• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşama şevketi bostan yapacağın. ve yoğurtlu çorba . inşallah

öğlen yemeğim;
saat: 12:45

ezogelin çorbası
sebzeli makarna çeyrek porsiyon
taze fasulye çeyrek porsiyon
2 çatal kırmızı lahana yoğurtlu

çay

ve şu saate kadar nefes almadan çalıştığım için birşey yiyemedim

Ara

1 kağıt bardak sutlu espresso

Akşam

Screenshot_2018-02-21-21-02-42-294.webp

Yemekten sonra

1 fincan sade türk kahvesi
1 kupa form cay

Yay buyur gel tabi başımın ustunde yerin var
:KK70:
Kahraanarastayim

Şu boreginnden çok daha kolay
Tamam hemen geliyorum zaten kocalarda meslektaşmış onlarında konuşacak muhabbeti bol olur zaten ne zaman arkadaşlarla buluşsak tüm gece iş konuşuyorlar sözde kafa dağıtıyorlar

ben
Gunaydun kizlarrr4 sabah 1 yumurta maydonoz ve hindi fume yedimmmmm bir tane sizlerden naber :)
sabah bi şey yiyemedim .
çıcuklara kahvaltı hazırladım .
1 koca tabak patates kızarttım . sarımsaklı yoğurt yaptım biraz . oğlan öğlen okuldan gelince yer diye
kendime öğlen için yumurta haşladım.
süt ısıttım getirdim işe. mataraya koydum getirdim. şimdi onunla kahve yaptım içiyorum .sut 400 ml kadar var. kahvaltım bu olacak.

öğlen tost .2 haşlanmış yumurta. salatalık var

Gunaydun kizlarrr4 sabah 1 yumurta maydonoz ve hindi fume yedimmmmm bir tane sizlerden naber :)
Canım bugün toplantımız var hemen hızlıca yarım açma yedim ve çay, çook sağlıksız yani, bu ara çok gelemeyceğim sanırım yarın inşallah fırsat bulursam bildirim yaparım, annem ameliyat oldu toplantı bittiğinde oğluşumu da alıp Kahramanmaraş yolarına düşeceğim, benim sıpayla şehirlerarası ilk defa tek başımıza yolculuk yapacağız inşallah arkadan beni çok meşgül etmez, dua edin sağlıkla kavuşalım inşallah ;)

Canım bugün toplantımız var hemen hızlıca yarım açma yedim ve çay, çook sağlıksız yani, bu ara çok gelemeyceğim sanırım yarın inşallah fırsat bulursam bildirim yaparım, annem ameliyat oldu toplantı bittiğinde oğluşumu da alıp Kahramanmaraş yolarına düşeceğim, benim sıpayla şehirlerarası ilk defa tek başımıza yolculuk yapacağız inşallah arkadan beni çok meşgül etmez, dua edin sağlıkla kavuşalım inşallah :KK66:
Canim benim baen hayatimizda boyle oluyor istemedgimiz birseyi yemek zorunda kaliyoruz sen canini uzme ama birdahakine onceden ayarla:) insallah yolculuk guEl gecer:)

Canım bugün toplantımız var hemen hızlıca yarım açma yedim ve çay, çook sağlıksız yani, bu ara çok gelemeyceğim sanırım yarın inşallah fırsat bulursam bildirim yaparım, annem ameliyat oldu toplantı bittiğinde oğluşumu da alıp Kahramanmaraş yolarına düşeceğim, benim sıpayla şehirlerarası ilk defa tek başımıza yolculuk yapacağız inşallah arkadan beni çok meşgül etmez, dua edin sağlıkla kavuşalım inşallah :KK66:
canım geçmiş olsun annen ne ameliyatı oldu.
kahraman maraşta safran sarı var .

Back
X