- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.782
- 1.123
aaa . nerelerdeydin sen yahu.ah ne kadar özlemişim. gün boyu yoğunluktan açıp bakamadım bile. herkese teker teker cevap yazıp hasret gidereceğimmm![]()
hoş geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa . nerelerdeydin sen yahu.ah ne kadar özlemişim. gün boyu yoğunluktan açıp bakamadım bile. herkese teker teker cevap yazıp hasret gidereceğimmm![]()
sen verebildin mi canım .canm benm cok sagol hem onu hemde spor ve diyeti halletmem lazim artik
herkeste ayni desene canm dinlen bol bol sakin kalkma
Malesef canim hiç akrabamiz yok bu şehirde.Canım sen Maraş taydın dimi hiç kimse yokmu sana yardımcı olabilecek bir arkadaş veya komşu bile olsa olurdu umarım tez zamanda şifa bulursun bizim eşlerden bize fayda yok![]()
afiyet olsun . işin nasıl gidiyor . memnun musun canım
afiyet olsun .
güzel menü bence.
canım geçmiş olsun .
artık iyi olman gerekiyor sanıyorum . 6 gün olmuş .
bol limon portakal ye.
kendine bak.
hasta olunca ben daha çok yerim .
daha çabuk toparlanabilmek için .
canm benm cok sagol hem onu hemde spor ve diyeti halletmem lazim artik
herkeste ayni desene canm dinlen bol bol sakin kalkma
afiyet olsun . işin nasıl gidiyor . memnun musun canım
afiyet olsun .
güzel menü bence.
canım geçmiş olsun .
bol limon portakal ye.
kendine bak.
Ben de hasta olduğumda eşim serumu ben takarım iğne varsa yaparım diye başlar sen git hayvanlarına doktorluk yap deyince farmakolojiden girip anatomiden çıkar bir ton açıklama yapar hastalığın evrelerini falan anlatır acaba tüm veterinerler böyle mi bu durum bize mi özelMalesef canim hiç akrabamiz yok bu şehirde.
Çok sevdiğim komşularının ise 4 ünde tayini çıktı, geri gelenlerle samimi olamadık. Kimseden yardım alamıyorum.
Teşekkürler kızlar. Serum takıldı , özel hastanede yatacak yer yoktu, sorumu alıp eve geldik.
Umarım bu seumla toparlanirim biraz
canim zayiflamaktan cok skilasma oluyor sanki bnde sporu cok yapiyorumsen verebildin mi canım .
maşallah ben aldım hatta biraz .
o daha iyi tabi. resim atsan mı acabacanim zayiflamaktan cok skilasma oluyor sanki bnde sporu cok yapiyorum
geçmiş olsun canım..bu yıl hastalıklar süründürüyor maalesefBir türlü iyilesemedim
Bugün 6. Günü hastaligimin
Boğaz ağrım azaldı ama halsizli burun akıntısı felaket
Her yerim ağrıyor
Dün antibiyotik için dr a gittim gerek yok kullandıklarını devam et dedi
Kendime yiyecek birşey hazırlamaya bile halimyok
Allah yardımcın olsun tez zamanda şifa versin.Selam kizlar ben bir sure buralarda olamiycam. Ameliyat sonrasi basimi egmemem, gerekiyor ekrana bakamam. Hakkinizi helal edin. Herkese sevgiler.
Canım bu sabah ki tabağında ki peynir mi tereyağı mı
teşekkür ederim cnm çok memnunum şkür patronlarımda memnunmuş benden :)afiyet olsun . işin nasıl gidiyor . memnun musun canım
afiyet olsun .
güzel menü bence.
canım geçmiş olsun .
bol limon portakal ye.
kendine bak.
atarim canm tabiksio daha iyi tabi. resim atsan mı acaba
yüzün görünmeden atabilirsin .
ne kadar sıkılaştın bakarız
insallah ameliyatin guzel.gecer hakkimiz helal olsun cnm ne demek sag saglim don aramizaSelam kizlar ben bir sure buralarda olamiycam. Ameliyat sonrasi basimi egmemem, gerekiyor ekrana bakamam. Hakkinizi helal edin. Herkese sevgiler.
bnde bugun oldum sersumcum suanda sekersizlikten aglamak uzereyim hurma yedim yok kesmiyorselam kızlar...
sabah
kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir
çeyrek simit
öğlen
kuru fasulye
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt turşu
akşam
1 ıspanaklı gözleme
çayy
dukan birasını yaptım içiyorum..gözleme bol ıspanaklı ve çok ince hamurluydu..maalesef dayanamadım yedim..regl oldum onun etkisi..![]()