Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ayy soylemesi bilem.guzel dimi canimm:) kiz sen verdin ya daha ne verceksin ilk tanistigim.gnu hatirliyorum 60 lardan geldin buralara

berbat bisey cnm sekerle besleniyor herkesin bedeninde var ama su cok seker yiyenlerde ozellikle var tek sekerimiz meyve olsun insallah

ehhh hadi inandim kizzzzzz:))

ahahahahha teşekkürler :)

ay kızlar . cumartesi pazar . gel keyfim gel. yedim içtim yattım. arkadaşlarla buluştum. parka gittim çocuklarla. oğlanlar halı sahaya gitti. ben kızla parktaydım. komşucuklarım geldi. onlarla oturduk , parkta çardak var. oraya kahve yapıp getirdiler . ben de içtim. pek güzel hafta sonu geçirdim şükür Allah ıma. bin şükür . bu güzel günleri bize verene. bu mutluluğu içimize verene. şükür.

canısııı haftasonu hep oluyor böyle sonuçta tek değiliz ve toplaşmalar oluyor maalesef kii kaderimiz :))))

Haftasonu toplanmalar oldu ama en azından akşam yemek yemedim yeme saatlerim en geç 5 de bitti sonrasında birşey yemedim tek tesellim bu birde şu sıra kardeşlerim dahil yememize dikkat ediyoruz yarışa girdik hedefimiz çok kasmadan ramazan a kadar istenilen hedeflere ulaşmak sonrasında korumakk inşaallah :)

Sabah Kahvaltım Saat : 9:15
2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay

ben de hep 52-53 düm . ilk çocuktan sonra, ikinci çocukltan sonra. ta ki üçüncüyü doğuruncaya kadar. hamilelikte falan kilo almadım. 3. yü doğurdum 57 kilo oldum doğumdan 1 hafta sonra . zaten 63 le girdim doğuma.
neyse emzirme dönemleri hep aldım kilo ben de.
şimdi 55 kilo civarıyım. bazen 56 yı görüyorum.
ideal kilom 53 benim de. hatta ramazan döneminde 48 falan oluyordum istemeden .
48 kilo ise vuuuuuuuuuuu. tam çıtır .kulağa çok çirkin gelebilir 48 . ama harika duruyordu.
neyse ben de acele etmeden böyle gidiyorum şimdilik . daha kıvama gelmedim galiba. yiyorum gidiyor .fazla almayayım da 55 e razıyım. şükür .
Tek kelimeyle maşallah dedim:)

Sabah

Screenshot_2018-03-12-13-07-05-474.webp

ara

2 sade Nescafe
2 hurma
1 avuç leblebi
sade çay

öğlen

kuru fasulye
turşu
salata

Kızlar sabah;
1 dilim ekmek
1 bardak çay
4-5 tane zeytin
4-5 parça peynir
Salatalık yedim birde

Öğlen;
Acıkmamıştım çok ama yinede dayanamadım
Kendim yağtığım mini kuru pastalardan 3-4 tane attım ağzıma
Birde söylemesi ayıp enfes sütlaç yapmışım ondan yedim yarım kase ;)

Merhaba kızlar
Adetime 1 hafta var bm 59 ,5 geliyorum
Geçen hafta daha 58 dim
Hafta sonu lahana sarması yaptım, onun suyunu içiyorum şimdi için limon sıktım.
Inşallah dönemdir 2 ileri bir geri bıktım
Bu hafta detoks yapacaktım ama hafta sonu pazara gidip malzemeleri alamadım
Burası küçük bir yer olduğu için marketlerde pazar malzemeleri pek yok yani bu haftaki detoks fırsatını kaçırdım
Bu hafta menü bildirimi yapmayacağım
Ama cuma kilo bildirimi yaparım
Haftaya detoks yapıp karatay ile devam edeceğim
Böyle bir karar aldim
Canım arada oluyor öyle hele PMS döneminde, motivasyonunu düşürme regl olup bittiği zaman daha iyi hissedersin, tarçın çayı iç bu ara hem ödemini atar hem rahatlatır seni :KK66:

enfes sütlaç. ay çok severim. sütlü tatlılar favorimdir. dayanamam.
Kızlar sabah;
1 dilim ekmek
1 bardak çay
4-5 tane zeytin
4-5 parça peynir
Salatalık yedim birde

Öğlen;
Acıkmamıştım çok ama yinede dayanamadım
Kendim yağtığım mini kuru pastalardan 3-4 tane attım ağzıma
Birde söylemesi ayıp enfes sütlaç yapmışım ondan yedim yarım kase :KK66:

image-jpeg.2122566

öğlen yemeğim.
fırında yapmıştım. köfteli .
dün pişirmiştim.
acı biber doğradım içine. kırmızı .
baya baya acıydı.
bunu yedim.
kahvaltı yapamamıştım.
aç geldim işe.
kahve içtim . çay içtim. papatya çayı içtim ve öğlen oldu. bunu yedim.
ama yetmedi her zamanki gibi
üstüne 1 greyfurt.
1 koca avuç kan üzümü yedim. çekirdekli. ama çekirdeklerini hiç canım istemedi bu kez . ayıkladım attım.

yemekten sonra yeşil çay içtim 1 bardak
şimdi su içmeyi planlıyorum. hiç içmemişim sabah beri.
limon getirdim 1 tane . onu sıkıp içeceğim .

enfes sütlaç. ay çok severim. sütlü tatlılar favorimdir. dayanamam.
Sütlü tatlıya bende dayanamam bitmedi daha eşim süt aldırdı tekrar öğlen tekrar istiyor :))) yine yapaccağım akşam köy sütüyle de başka oluyor, gel birlikte yiyelim hayatım ;)

2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay

Öğlen Yemeğim; Saat : 12.40
yayla çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasulye
turşu
ayran

Saat : 13:30
1 Türk Kahvesi

kızlar aşırı şiştim anlatamam nefes alamıyorummm işim var mecbur oturuyorum kalkamıyorumda iki gezeyim Allahımmmm :( yemek üzeri türk kahvesi mi yaptı anlamadım :(

2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay

yayla çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasulye
turşu
ayran

1 Türk Kahvesi

kızlar aşırı şiştim anlatamam nefes alamıyorummm işim var mecbur oturuyorum kalkamıyorumda iki gezeyim Allahımmmm :KK43: yemek üzeri türk kahvesi mi yaptı anlamadım :KK43:
Kahveden olabilir canım az hava al camdan o da iyi gelir derin derin nefes, aslında azda yemişsin, ne dicem senin iş yerinde yemekhane mi var düzenli yiyorsun öğlenleri maşallah

Sütlü tatlıya bende dayanamam bitmedi daha eşim süt aldırdı tekrar öğlen tekrar istiyor :))) yine yapaccağım akşam köy sütüyle de başka oluyor, gel birlikte yiyelim hayatım :KK66:
ah şekerim ah.
ben de çok severim. çok yapardım bi ara. aklımda olsun . süt gelince yapayım ben de.

2 çeri domates
3 dilim salatalık
1 karper peynir
peynir
2 çay

yayla çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasulye
turşu
ayran

1 Türk Kahvesi

kızlar aşırı şiştim anlatamam nefes alamıyorummm işim var mecbur oturuyorum kalkamıyorumda iki gezeyim Allahımmmm :KK43: yemek üzeri türk kahvesi mi yaptı anlamadım :KK43:
yediklerinden gaz yapmışsındır
turşu gaz yapar
kurufasülye yapar
ayran da yanar şişkinlik

Kahveden olabilir canım az hava al camdan o da iyi gelir derin derin nefes, aslında azda yemişsin, ne dicem senin iş yerinde yemekhane mi var düzenli yiyorsun öğlenleri maşallah

aynen canım yemekhanemiz var temiz ev yemekleri çıkıyor hep aynı saatte yiyorum. ama felaket ağrı yaa şimşek çakıyor sanki abdest alıp namaz kıldım ama hareket ve su da iyi gelmedi :(

aynen canım yemekhanemiz var temiz ev yemekleri çıkıyor hep aynı saatte yiyorum. ama felaket ağrı yaa şimşek çakıyor sanki abdest alıp namaz kıldım ama hareket ve su da iyi gelmedi :KK43:
Canım o gaz sancısı muhtemelen, kimyon bulma imkanın olsa iyi gelirdi kimyon çayı

Back
X