• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende senin gibi dusunuyorum. kalori hesaplayinca insan yediklerine cok dikkat ediyor. kalorisi yuksek besinlerden uzak durmak bile kilo vermek icin yeterli. benim gunluk kalori butcem 1000 ama sporda yapiyorum.

Basin sagolsun canim Allah rahmetiyle muamele etsin.

Ben 2 dilim ekmek yedim zaten cok sulu degildi yumurtada koymamistim catalla yedim. biberler bahcemden oldugu icin cok lezzetli oluyolar.
Ben de cok spor yapiuorum cnm 2.5 saat gunde ama hoca dinlenme vermen lazim 2 gune bir diyor

ara

sütlü espresso şekersiz
çeyrek paket balık kraker
3 adet eti gong
şekersiz cay

öğlen

tavuk ciğeri
2 kepçe soğan çorbası
1 lokma tahin helvası

ara

1 adet eti çin
az şekerli cifte kavrulmuş türk
kahvesi

selam kızlar...gelemedim gene ..cumartesi de kızım hastalandı isal kusma gece bizim acile götürdüm.arkadaşlar serum taktılar..bugün daha iyi çok şükür..p.tesi de okula gidemedi..ama düzeldi..Allah beterinden saklasın ..:dua:
probiyotik olarak kefir aldım ..zorla da olsa içti..üstüne de turşu...
bu sıralar çok salgın var aman sizler de bol bol probiyotik içeren besinler yiyin...
regl oldum nihayet bugün..acayip şişim...
:KK51::KK51:

Akşam yemeği
Saat : 19.00
Tarhana çorbası
1 kaşık pilav
1 kaşık kuru fasulye
Yoğurt
Tursuluk aci biber
Yemekler pulbiberli

2 adet çiğköfte

1 çay

350 kalorilik oglen yemegim.
organic markette acik bufeden 1 kasik yagsiz pilav uzerine 1 kasik nohut, minik bir parca izgara tavuk, 1 kasik tatli patates puresi, yarim adet firinlanmis muz, 3 kasik sus marulu salatasi icinde quinoa vardi. minik bir kase acili meksika tavuk corbasi.
ekmek vs yemedim simdi bitki cayi iciyorum.

Aksam yemegim diyet karniyarik ve salata 250 kalori
Yemekten once kereviz saplari humusla beraber 150 kalori
bugunku kalori butcemi asagi yukari tamamladim

Kızlar kerevizle yeni tanıştım sayılır evimize giren bir sebze değildi çocuklar için 2 oldu alıyorum kök kısmından rendeleyip yoğurtlu salatasını yaptım yeşil kısmı çok güzeldi kesip dolaba koydum ama nasıl nerede kullanılır bilmiyorum siz nasıl tüketiyorsunuz bana bir öneride bulunun israf etmek istemiyorum

Bugün yediklerim
Sabah
2 dilim ekmekle yapılmış yağsız kaşarlı tost

1 fincan sade Nescafe
1 dilim kek

Akşam
Yarım kase domatesli pirinç çorbası
1 porsiyon etli Brüksel lahanası

1 dilim kek
Yarım lt zencefilli limonlu çay
1 bardak ayran

Belki yatmadan önce sade türk kahvesi içerim toplamda 1500 kalori tüketmişim siz yazınca bende merak ettim

Öğlen
2 kuru dolma , kozlenmis patlıcan biber salatası
Ara
Yarım elma
Akşam
Piyasa yemeği yapacağım, 1 kase yoğurtlu yerim. Ekmek yemem inşallah pirinçle olacak içinde, bol limonlu
ekmeği bıraksan iyi olacak canımcım.
bi ara ben de vazgeçemiyordum . şu ara yemediğimi farkettim .

Kızlar kerevizle yeni tanıştım sayılır evimize giren bir sebze değildi çocuklar için 2 oldu alıyorum kök kısmından rendeleyip yoğurtlu salatasını yaptım yeşil kısmı çok güzeldi kesip dolaba koydum ama nasıl nerede kullanılır bilmiyorum siz nasıl tüketiyorsunuz bana bir öneride bulunun israf etmek istemiyorum
ben yemeklere koyarım. ıspanak yemeğine. kurufasülyeye çok yakıştığını düşünüyorum o yeşil yerlerinin.
ben de çoğunlukla salatasını yaparım.
yemeği de çok lezzetli olur . ama ben her seeferinde aynı lezzeti tutturamıyorum zeytinyağlısında.

afiyet olsun canım

bir de tansiyon hastalarının dikkatli tüketmesi gerekiyor . onu bir araştır . eğer tansiyon hastası varsa evde. kv , kp, eşin ya da sen .

Bugün yediklerim
Sabah
2 dilim ekmekle yapılmış yağsız kaşarlı tost

1 fincan sade Nescafe
1 dilim kek

Akşam
Yarım kase domatesli pirinç çorbası
1 porsiyon etli Brüksel lahanası

1 dilim kek
Yarım lt zencefilli limonlu çay
1 bardak ayran

Belki yatmadan önce sade türk kahvesi içerim toplamda 1500 kalori tüketmişim siz yazınca bende merak ettim
afiyet olsun şekercim.

iyi bence kalori. sadece bu kalorinin çoğunluğunu gündüz saatlerine ayır . ayran , süt , su bunlar güzel süt yapıyor . akşamları bunları iç.

350 kalorilik oglen yemegim.
organic markette acik bufeden 1 kasik yagsiz pilav uzerine 1 kasik nohut, minik bir parca izgara tavuk, 1 kasik tatli patates puresi, yarim adet firinlanmis muz, 3 kasik sus marulu salatasi icinde quinoa vardi. minik bir kase acili meksika tavuk corbasi.
ekmek vs yemedim simdi bitki cayi iciyorum.
oy canım pek bi karışık . ama güzeldir eminim. resmini çekeydin keşkem.

ekmeği bıraksan iyi olacak canımcım.
bi ara ben de vazgeçemiyordum . şu ara yemediğimi farkettim .
Akşam ye eğimi 5 buçukta yiyoruz en geç 6 da
Dün ekmek yemedim ve 8 gibi açlıktan midem bulandı..
1 dilim ekmekle 6 zeytin yedim

Ekmeği hayatımdan çıkarsam ne güzel olur, az yiyorum ama hic yemesem keşke.

selam kızlar...gelemedim gene ..cumartesi de kızım hastalandı isal kusma gece bizim acile götürdüm.arkadaşlar serum taktılar..bugün daha iyi çok şükür..p.tesi de okula gidemedi..ama düzeldi..Allah beterinden saklasın ..:dua:
probiyotik olarak kefir aldım ..zorla da olsa içti..üstüne de turşu...
bu sıralar çok salgın var aman sizler de bol bol probiyotik içeren besinler yiyin...
regl oldum nihayet bugün..acayip şişim...
:KK51::KK51:
geçmiş olsun canım . sen de hasta değil miydin geçenlerde aynı şekilde. yoksa annen miydi ki.
çok geçmiş olsun

öğlen ev yapımı yoğurt getirdim .bolca hem de.

Akşam ye eğimi 5 buçukta yiyoruz en geç 6 da
Dün ekmek yemedim ve 8 gibi açlıktan midem bulandı..
1 dilim ekmekle 6 zeytin yedim

Ekmeği hayatımdan çıkarsam ne güzel olur, az yiyorum ama hic yemesem keşke.
anladım canım.
ben de 6 gibi yiyorum . işten gelince hemen yiyorum.
miden bulandıysa şeker mi var sende acaba canım .baktırdın mı.

akşam eve gidince 1 adet lahana dolması yedim. 1 küçük kase ev yoğurdu
1 küçük kare bitter.
kahve içtim.
yatmadan önce 10 gibi 1 greyfurt yedim.

Back
X