Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

swn neler yedin cnm biraz anlatir misin 1.5 ay ve 10 kilo harika cunku
karatay kahvaltısı yaptım.
sabah erken kalkıyordum yine. ama o zamanlar ev hanımıydım.
2. çocuk vardı.
15 aylıktı işte.

2 haşlanmış yumurta
avuç içi kadar peynir (elinin ayası kadar )
1 ajda çay bardağı taze badem, fındık ya da ceviz .bunlardan 1 çeşiti.
salatalık , domates , roka vs . yeşillik yani . biber vs de olabilir . ya da bunlar yoksa hiç olmayabilir bu sebzeler
asıl önemli olan yumurta ve 1 ajda bardak taze yemiş.
ben bunları yiyince kardeşim , kilo alırsın , demişti ama gerçekten veriliyor kilo . alınmıyor .
bunlar tok tutyor.
5 saat kadar bi şey yemiyordum . ama arada çay . bitki çayı, yeşil çay içtim.
öğlen sebze yemeği. yanına yoğurt ya da turşu. istediğim kadar sebze yemeği. kapuska olur lahana , karnıbahar , brokoli.
ya da sebze çorbası. yanına yoğurt , turşu.

yine mutlaka araya 5 saat girecek.
ama o arada çay . bitki çayı . ayran içtim. sık olmasa da ayranı da aşırı midem kazınınca içtim.

akşam yine tavuk haşlama. balık .
bunlar yoksa az biraz kuru fasulye nohut yeşil mercimek gibi baklagiller .
yanına az yoğurt , salata .

akşam öğünü için yazdıklarını öğlen de yiyebilirsin . yani bu sana kalmış . akşam sebze yemeği de yiyebilirsin .

ben diyete sadık kalarak verdim. yani gerçekten ara öğün yapmazsam ve yukarıda yazdığım gibi beslenirsem veriliyor.
çünkü 5 saat boyunca yemiyorsun . açlık oluyor evet ama zaten buna sabretmezsen kilo da gitmiyor . sabit kalıyorsun .

böyle gitti canım benden 10 kilo.

Allah kolaylık versin canım, sorma vallahi benim ki 3 yaşını geçti halaaa annneeeeee gel birlikte yatalım illa çağıracak, birlikte yatınca da dön dön uyutmuyor, sağlıklı olsunlar da inşallah napalım
Ah ah sorma benimki 3,5 u geçti hala öyle ufaklık onun kadar problem çıkarmıyor ama Allah nasip ederse bunu hiç yanımda uyutmayacağım 2 aydır odalarında uyuyorlar ama ben 2 oda arası mekik dokuyorum

Kız N nnnadal tuvaletten gelemiyorum işimi yapamıyorum yav :KK70::KK70: daha mı az içsem ne :KK49:
Bende aynı dertten muzdaripim ama en azından kendi evimdeyim senin işin daha zor Allah yardımcın olsun

Ah ah sorma benimki 3,5 u geçti hala öyle ufaklık onun kadar problem çıkarmıyor ama Allah nasip ederse bunu hiç yanımda uyutmayacağım 2 aydır odalarında uyuyorlar ama ben 2 oda arası mekik dokuyorum

Bende aynı dertten muzdaripim ama en azından kendi evimdeyim senin işin daha zor Allah yardımcın olsun
amin inşallah canım ;) sağlıkla büyüt inşallah kuzularını

Sabah Kahvaltım;
Saat : 8:45

2 çeri domates
kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim ekmek le
1 dilim ekmek üzeri karper peynir üzeri bal
1 meyve suyu

Öğlen Yemeğim;
Saat : 12:45

çorba
2 kaşık makarna
tavuk patates vardı patates 1 dilim yedim
salata

çay

Saat : 13.30
soda

karatay kahvaltısı yaptım.
sabah erken kalkıyordum yine. ama o zamanlar ev hanımıydım.
2. çocuk vardı.
15 aylıktı işte.

2 haşlanmış yumurta
avuç içi kadar peynir (elinin ayası kadar )
1 ajda çay bardağı taze badem, fındık ya da ceviz .bunlardan 1 çeşiti.
salatalık , domates , roka vs . yeşillik yani . biber vs de olabilir . ya da bunlar yoksa hiç olmayabilir bu sebzeler
asıl önemli olan yumurta ve 1 ajda bardak taze yemiş.
ben bunları yiyince kardeşim , kilo alırsın , demişti ama gerçekten veriliyor kilo . alınmıyor .
bunlar tok tutyor.
5 saat kadar bi şey yemiyordum . ama arada çay . bitki çayı, yeşil çay içtim.
öğlen sebze yemeği. yanına yoğurt ya da turşu. istediğim kadar sebze yemeği. kapuska olur lahana , karnıbahar , brokoli.
ya da sebze çorbası. yanına yoğurt , turşu.

yine mutlaka araya 5 saat girecek.
ama o arada çay . bitki çayı . ayran içtim. sık olmasa da ayranı da aşırı midem kazınınca içtim.

akşam yine tavuk haşlama. balık .
bunlar yoksa az biraz kuru fasulye nohut yeşil mercimek gibi baklagiller .
yanına az yoğurt , salata .

akşam öğünü için yazdıklarını öğlen de yiyebilirsin . yani bu sana kalmış . akşam sebze yemeği de yiyebilirsin .

ben diyete sadık kalarak verdim. yani gerçekten ara öğün yapmazsam ve yukarıda yazdığım gibi beslenirsem veriliyor.
çünkü 5 saat boyunca yemiyorsun . açlık oluyor evet ama zaten buna sabretmezsen kilo da gitmiyor . sabit kalıyorsun .

böyle gitti canım benden 10 kilo.
masallah yani ne olursa oksun karatay ablamiz dogru soyluyor desene

Afiyet olsun kızlar ben yine sabah-öğle bir ettim saat 11 buçukta 5 tane kasap köfte yedim yanına birşey yemedim birkaç gündür et yemiyordum vücudun ihtiyacı olduğunu düşündüm bide emzirdigim için sanki bebeğimin rızkını çalıyormuş gibi hissediyorum demirleke hani sen emzirmeyi bırakınca diyete başladım demişsin ya acaba ben kötü annemiyim soruları beynimde döndü
Bebeğin ne kadarlık?

Aksam yemegi
Saat : 19.00

Çeyrek porsiyon ıspanak
Küçük kase yoğurt
Çeyrek dilim Kaşarlı lavas ekmek

Su şişkinliğim ayağımı usutmekten olurmu bilemedim

Selam kızlar

Cumartesi annemde yaptığım kaçamak beni 1 hafta geri attı resmen onu telafi etmeye çalışıyorum

Pazar sabah 45 dk tempolu yürüyüş kahvaltıda omlet peynir zeytin salata

Akşam çok az çorba ve kıymalı karnabahar yemeği

Pazartesi sabah 1 saat yürüyüş kahvaltım omlet peynir zeytin salata

Akşam mercimek çorbası kıymalı karnabahar yemeği salata az da tavuklu yoğurtlu kuskus salatası

Bu sabah 45 dk tempolu yürüyüş

Kahvaltım kavurmalı yumurta salata peynir zeytin ceviz

Akşam annemler bizde yemekteydi domates çorbası yarım karnıyarık az bulgur pilavı semizotu cacık 1 adet kaşarlı mantar 1 ıspanaklı börek (bu olmasaydı iyiydi) 1 kk kadar sütlü tatlı

Bnde bugun arkadasimla.kahvaltiya gittim bir kus sutu eksikti kahvaltida midem cok kotu suanda bu kacamagi da ben anca atarim sanirim vucudumdannn

merhaba kızlar

üzerimde bir uğursuzluk var ama hayırlısı geçen perşembe düştüm dizim mosmor pazar bıçakla parmağımın derisini soydum allahtan derin değil. dün akşam ayakkabılığın kapağı kafama düştü . az kaldı gideceğim sanırım :)

merhaba kızlar

üzerimde bir uğursuzluk var ama hayırlısı geçen perşembe düştüm dizim mosmor pazar bıçakla parmağımın derisini soydum allahtan derin değil. dün akşam ayakkabılığın kapağı kafama düştü . az kaldı gideceğim sanırım :)
Sadaka ver dur bir yere gitme canım

merhaba kızlar

nazar olmussundur canim bence

Back
X