- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
zor dayandm ama dayandımaynen ben de dün akşam zor tuttum kendimi..gerçi benim regl me 1 hafta kaldı ondan büyük ihtimalle.ayy gıcık oluyorum bu duruma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor dayandm ama dayandımaynen ben de dün akşam zor tuttum kendimi..gerçi benim regl me 1 hafta kaldı ondan büyük ihtimalle.ayy gıcık oluyorum bu duruma![]()
görürsün inşallah canım benim olmama daha bir 10 gün var ama döneme girdim ya ondan oluyor :)Ay onu hiç söyleme bende hasta oldum bugün, deli gibi çikolata istiyor canım, kahvaltıda kaçamak yapacam hatta azıcık
bu haftada veremeyecem ben anlaşıldı 2 haftadır mıh gibi çakıldım 68,1 göremedim bir 67 yi :)
hayırlı olsun . çok sevindim canım . nereye başlıyorsun . harika haber bu . yaşasınnnnnnnnkızlar Rabbim'e çok şükür pazartesi iş başı yapıyorum birazdan çıkıp iş yerime gideceğimtamamlamam gereken evrakları halledeceğim :)
büyük bir fabrikada muhasebe cnm teşekkür ederim :)hayırlı olsun . çok sevindim canım . nereye başlıyorsun . harika haber bu . yaşasınnnnnnnn![]()
Harika! afiyet olsun.selam kızlar...son 1 hafta sonrası izinliyim inşallah ..sürünerek gidiyorum işe resmen 6 aydır izin yapmamışım ..2-3 gün izinleri saymıyorum tabii..boğuldum resmen...
sabah
zor kalktım yumurta pişiremedim
1 ince simit
öğlen
mezgit
roka
mercimek çorbası
irmik helvası
akşam
ekmeğinin içi alınmış
çeyrek kokoreç
sende benim gibi olacaksin artik gunde 2-3 mesajyarın öğleden sonra iş başı yapacakmışım kızlarartık sıklıkla burada olmam ama akşamları rapor vermeye gelirim günlük olarak :)
öyle olck cnm :)sende benim gibi olacaksin artik gunde 2-3 mesaj![]()
Cok sagol canim. Sag kulagimda kireclenmeden dolayi duymuyorum. Stapedectomy ameliyati olcam.cnm hayırdır kaçırdım sanırım ben geçmiş olsun ne ameliyatı
YaayyyyyCuma günü en son evde artık rahat rahat kaçamak yapar dinlendirim nasılsa pazartesi iş başı yapacağım diyordum ki akşam üstü telefon geldi yarın öğleden sonra bekliyorlarmış :) olsun o kadar uzun zamandır iş aradıktan sonra rüya gibi :)
afiyet olsun cnm :) ıhlamur beni çok acıktırıyor nedenseButun ofis ihlamur koktu.![]()
hayırlı olsun canım çok sevindim...kızlar Rabbim'e çok şükür pazartesi iş başı yapıyorum birazdan çıkıp iş yerime gideceğimtamamlamam gereken evrakları halledeceğim :)
Harika! afiyet olsun.
Allah yardım eder canım...Cok sagol canim. Sag kulagimda kireclenmeden dolayi duymuyorum. Stapedectomy ameliyati olcam.
15 Subatti 8 Subat olarak yeniden degistirdiler. Sonrasinda 4-6 hafta recovery suresi var. araba falan kullanmam yasak benim icin zor bir surec olacak evde 3 cocuk var gurbette zor ama hayirlisi artik. Allah yardim eder.
çiçeğinin kokusuna bayılırım..bir de iğde ağacının çiçeğinin kokusuna ..baharda açınca 1 dal koparıp evde suya koy misssssButun ofis ihlamur koktu.![]()