• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum sersum yazarhanim35 yazarhanim35 yeni yaslariniz hayirli olsun canlar. kusura bakmayin gec gordum.
@demirleke cok marifetlisin masallah sana herseyde emek var cok guzeller.
sağol canımcım:KK68:
ameliyat gunum 15 subata alindi. hayirlisi olsun artik.
Kolaylıkla atlatırsın inşallah canım..:KK68:
yok sersumcum . renkli derz değil.
bunlar toki evleri ve benim önceki evim de toki eviydi. yani 3-4 blok öne taşındım . buradaki derzler renkli değil .
Hmmm anladım canım...:KK66:

dün midem öyle kötüydü ki .
hazımsızlık . şişkinlik . ağrılı.
bağırsaklar bozuldu akşam eve gidince. üşüme de tuttu tabi.
yiyemedim bi şey . süt içtim biraz .
sonra uzandım . sürekli uyukladım .
sabah kalktım daha iyiyim . ama hala midem eskisi gibi değil .
aç uyanırdım sabah . ama şimdi dolu gibi midem.
artık evde kahvaltı yapmıyorum.
işte yapıyorum 2 gündür .
bugün tost yaptım . onu yedim.
öğlen için yumurta haşlamıştım evde. onlardan aldım 3 adet .
1 adet ekşi elma.
sanıyorum yeterli gelir . midem düzelmezse zaten belki o kadarı bile yiyemem .
geçmiş olsun...:cry:

ayy demirlekecim inanki bu sabah ayni sey bnde var midem dolu uyandim eksimis gibi midem canim bisey istemiyordu ama snra dan acikmayi diye muz ve bikac kuru yemis yedim neden boyle oldu acaba bilemiyorum
sana da geçmiş olsun canım...:cry:

Svltr Svltr @demirleke A aaadddaaa geçmiş olsun kızlar ama insanın hasta olmasından daha kötüsü çocuklarının hasta olması bugün 2 kuzumda hastalar elim ayağım birbirine dolaştı haftasonu kv de kalmanın zararları bunlar ama söylesem kötü gelin olurum dimi :işsiz:
katılıyorum canım..onlar olmasın da biz olalım.geçmiş olsun kuzulara
:cry:
Benim esim annesine hic duskun degil senede bir kez en fazla tas vatlasin 2 kez gderiz esim hep bizim tarafa gelmek ostiyor
biz de 20 yıllık evliyiz.3 günden fazla kalmazdık hiç...eşim bilirdi ki rahmetli kaynanamla birbirimize tahammül süremiz maksimum 3 gün.:confused:..sonra bize giderdik ve hep daha fazla kalırdık...eşim hala der sizde daha rahat ediyorum diye..karışan yok oraya buraya gidin diyen yok tabii..

selam kızlar...son 1 hafta sonrası izinliyim inşallah ..sürünerek gidiyorum işe resmen 6 aydır izin yapmamışım ..2-3 gün izinleri saymıyorum tabii..boğuldum resmen...
sabah
zor kalktım yumurta pişiremedim
1 ince simit
öğlen
mezgit
roka
mercimek çorbası
irmik helvası

akşam
ekmeğinin içi alınmış
çeyrek kokoreç

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam

2 yumurtadan kıymalı yumurta
Salata

Screenshot_2018-01-09-20-26-04-605.webp

Ara

Biscoti yerine bir tane daha havuç topu ve yaparken de bir tane yemistim toplam da 3 tane. İçinde tarçın ceviz fındık ve kuru üzüm var şekersiz

Şekersiz , limonlu ıhlamur

Screenshot_2018-01-09-20-25-53-646.webp

günaydın kızlar:KK3:..dün gece 9 gibi meyve yedim portakal ve elma
bu sabah
:kk77::kk77::kk77:
kaysı yumurta(z.yağlı limonlu)
peynir,zeytin
1 dilim çavdar..
:kk77::kk77::kk77:

şimdi de haberler ve çay keyfi:kahve::kahve:

Ne mutlu sana canım :KK70: nedir bu işin taktiği bize de öğret
aslinda ben bisey yapmadim canm kayinvaljdem okul muduru yillardir isine asik bir kadin ve bu nedenle kucukken esimi ihmal etmis o da annesine hic duskun degil

selam kızlar...son 1 hafta sonrası izinliyim inşallah ..sürünerek gidiyorum işe resmen 6 aydır izin yapmamışım ..2-3 gün izinleri saymıyorum tabii..boğuldum resmen...
sabah
zor kalktım yumurta pişiremedim
1 ince simit
öğlen
mezgit
roka
mercimek çorbası
irmik helvası

akşam
ekmeğinin içi alınmış
çeyrek kokoreç
bnde gitmek istemiorum sersumcum artik cok skildim ise gitmekten neyseki haftaya son okullar tatil

hayırlı sabahlar kızlar;

dün akşam;
saat: 19:45

yarım pide yedim

saat: 20:20
nescafe 2si 1 arada içtim

saat: 21:30 da
çeyrek porsiyon meyve yedim

bu sabah kahvaltım;

saat: 8:30
tost ekmeğine sandwiç ( domates salata peynir) zeytin ve yarım dilim ballı ekmek
1 çay

Bu aralar çok fazla acıkıyorum doymuyorum resmen :KK43: ve bir tatlı krizi var :KK43:
Ay onu hiç söyleme bende hasta oldum bugün, deli gibi çikolata istiyor canım, kahvaltıda kaçamak yapacam hatta azıcık :(
bu haftada veremeyecem ben anlaşıldı 2 haftadır mıh gibi çakıldım 68,1 göremedim bir 67 yi :)

hayırlı sabahlar kızlar;

dün akşam;
saat: 19:45

yarım pide yedim

saat: 20:20
nescafe 2si 1 arada içtim

saat: 21:30 da
çeyrek porsiyon meyve yedim

bu sabah kahvaltım;

saat: 8:30
tost ekmeğine sandwiç ( domates salata peynir) zeytin ve yarım dilim ballı ekmek
1 çay
afiyet olsun canım .
güzel gitmişsin .

2 kaşık yoğurt . 2 kaşık makarna yedim. bu kaşıklar bildiğimiz yemek kaşıklarımız . yani küçük bi porsiyon oldu.
saat 9 gibi nescaafe 2 si bi arada içtim

bu kadardı benim .midem iyi değildi . fazlasını yiyemedim.

regle 1 haftam kaldı. aslında iştahımın açık olması lazımdı. ama daha açılma yok .midem kendine yeni yeni geliyor

bu sabah 1 avuç taze fındık.
1 dilim ekmek .
1 küçük ekşi elma

şimdi nescafee 2 si 1 arada.

öğlen için yoğurtlu makarna.
yeşil zeytinli roka kuzukulağı marul ile salata.

ara öğün yeşil elma olur ancak .yanımda bolca var çünkü.

Ay onu hiç söyleme bende hasta oldum bugün, deli gibi çikolata istiyor canım, kahvaltıda kaçamak yapacam hatta azıcık :KK43:
bu haftada veremeyecem ben anlaşıldı 2 haftadır mıh gibi çakıldım 68,1 göremedim bir 67 yi :)
ha gayret kuzum . olur . 67 yi görürsün . ne kalmış ki zaten

Bmde bu sabah 1 kasik cokelek 1 yumurta bir dilim ekmek yesillik ve bir tatli kasigi zeytinyagi 10 dk sonra turk kahvesi ve yarim elma yedim
Sabah yine 6 da kalkti sporumu yaptim regl den bir gun gecti daha gelmedi cok halsizlik yapiyor ve istahim dune gore cok acik zor tutuyorum kendimi cidden

Canım seni listede göremedim bu hafta sen kaç kilosun şimdi ? iyi gidiyor mu diyet
canım ben listeye girmiyorum . çünkü diyet yapmıyorum . yaptığım şey aynı kiloda kalabilmek .
bu sabah 54.7 geldim .kilo almışım hatta
genelde 53 ya da 53.5 civarlarındayımdır.
biraz da bünyeden sanırım. hani kaçırdığımda da yakıyor. ya da çok kaçırmıyorum mu bilemedim . aburcuburu , tatlıyı vs yi gündüzleri yiyorum . onları da yemesem harika olur . sanırım 1 haftadır yemedim abur cubur .

midem de bozuk ya 2-3 gündür .
kendime teşhis koydum .hani ev görmeye geliyor ya insanlar .onlara mamalar yapıyorum ya. gidince kalan onca mama ziyan olmasın diye yedim durdum .öğünlerimi o mamalarla yaptım falan . neyse midemi kendim bozdum galiba. mide fesatı oldum diye düşünüyorum .o mamalardan da tiksindim çünkü. artık gelenlere ne yaptıysam kalana dokunmak istemiyorum .
İnşallah canım benim, yedim çikolatayı bir güzel :KK70:
ah ah . akşam yemeseydin keşke.

afiyet olsun canım .
güzel gitmişsin .

2 kaşık yoğurt . 2 kaşık makarna yedim. bu kaşıklar bildiğimiz yemek kaşıklarımız . yani küçük bi porsiyon oldu.
saat 9 gibi nescaafe 2 si bi arada içtim

bu kadardı benim .midem iyi değildi . fazlasını yiyemedim.

regle 1 haftam kaldı. aslında iştahımın açık olması lazımdı. ama daha açılma yok .midem kendine yeni yeni geliyor

bu sabah 1 avuç taze fındık.
1 dilim ekmek .
1 küçük ekşi elma

şimdi nescafee 2 si 1 arada.

öğlen için yoğurtlu makarna.
yeşil zeytinli roka kuzukulağı marul ile salata.

ara öğün yeşil elma olur ancak .yanımda bolca var çünkü.

afiyet olsun canım düzelir inşaallah oruçtan sonra birden yemeğe başladın ya ondandr

Back
X