin demez mi sanki başka şehre gider gibi 2 günlüğüne bir ton eşya götürdük

Farklı ilcelerdeyiz canım gidip gelmek sorun değil ama kp illa haftasonu bizde kalın diye tutturdu kimseyi kırmak istemedim ama olan oldu eşim bile ondan olduğunu kabul etmez olacağı varmış der şimdi:işsiz:
Galiba aynı kaderi paylaşıyoruz :KK74: benim kv de ilçede ben merkezdeyim, eşim öyle düşkün ki elinden gelse her hafta gidecek, kırmamak için gidiyoruz ama dediğin gibi olan bize oluyor, yavruların iyileşir inşallah canım, sende kabul etmesede dile getir bilsin ben söylüyorum valla :KK73:

Canım onlarla aynı ilde farklı ilcelerdeyiz 8 ay oldu taşınalı ilk defa gece kaldım kışı bahane etsem kendi memleketime giderken sorun yaşarım kimseninde kalbini kırmak istemiyorum ama kp çok güzel oldu artık her haftasonu gelin demez mi sanki başka şehre gider gibi 2 günlüğüne bir ton eşya götürdük
Ay aynı ben aynı ben :kızgın: bizim aramız 45 dk ama yatılı gidiyoruz düşün hemde 2 haftada bir, bu ara azaldı kv annesine baktığı için :21:

gül geç canım . sonra bi bahane bulursun . her hafta sonu nasıl gidilir yahu

Galiba aynı kaderi paylaşıyoruz :KK74: benim kv de ilçede ben merkezdeyim, eşim öyle düşkün ki elinden gelse her hafta gidecek, kırmamak için gidiyoruz ama dediğin gibi olan bize oluyor, yavruların iyileşir inşallah canım, sende kabul etmesede dile getir bilsin ben söylüyorum valla :KK73:
Söylesen bi türlü soylemesen bi türlü zamana bırakacağım umarım kendi farkeder

Ay aynı ben aynı ben :kızgın: bizim aramız 45 dk ama yatılı gidiyoruz düşün hemde 2 haftada bir, bu ara azaldı kv annesine baktığı için :21:
Ayyy bizimkide annesine bakıyor iyi ki bakıyorlar çok şükür

gül geç canım . sonra bi bahane bulursun . her hafta sonu nasıl gidilir yahu
Bende öyle yaptım :)

Öğle yemeği ni yazmaya geldim ayaküstü 2 dedikodu yapayım dedim yemeği yazmaya unuttum :halay:
Öğle yemeğim
3 köfte
Bir tutam maydanoz
1 dilim Etimek
1 bardak ayran

Şimdi yeşil çay içeceğim

Ara 11.30

1 fincan sade türk kahvesi

Öğlen

Resme ilaveten yarım kepçe daha içtim çünkü pul biberi çok atmışım :) kase azalınca yarım kepçe daha ilave ettim

Screenshot_2018-01-09-16-10-59-313.webp

Ara

1 yumurta azıcık yoğurt azıcık kabartma tozu ve 2 tatlı kaşığı tam buğday unu ile pankek yaptım azıcık aralarına tahin pekmez damlattim üstünde ki tahin pekmez

Screenshot_2018-01-09-16-10-37-212.webp

Şimdi de

1 kupa rezene çayı

Screenshot_2018-01-09-16-22-52-633.webp

Ara 11.30

1 fincan sade türk kahvesi

Öğlen

Resme ilaveten yarım kepçe daha içtim çünkü pul biberi çok atmışım :) kase azalınca yarım kepçe daha ilave ettim

Eki Görüntüle 2091354

Ara

1 yumurta azıcık yoğurt azıcık kabartma tozu ve 2 tatlı kaşığı tam buğday unu ile pankek yaptım azıcık aralarına tahin pekmez damlattim üstünde ki tahin pekmez

Eki Görüntüle 2091353

Şimdi de

1 kupa rezene çayı

Eki Görüntüle 2091362
afiyet olsun . blueberry yi nereden alıyoırsun . ya da ahududu yu.

ay ne güzel salata. ben üşeniyorum salataya yaa.
pazartesi yaptım . kuzukulağı, roka , havuç ile.
aynı malzemeler var evde. onları bu akşam yapmam lazım. yoksa soluyor .

teşekkür ederim cnm . blueberry değil canım o raspberry yani frambuaz. marketlerde superfresh'in var ancak 22 lira mi ne tabağı
Kendine iyi bakıyorsun maşallah canım ;) hep böyle yurtdışındaymışsın gibi geliyor bana niyeyse :KK70:nerde yaşıyorsun ?

Back
X