Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2 ay önce yaptım 1 hafta ve çok iyi gel si ödem attı. Limon alıp yeniden yapsam bu ay fena olmazselam kızlar...
sabah
kaysı yumurta
1 dilim çavdar
peynir
çeyrek simit
öğlen
kuru fasulye
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt turşu
akşam
1 ıspanaklı gözleme
çayy
dukan birasını yaptım içiyorum..gözleme bol ıspanaklı ve çok ince hamurluydu..maalesef dayanamadım yedim..regl oldum onun etkisi..![]()
Harika aa canim
Şimdiden geçmiş olsun dualarım seninle rabbim şifa versin hakkımız varsada helal olsun ama iyileşince yine bekliyoruzSelam kizlar ben bir sure buralarda olamiycam. Ameliyat sonrasi basimi egmemem, gerekiyor ekrana bakamam. Hakkinizi helal edin. Herkese sevgiler.
oyle yaomaya niyetlendim sporumu da yapmistim ama seytan bikac cevizle hurma ye dedi malesef onlari da yedim aksam
canm benm cok tesekkur ederimHarika aa canim
canmcm cok sagol.ste kilonu gostermiosun diolar ama insan nedense tartiya takiliyor
aynı şeytan bana da akşam bi sürü fındık yedirdi.oyle yaomaya niyetlendim sporumu da yapmistim ama seytan bikac cevizle hurma ye dedi malesef onlari da yedim aksam
canm benm cok tesekkur ederim
canmcm cok sagol.ste kilonu gostermiosun diolar ama insan nedense tartiya takiliyor
Evet iste bnde onu diorum yeme oldun mu zaten uyucaksin sabah yiceksin simdi noye yiyip de gece gece kalori aliyorsunfındıkları da sinirle yedim .
dün kızın kresinin ilk taksidini benim ödediğimi söyledi kreş sahibi.
fakat ödeme yaptığımı hatırlayamadım.
tamamen silmişim hafızadan.
kız kreşe başlayalı 3 ay olacak . çok eski bi zaman da değil .
bu stresle yedim fındıkları
çünkü son bi kaç yıldır çok fazla unuttuğum şey var
yemiyelim akşam böyle saçma sapan zamanlarda . ne dersin . bunu yapabilir miyizEvet iste bnde onu diorum yeme oldun mu zaten uyucaksin sabah yiceksin simdi noye yiyip de gece gece kalori aliyorsun
kahvaltı yaptın mı. yapmadıysan elin gider .günaydınnn
geldim dedim ama yazamıyorum bir türlü yoğunluktan ve yorgunluktan.
şeytan beni de dürttü dün. bir süü pötibör bisküvi ve kraker yedim. kraker iyiydi de, pötibör bisküviler olmasaydı daha iyiydi
şimdi de elim gidip gidip geliyor bisküvilerin olduğu dolaba. sürekli elimi geri çekiyorum.![]()
Başınız sağolsunKızlar bu ara zor günler yine bizim için, almıştım kilo verdim yine sıkıntıdan arkadaşımın oğlunu kaybettik 2 gün önce, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, evlatla imtihan etmesin![]()
14 canım, amin inşallahBaşınız sağolsun
Arkadaşına sabır diliyorum, rabbim sefaatci kilsin oğlunu inşallah.
Kaç yasindaydi