Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım benim de geçen hafta misafirlerim vardı İstanbul'dan eltim geldi 3 gün biz kv de kaldık sonra da onlar bize geldiler haftasonuda bende hep beraberdik ama diyet falan kalmadı pastalar kekler lahmacunlar derken hele bide akşamları çay yanında tatlı kısır filan diyette neymiş bugün artık evde yalnızım daha dikkatli haftaya başlıyorum inşallahHayırlı sabahlar kızlar, uzun süredir gelemedim, geçmişi okumaya da fırsatım olmadı, geçen hafta çocuk eşim çok hastaydı izindeydik, öyle bir salgın var ki perişan etti bizi, hepiniz iyisinizdir inşallah :)
cok cok gecmis olsun bmde perisan derece hastayim bugun okulda da mahvoldum hala olmaktayim
Çok geçmiş olsun canım benim de geçen hafta misafirlerim vardı İstanbul'dan eltim geldi 3 gün biz kv de kaldık sonra da onlar bize geldiler haftasonuda bende hep beraberdik ama diyet falan kalmadı pastalar kekler lahmacunlar derken hele bide akşamları çay yanında tatlı kısır filan diyette neymiş bugün artık evde yalnızım daha dikkatli haftaya başlıyorum inşallah
@aaadddaaa geçmiş olsun canım döneme kötü bir başlangıç olmuş hava değişimi de olmuştur sende bolbol ıhlamur falan iç tez toparlanmaya çalış dikkat et kendine
A aaadddaaa canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin
N nnnadal teşekkür ederim canım sorma benimde bu hastalıklara kalmam yatılı misafirden, bu ara hiç bitmiyor yarın yine geliyor misafir yatılı, nefes alamadım bu ara![]()
olsun canım yaptım benCanım şimdi gördüm
Amin canım..Allah kavuştursun Can'ım
Ben de en başa döndüm hatta fazlası da var![]()
geçmiş olsun canım...Hafta sonum hastalıkla gecti. Yarından itibaren menü yazacağım insallah
geçmiş olsun canım...Hayırlı sabahlar kızlar, uzun süredir gelemedim, geçmişi okumaya da fırsatım olmadı, geçen hafta çocuk eşim çok hastaydı izindeydik, öyle bir salgın var ki perişan etti bizi, hepiniz iyisinizdir inşallah :)
hoşgeldin canım..hayırlı olsun yeni yaşamıngünaydınnn
5500’üncü sayfada geri dönmüşüm. hayrolsun, uğur getirsin.
iş değiştirdim, şehir değiştirdim, inanılmaz yoğun bir temponun içine girdim. herşeyden koptum.
hepinizi çok özledim hanımlar. başlığı açar açmaz tanıdık isimleri görmek çok mutlu etti.![]()
Canım bu sabah ki tabağında ki peynir mi tereyağı mı
Canım sen Maraş taydın dimi hiç kimse yokmu sana yardımcı olabilecek bir arkadaş veya komşu bile olsa olurdu umarım tez zamanda şifa bulursun bizim eşlerden bize fayda yokBir türlü iyilesemedim
Bugün 6. Günü hastaligimin
Boğaz ağrım azaldı ama halsizli burun akıntısı felaket
Her yerim ağrıyor
Dün antibiyotik için dr a gittim gerek yok kullandıklarını devam et dedi
Kendime yiyecek birşey hazırlamaya bile halimyok
afiyet olsun . işin nasıl gidiyor . memnun musun canım
afiyet olsun .hayırlı sabahlar kızlar
dün ;
12:45 de öğlen yemeğinden sonra akşam 19:30 a kadar hiçbirşey yemedim acıkmadım akşam 19:30 da pilav yanına patates haşlama yedim sadece sizce bu kadar saat yemeden böyle yemek normal mi yaa
bugün ki sabah kahvaltım;
saat: 9:00
tost ekmeği arasına domates kaşar 3 adet zeytin
2 çay
canım geçmiş olsun .Bir türlü iyilesemedim
Her yerim ağrıyor
canm benm cok sagol hem onu hemde spor ve diyeti halletmem lazim artikÇok geçmiş olsun canım benim de geçen hafta misafirlerim vardı İstanbul'dan eltim geldi 3 gün biz kv de kaldık sonra da onlar bize geldiler haftasonuda bende hep beraberdik ama diyet falan kalmadı pastalar kekler lahmacunlar derken hele bide akşamları çay yanında tatlı kısır filan diyette neymiş bugün artık evde yalnızım daha dikkatli haftaya başlıyorum inşallah
@aaadddaaa geçmiş olsun canım döneme kötü bir başlangıç olmuş hava değişimi de olmuştur sende bolbol ıhlamur falan iç tez toparlanmaya çalış dikkat et kendine
herkeste ayni desene canm dinlen bol bol sakin kalkmaBir türlü iyilesemedim
Her yerim ağrıyor