• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar bnde oglen arkasas gittim 2 dilim kizarmis ekmek pwynir zeytin ve 1 ader pankek yedim bnce basariliydi misafirlik icin bir de spor saloluna yazildim bugun

Ayy kızlar yemeyen çocukla uğraşmak çok zor bir tanede bende var ufak olan 7 aylık maşallah yemesi gereken çok şeyi önüne koyuyorum kendisi yiyiyor koca eşek 3,5 yaşında ağzına vermezsem hiçbir şey yemiyor yemek görünce yüzünü kırıştırıyor yine mi diyor okulda hiçbir şey yemiyor neden yemedin diye sorunca kimse yedirmiyor diyo napıcaz bunları bilmiyorum ama ben hiç vitamin kullanmadım size doktor mu önerdi bende mi alsam acaba

Bugün yediklerim
Öğle
6 tane minik domates
2 tane haşlanmış yumurta
1 küp beyaz peynir
5 zeytin
2 dilim salam
1 tutam maydanoz
1 çay kaşığı tahin pekmez
Avuç içi kadar pide
Çay

1 kupa filtre kahve

Akşam
1 kase ayran çorbası
Özbek pilavı

Çok ince dilim çikolatalı pasta
1 sade türk kahvesi
Çay
Yeşil çay

Gün bitti.

sabah kahvaltım saat : 8:45
tahıllı kepek ekmek arası sandwiç
2 çay

saat : 11:00
1 türk kahvesi

öğlen yemeğim saat: 14:00
çorba
çeyrek porsiyon pilav
çeyrek porsiyon nohut
ayran

aralarda çay

akşam yemeğim saat : 19:00
yeşil mercimek çeyrek porsiyon
yarım dilim börek
1 kase yoğurt

ve bugünü böyle bitiriyorum inşaallah acıkırsam su içicem
süper bir gün olmuş. maşallahın var
Kizlar bnde oglen arkasas gittim 2 dilim kizarmis ekmek pwynir zeytin ve 1 ader pankek yedim bnce basariliydi misafirlik icin bir de spor saloluna yazildim bugun
spor salonu mu. ya ne iyi ettin canım . ben de çok isterdim. vaktim olsaydı
Bugün yediklerim
Öğle
6 tane minik domates
2 tane haşlanmış yumurta
1 küp beyaz peynir
5 zeytin
2 dilim salam
1 tutam maydanoz
1 çay kaşığı tahin pekmez
Avuç içi kadar pide
Çay

1 kupa filtre kahve

Akşam
1 kase ayran çorbası
Özbek pilavı

Çok ince dilim çikolatalı pasta
1 sade türk kahvesi
Çay
Yeşil çay

Gün bitti.
kahvaltı yok mu canımcım.
özbek pilavı ne kadar yedin ki

akşam eve gidince 1 kase mercimek çorbası içtim.
fotograf çekecektim . kız ipad görünce tutturuyor .ondan çekemedim. içine maydonoz ve acı kırmızı biber doğradım .
ardından 2 köfte yedim. 1-2 çatal kek bol çay.
sanıyorum bu kadardı. kaçamak yapmadım sanırım.
yarım greyfurt yedim bi de.
güzel bi akşamdı.

kahvaltım .
1 adet kırmızı elma
2 yumurtalı pırasalı omlet.

şimdi kahve içiyorum.

Ayy kızlar yemeyen çocukla uğraşmak çok zor bir tanede bende var ufak olan 7 aylık maşallah yemesi gereken çok şeyi önüne koyuyorum kendisi yiyiyor koca eşek 3,5 yaşında ağzına vermezsem hiçbir şey yemiyor yemek görünce yüzünü kırıştırıyor yine mi diyor okulda hiçbir şey yemiyor neden yemedin diye sorunca kimse yedirmiyor diyo napıcaz bunları bilmiyorum ama ben hiç vitamin kullanmadım size doktor mu önerdi bende mi alsam acaba
Canım dr bana başka vitamin önermisti üzüm esktreli nutrigen onu kullandım ilk, başta çok işe yaradı iştah konusunda sonra bünye alıştı sanırım faydası olmadı, marnys junor u kendim araştırarak buldum gerçekten iyi faydasını gördüm, hatta ilk günler çok iştahlı oluyor sonra biraz daha normale dönüyor, yemeklerden alamadığı vitaminleri alıyor en azından, yoksa bu iştahsızlıkla gözü hastalıktan ayıkmayacak

canım yemeyen çocuk bende de var .
bak 11 yaşında oldu. vermessen aramaz yemek falan .
zaten yaşıtlarına göre oldukça zayıf
ve kardeşlerine göre daha çabuk hastalanıyor. hastalığı daha ağır geçiriyor . diğerleri ayakta atlatırken ateşlenmezken o ateşleniyor falan .
küçükken elimde tabakla gezerdim.
balıkyağı içirdim. vitamin içirdim . iştah açsın diye. açılmayan açılmıyor onu anladım.
geniz eti vardı . onu aldırdık. daha çok iştah açılır dediler . yok değişmedi.
yani inşallah iştahlanır.
çalışıyorum ,
eve bırakıyorum kahvaltısını. bazen dolaplara saklıyor . yedim sansın diye.
akşam ya da başka günler mutfak dolaplarından tost . sandiviç vs buluyorum . çok üzülüyorum işte o zaman . insanın nasıl canı istemez diye.
az yemeğe zorla. öğürür. küçükken de öyleydi. hala öyle.
bazen çok sinirlensem de bu yaşa geldi şükür diyorum. çünkü çok zorladı yemek konusunda.
şu ara aklımda pekmez var . ondan alıp 1 kaşık vercem hepsine.

canım yemeyen çocuk bende de var .
bak 11 yaşında oldu. vermessen aramaz yemek falan .
zaten yaşıtlarına göre oldukça zayıf
ve kardeşlerine göre daha çabuk hastalanıyor. hastalığı daha ağır geçiriyor . diğerleri ayakta atlatırken ateşlenmezken o ateşleniyor falan .
küçükken elimde tabakla gezerdim.
balıkyağı içirdim. vitamin içirdim . iştah açsın diye. açılmayan açılmıyor onu anladım.
geniz eti vardı . onu aldırdık. daha çok iştah açılır dediler . yok değişmedi.
yani inşallah iştahlanır.
çalışıyorum ,
eve bırakıyorum kahvaltısını. bazen dolaplara saklıyor . yedim sansın diye.
akşam ya da başka günler mutfak dolaplarından tost . sandiviç vs buluyorum . çok üzülüyorum işte o zaman . insanın nasıl canı istemez diye.
az yemeğe zorla. öğürür. küçükken de öyleydi. hala öyle.
bazen çok sinirlensem de bu yaşa geldi şükür diyorum. çünkü çok zorladı yemek konusunda.
şu ara aklımda pekmez var . ondan alıp 1 kaşık vercem hepsine.
Cok zor cidden cocuk buyutmek allah hepinize yaedim etsin kizlar masallah cok iyi bakiyorsunuz onlara

Canım vitamin dene bir mutlaka
Bende de faydası oldu.
Benimki kilo almıyor pek ama, yemesi bile içimi rahatlatıyor.
Slvr in dediği vitamini bende duydum çok begeneni. Ondan alabilirsin.

Bende Multi sanastol kullanıyorum . 35 -40 gibi bir fiyatı vardı. Ben her zaman değişik almaya özen gösteriyorum. Birinde olmayan birinde oluyor tüm vitaminleri alsın diye.

Kızım ve eşim bugün geç gideceklerdi krep istediler. 1 tane yedim bende zeytin peynirle.

Öğlene yoğurt ve yulaf ezmesi 2 kaşık yerim.

Akşama da buzluktan patlıcan çıkartacağım. Yanına bulgur pilavı domatesli. Ekmek yemem artık bulgur pilavı yerim

Back
X