Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bak cnm elma kabuklu tarcinli cay yapablirim o keser beni oyle yapim bariaz önce 200 ml yoğurt yedim. hazır paket
1 küçük yeşil elma. şekersiz olanlardan . ekşi .
Kesinlikle :)En güzeli canim
:) Gördüm pazarda falan ama bilmiyorum ilgimi cekmedi hiç :)tamam canım sağ ol .yutub dan baktım . öyle yaparım artık
Tamam hemen geliyorum zaten kocalarda meslektaşmış onlarında konuşacak muhabbeti bol olur zaten ne zaman arkadaşlarla buluşsak tüm gece iş konuşuyorlar sözde kafa dağıtıyorlarYay buyur gel tabi başımın ustunde yerin var
Kahraanarastayim
Şu boreginnden çok daha kolay
vavvvvvvv. süpersinYarim saat kardiyo yaptim bayanlar spor olarak
Gece çocuklar uyutmadı ben daha uyuyorum ama niyetim kalkınca senin gibi yumurta ve maydanoz yemekGunaydun kizlarrr4 sabah 1 yumurta maydonoz ve hindi fume yedimmmmm bir tane sizlerden naber :)
sabah bi şey yiyemedim .Gunaydun kizlarrr4 sabah 1 yumurta maydonoz ve hindi fume yedimmmmm bir tane sizlerden naber :)
Şevketi bostanın sadece adını biliyorum nasıl birşey bir çeşit ot mu çok cahil kalmışım dimivavvvvvvv. süpersin
ben bi şey yapmadım. 2 koca tabak bol pulbiberli şevketi bostan yedim .
sonra bi kaç fıstık. bi kaç fındık. bol çay
canım bilmemen normal . ege tarafında çok yenen sevilen bi ot .Şevketi bostanın sadece adını biliyorum nasıl birşey bir çeşit ot mu çok cahil kalmışım dimi![]()
Tarım bakanlığındayım canımcım bendemyo canımcım. sen neredeydin
Canım bugün toplantımız var hemen hızlıca yarım açma yedim ve çay, çook sağlıksız yani, bu ara çok gelemeyceğim sanırım yarın inşallah fırsat bulursam bildirim yaparım, annem ameliyat oldu toplantı bittiğinde oğluşumu da alıp Kahramanmaraş yolarına düşeceğim, benim sıpayla şehirlerarası ilk defa tek başımıza yolculuk yapacağız inşallah arkadan beni çok meşgül etmez, dua edin sağlıkla kavuşalım inşallahGunaydun kizlarrr4 sabah 1 yumurta maydonoz ve hindi fume yedimmmmm bir tane sizlerden naber :)
Canim benim baen hayatimizda boyle oluyor istemedgimiz birseyi yemek zorunda kaliyoruz sen canini uzme ama birdahakine onceden ayarla:) insallah yolculuk guEl gecer:)Canım bugün toplantımız var hemen hızlıca yarım açma yedim ve çay, çook sağlıksız yani, bu ara çok gelemeyceğim sanırım yarın inşallah fırsat bulursam bildirim yaparım, annem ameliyat oldu toplantı bittiğinde oğluşumu da alıp Kahramanmaraş yolarına düşeceğim, benim sıpayla şehirlerarası ilk defa tek başımıza yolculuk yapacağız inşallah arkadan beni çok meşgül etmez, dua edin sağlıkla kavuşalım inşallah![]()
canım geçmiş olsun annen ne ameliyatı oldu.Canım bugün toplantımız var hemen hızlıca yarım açma yedim ve çay, çook sağlıksız yani, bu ara çok gelemeyceğim sanırım yarın inşallah fırsat bulursam bildirim yaparım, annem ameliyat oldu toplantı bittiğinde oğluşumu da alıp Kahramanmaraş yolarına düşeceğim, benim sıpayla şehirlerarası ilk defa tek başımıza yolculuk yapacağız inşallah arkadan beni çok meşgül etmez, dua edin sağlıkla kavuşalım inşallah![]()