• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ev işi nankör yap yap bitmiyor:temizlik:
Kimse de eline sağlık evini temiz tutmussun da demiyor :mad:
Ben 32 yaşındayım benim de son denemem artık. Olursa olur olmazsa allah kerim. Hayat devam ediyor:KK69:
ama yapmadan da olmuyor hele tüm gün evdeysen herşey batıyor olmazsa olmaz hayatın sonu değil ya

Allah ım sana da nasip etsin . hayırlısıyla inşallah
2 çocukla 36 yaşımda atandım . bölümümden kadro açılmıyordu. düz memurluğa razı idim . fakat 2. atamalarda 1 kişilik kadro açıldı. ona da ben atandım . Allah ım nasip etmiş . oldu. binlerce şükür .
20 gün sonra 41 oluyorum. bana sorsan hala 20 yaşındayım . ve yıllar nasıl geçti anlamadım desem . inanır mısınız .
o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
41 kere maşallah:nazar::nazar::KK200:

Aranızda erken atanan benim galiba, geç olsun güç olmasın inşallah kızlar gönlünüze göre olsun :KK200: bende erken olmasının zorluğunu çekecem emekliliğim 56 yaşında daha şimdiden 28 senem var, 5 sene bitti memuriyette ömür çürütmek gibi 33 yıl hizmet
Gün dolunca yaşa kadar beklersin boşver birazda çocuklara vakit ayırır gezer tozarsin

atayım sana resim .
sen de bana at resmini ama.
xenforo-smilies-kk66.gif
Pardon ama biz neden görmüyoruz kuzum:duduk:

Selam kizlar hafta sonu giremiyorum pek herkesler iyidir umarim.
Ben cuma gunu 1 saat, cumartesi 1 saat 30 dk, pazar gunu 1 saat 40 dk yuruyus yaptim. yemeklerimi de azalttim ara ogunleri kestim ama cok strict bir diyet uygulamaya baslamadim henuz. simdilik bu hafta boyle takilip duruma bakicam veremezsem kalori hesabina gecicem yine eskisi gibi.
Sabah kahvaltida 2 ince dilim ekmek siyah zeytin ve cok az kaymakli recel yedim. oglen isten erken cikip treadmill de en az 1 saat yurumek istiyorum. belki daha fazla yururum. oglen menemen yapmak istiyorum henuz karar vermedim ama disarda yemicem kesinlikle hersey cok yuksek kalorili evde yemem lazim.

şekercim aynı kilolara gelmişiz senle.
güzel bakmış eşin sana maşallah .

Aynen dedigin gibi. birde esim hep etli yagli yemekler yapti hamburger falan yapti sebze yemegi yapmayi pek bilmiyor. malum bende kipirdamadan oturdum veya yattim surekli tv karsisinda vakit gecmedi normalde atistirma huyum yoktur ama mesguliyet olmayinca habire biseyler yedim haliyle kilo almak kacinilmaz oldu. neyseki vermem gereken cok asiri bir kilom yok ama yinede yaza kadar versem iyi olur.

ofiste yapacak bir isim yokmus bugun markete gidiyorum. yagsiz tavuk gogsu ve bol sebze stoklucam. sanirim yediklerimin kalorisine azami dikkat etmem ve bol sebze ozellikle yesillik yemem lazim. marketten sonra yuruyusumu yaparim sonrada diyet yemekleri hazirlarim kendime. yarin ofise hazirladigim yemeklerden getiririm. yeniden kilo verme maceram baslasin bakalim :rolleyes::KK9:

yalnız kan şekerim düştü resmen bayağı az yedim ve hiç birşey koymadım ağzıma başka şimdi 2 adet mini halley yiyorum kızlar regl m birde düşünün

Arkadaşım helva yapmış getirmiş 5/1 ini yedim bir porsiyonun çatlayacam yoksa kriz geldi
canm iyi yapmissin o asamaya gelmeden onlem al heosini de yiyeblirdin sut ve ya az cikolatayla bastir demistim kizzzz dinle beni

Saat : 15:30

1 Türk Kahvesi
bayilirim ya enfes tok tutar

Selam kizlar hafta sonu giremiyorum pek herkesler iyidir umarim.
Ben cuma gunu 1 saat, cumartesi 1 saat 30 dk, pazar gunu 1 saat 40 dk yuruyus yaptim. yemeklerimi de azalttim ara ogunleri kestim ama cok strict bir diyet uygulamaya baslamadim henuz. simdilik bu hafta boyle takilip duruma bakicam veremezsem kalori hesabina gecicem yine eskisi gibi.
Sabah kahvaltida 2 ince dilim ekmek siyah zeytin ve cok az kaymakli recel yedim. oglen isten erken cikip treadmill de en az 1 saat yurumek istiyorum. belki daha fazla yururum. oglen menemen yapmak istiyorum henuz karar vermedim ama disarda yemicem kesinlikle hersey cok yuksek kalorili evde yemem lazim.
en guzeli kalori hesabi cnm.gecenlerde dukan kalori hesabiyla kilo verilmez demis nasil verilmez bnce bal gbi de verilir gunluk kac kalori aliyorsun genelde

Sabah evden hizli cikinca kahvalti yerine bir bardak ayran ve yarim elma
Oglen
4 kasik pilav ve tavuk ve ayran
Ikindi azcik yabanmersini bir elmali kurabiye ve minnak leblebi arkadastaydim ve aksam yemegi dusunmuyorum suanda spor yapiyorum kurabiyeyi erittim bilem

Sabah evden hizli cikinca kahvalti yerine bir bardak ayran ve yarim elma
Oglen
4 kasik pilav ve tavuk ve ayran
Ikindi azcik yabanmersini bir elmali kurabiye ve minnak leblebi arkadastaydim ve aksam yemegi dusunmuyorum suanda spor yapiyorum kurabiyeyi erittim bilem
Maşallah canım çok iyi gidiyorsun

Toplu yazayım gün sonu ... saatleri unuttum ama

Saat : 9.15
Çeyrek ekmek sandwich
2 çay

Saat : 11.00
1 çay

Saat : 12.45
Çorba
Sebzeli bulgur pilavı

Saat : 16.00
1 Türk Kahvesi