Iyiyim kuzummmm canim balimmm:):)İyiyim datlum sen nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim kuzummmm canim balimmm:):)İyiyim datlum sen nasılsın![]()
az kalmış kuzum .28 Mayısa bilet aldık inşallah 29 Mayısta ordayız.
28 Haziran’da da eşim ve klinikteki çalışanlar gelecekler iki haftada onlar kalacaklar türkiye’yi gezdireceğiz. Bu sene Türk hava Yollarına çalıştık resmen dokuz tane bilet aldık.
afiyet olsun şekerim.Eki Görüntüle 2121576 Kahvaltım.
şekercim . almışsın bu hafta . olsun . verilir nolcak.Rumuz :sabahvesen
Başlangıç:75.5
Geçen hafta:62.5
Bu hafta:63.5
Fark:100
maşallah canım benim .kız da vermiş sen deDaha sık gelicem inşallah Can'ım kızımla beraber başladık onunla beraber tartılıyoruz cuma sabahı:) o da 800 gr verdi devamı gelir inşallah sen de çok iyi gidiyorsun daha da kararlı gördüm seni maşallah canım
ellerine sağlık harika görünüyor yahuakşam
2 tane fırında tavuk but
yoğurt
arada çayla 1 dilim yulaf ezme unlu tatlandırıcılı kakaolu kek...ilk kez yaptım gayet lezzetli oldu yulaf ezmesini rondoda çekmiştim sanki kekin içinde fındık varmış gibi olmuş
Eki Görüntüle 2121644 Eki Görüntüle 2121645
nice senelere olsun canım. ye gitsin . ben de öyleyim . fırsatları kaçırmam. hazır y emek bulmak kolay değil.Kızlar dün bizim evlilik yıldönümümüzdü eşim sağolsun sürpriz yaptı çocukları kv ye bıraktık çok şık bir yere yemeğe gittik hiç diyeti düşünmeden yedim valla her zaman dışarıda yemek yemiyoruz ya bide bugün bildirim yaptım deyip içimi rahatlattımzaten diyet desem eşimin suratından gecilmeyecek uzun süre bitirmeyecekti o yüzden bugün menü yazmıyorum
Uzun zamandır gelmeyen arkadaşlar gelmiş hosgelmiş @hayallperisi aramıza hoşgeldin bende kim bu acaba yazdıklarımızı beğeniyor diyordum biraz kendini tanıt bacım kimsin nerelerden yazıyorsun evlimisin çoluk çocuk varmı en önemlisi kilo ne durumda fazlalık ne kadar
sersum tam inanç ve motivasyon önemli sen istersen herşey yapacağına inanıyorum 5 sene önce 77 kiloymuşun şimdi neden olmasın
@ficans sakın bırakma canım kızın için çok önemli her zaman destek hep tam destek
@Seylanin Gunlugu tarif için teşekkürler
Bugün dünün telafisi var inşallah
ben de hep 52-53 düm . ilk çocuktan sonra, ikinci çocukltan sonra. ta ki üçüncüyü doğuruncaya kadar. hamilelikte falan kilo almadım. 3. yü doğurdum 57 kilo oldum doğumdan 1 hafta sonra . zaten 63 le girdim doğuma.Öncelikle sonsuz mutluluklar dilerim size. Bazan anın tadını çıkarmak lazım hiçbir şey düşünmeden. O yüzden iyi etmişsin:)
Ben evliyim iki kızım var. 33 yaşındayım. Kilom sanırım 60 civarı. Son üç ayda 3-4 kilo aldığım için tartılara küsüm şu aralar. Benim maksimum kilom (ideal kilom demiyorum) 57.
57’yi aştığım an kıyafetlerimin bel ve basen bölgeleri dar gelmeye başlar ve ben o kıyafetler içinde rahat edemediğim için sosyal hayata karışmak istemem.
İdeal kilom ise bence 53 ama 55 olsam yeter diyorum. Aslında ilk çocuktan sonra evlilik kilom olan 53’e düşmüştüm ama ikinciden sonra 56’nın altına bir gram inemedim
benim sorunum aslında kilo verememek değil. Binge eating desorder denen bir yeme bozukluğu var bende. O yüzden kilom 57 ile 61 arasında sürekli inip çıkar. Normale dönünce birkaç ayda 57 kilo olurum, kriz döneminde birkaç ayda 61’e çıkarım. Hep böyle inişli çıkışlıdır hayatım. Zaten istikrar problemim var. Şöyle düz bir çizgide yaşayamadım şu hayatı... ne diyeyim benim de imtihanım bu galiba...
Ben bugünü pazartesi sanıyorum kendi kendime kızlar neden gelmedi diyordum :)) meğer pazarmış
haaaaaaaaaSlm kizlar bugun seker orucuna basladim hadi bana dua esin de tamamlayayaim
Seker orucu 1. Gun
Sabah 1 yumurta
8 zeytin
Yesillik
1 tatli kasigi yuzde yuz fistik ezmesi asla seker yok
Oglen
7 8 badem ve biraz kabak cekirdegi bitki cayi ile
Aksam
Sebzeli hindi sote ve buharda pismis bir tatli kasik zeytinuagli sebze
kız ne o candida mikrobuevet cnm 21 gun seker yemeden hem vucuttan seker zehirini ve toksinini atmak hemde zayiflamak ve ustelik bu oructa hep bel ve cevresinden gidyor bir de candida mikrobunu bliyorsundur sekerle besleniyor onu yenmek
Dort dilim miiiiiiiii
Canım bende bu hafta gezme olayını abarttım, dün 7 buçukta eve geldim iskenderundaydık oğlanı tutamıyorum illa denize gidelim diyor, ve o saatten sonra dip köşe temizlik yaptım 10 du oturduğum, yorgunluktan ayakta uyuyorum bugünay kızlar . cumartesi pazar . gel keyfim gel. yedim içtim yattım. arkadaşlarla buluştum. parka gittim çocuklarla. oğlanlar halı sahaya gitti. ben kızla parktaydım. komşucuklarım geldi. onlarla oturduk , parkta çardak var. oraya kahve yapıp getirdiler . ben de içtim. pek güzel hafta sonu geçirdim şükür Allah ıma. bin şükür . bu güzel günleri bize verene. bu mutluluğu içimize verene. şükür.
ayy soylemesi bilem.guzel dimi canimm:) kiz sen verdin ya daha ne verceksin ilk tanistigim.gnu hatirliyorum 60 lardan geldin buralarahaaaaaaaaa
değişikmiş . hadi hayırlısı. gitsin kilocuklar . gelsin çıtır adaaaaa
sen verirsen varya kilocukları. ben de gaza gelirim .![]()
berbat bisey cnm sekerle besleniyor herkesin bedeninde var ama su cok seker yiyenlerde ozellikle var tek sekerimiz meyve olsun insallahkız ne o candida mikrobu![]()
ehhh hadi inandim kizzzzzz:))minnak pizza aşkımm şey yapma büyük değil :)))))) burdan sıyırayımm :)
evet ya 62 falandımayy soylemesi bilem.guzel dimi canimm:) kiz sen verdin ya daha ne verceksin ilk tanistigim.gnu hatirliyorum 60 lardan geldin buralara
berbat bisey cnm sekerle besleniyor herkesin bedeninde var ama su cok seker yiyenlerde ozellikle var tek sekerimiz meyve olsun insallah
ehhh hadi inandim kizzzzzz:))
Evet esas cocuklardan kesmeknlazim cnm esimde kesti beyaz sekeri ona ek falan yapcagimda icine bal veya pekmez koyarak yapiyorumevet ya 62 falandım
şükür o zamanlar bitti. emzirme dönemindeydim ondan öyle olmuştum.
şükür halimize
of şu şeker .
çocukları da kesmek lazım . ama nasıl.
çok iyi canım .Evet esas cocuklardan kesmeknlazim cnm esimde kesti beyaz sekeri ona ek falan yapcagimda icine bal veya pekmez koyarak yapiyorum