- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
geçmiş olsun canım. anne kız yürüyüş mü var artık sizdeAynen adacım hep beraber yapıcaz inşallah yürüyüş de verdi insülin direncini kırmak için yürüyüşsüz olmaz dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım. anne kız yürüyüş mü var artık sizdeAynen adacım hep beraber yapıcaz inşallah yürüyüş de verdi insülin direncini kırmak için yürüyüşsüz olmaz dedi
hahahhahahaBnde 1.5 saat spor sauna ve hamam son olarak geberdim
kuzum .bence ada seni geçmiştir. 1 haftada 300 gram az şekercim yaaa.Günaydın kızlar bugün ilk kilo bildirimi benden gelsin umarım herkes için bol eksili bir hafta olmuştur şuan regl dönemindeyim ne kadar doğru olur bilemiyorum
Rumuz: nadalvanos
Başlangıç kilom :86
Başlangıç tarihi :20 Eylül
Geçen hafta :79
Güncel kilom :78,7
Fark: 300 g
Yüzde: 0,380
Spor yok gibi
Aaadddaaa canım umarım bu hafta gecmissindir bidaha bu şansı zor bulursun![]()
oy tamam. güzel . tebrik ederim.Hayırlı sabahlar kızlar ; bende bildirimimi yapayım ama regl olcam dengesiz bir durum anlayamadım . Geçen hafta da son bildirimim demiştim sayenizde durdum kendime yeni yöntemler geliştirdim Allah razı olsun sizden :)
Rumuz: okuyucuu
Geçen hafta: 61.7 kg
Bu hafta: 60.9 kg
fark : - 800 gr
Yüzde : % 1.296
kuzum . yani alırım sanırken vermek tabi çok iyi.Veeee şimdi geldi kilo bildirimineee
Bu hafta çok daha fazla alırım sanıyordum hele dün akşam günümüz vardı yemeğin üstüne birde koca dilim yaş pasta yedim, neyse ki çok değil azıcık kilo almışım(ne güzel teselli ediyorum kendimi)
Rumuz: Svltr
Başlangıç kilom :69,5
Geçen hafta :67 (2 hafta önceki kilom geçen hafta bildirim yapamadım)
Güncel kilom :67,2
Fark: 200 g
Veren arkadaşlarıma tebrikleerrr![]()
iinşallah canım.Rumuz sarfansari
Başlangıç 60
Geçen hafta 58
Bu hafta 58
Durum sabit
Sabit olmasına sevindim geçen hafta 700 Gr vermiştim ödemden verdim zannettim bir hafta boyunca dükkan birası yaptığım için. Onu bu hafta sabitlemis oldum .
Haftaya yine 5 gün dükkan birası yapacağım. Yine 500-700 gider insallah
olsun olsun . devam .günaydın bayanlar.
rumuz :1demetumut
geçen hafta: 68,400
bu hafta :68,700
fart ;+300
verememişim üstüne almışım darısı haftaya veren arkadaşları tebrik ediyorum
ben de gördüm . gençecik çocuklar . Allah memkeletimizi korusun . fırsat vermesin inşallah .8 şehidimiz 13 yaralı varmış.
Rabbim sahadetlerini kabuk kabuk etsin inşallah.
Yaralılara da acil şifalar.
aynen öyle canım pes etmek yok sindire sindire.olsun olsun . devam .
vereceğin haftalar da olacak inşallah . pes etmek yok zaten demi.![]()
evet cnm bayildim :)hahahhahaha
devam .
sevdin mi sauna hamam .![]()
canmcm dikkat et alma kilo en kotu korumaya calis cnmcmgünaydın bayanlar.
rumuz :1demetumut
geçen hafta: 68,400
bu hafta :68,700
fart ;+300
verememişim üstüne almışım darısı haftaya veren arkadaşları tebrik ediyorum
nasil uzuldum nasio biri benim ogrencimin abisi yurek dayanmiyor8 şehidimiz 13 yaralı varmış.
kuzum veremedim malesef ama az aldım ya ona sevindimkuzum . yani alırım sanırken vermek tabi çok iyi.![]()
Amin inşallah canım, Allah ailelerine sabır versin inşallah, vatanımızı milletimizi askerlerimizi korusun rabbim8 şehidimiz 13 yaralı varmış.
evet cnm bayildim :)
canmcm dikkat et alma kilo en kotu korumaya calis cnmcm
nasil uzuldum nasio biri benim ogrencimin abisi yurek dayanmiyor
evet benim de 7 veya 8 i olacak bu ayCanım sen ben @okuyucuu aynı zamanlara denk geliyor regl, benimde takvime göre 5 günüm var ama yakındır :)