Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kızlar

üzerimde bir uğursuzluk var ama hayırlısı geçen perşembe düştüm dizim mosmor pazar bıçakla parmağımın derisini soydum allahtan derin değil. dün akşam ayakkabılığın kapağı kafama düştü . az kaldı gideceğim sanırım :)
Çok geçmiş olsun

Bugün yediklerim
Öğle
5 tane kasap köfte

1 fincan Nescafe
Dukan içeceği
Tarçınlı su

Akşam
Yarım simit
1 poğaça
1 dilim light kek
Çay

Günaydın kizlarsabahk kahvaltım. Ayy kafayı yiyeceğim görünüş de bir artış yok ama tartıda hep artı çıkıyorum. Sıyıracagim yakında. İşe başladım baslayali veremedim bir türlü ve çok koşturuyorum buna göre çok da acikiyorum maalesef :(

Screenshot_2018-03-14-07-05-32-897.webp

Bugün yediklerim
Öğle
5 tane kasap köfte

1 fincan Nescafe
Dukan içeceği
Tarçınlı su

Akşam
Yarım simit
1 poğaça
1 dilim light kek
Çay
kuzu keske oglenle aksami yer degistirseydin ama masallah sen bunlari yesen de veriyorsun bravo sana

A aaadddaaa canım hani pambuk_abla vardı hatırlıyor musun sana slm söyledi interneti yokmuş ara sıra özelden konuşuyoruz
aaaa evet hatirladim canm ya sen de ona slm soyle

Günaydın kizlarsabahk kahvaltım. Ayy kafayı yiyeceğim görünüş de bir artış yok ama tartıda hep artı çıkıyorum. Sıyıracagim yakında. İşe başladım baslayali veremedim bir türlü ve çok koşturuyorum buna göre çok da acikiyorum maalesef :KK43:canm calismak cok ama cok etkiliyor insani ne kadar hareket o kadar enerji gerektiriyor bir de cevrende yiyenlerin de etkisi var tabiki evdeki gbi olmaz

Eki Görüntüle 2123398

Günaydın kizlarsabahk kahvaltım. Ayy kafayı yiyeceğim görünüş de bir artış yok ama tartıda hep artı çıkıyorum. Sıyıracagim yakında. İşe başladım baslayali veremedim bir türlü ve çok koşturuyorum buna göre çok da acikiyorum maalesef :KK43:

Eki Görüntüle 2123398
Canım menülerin çok iyi acaba ödem olabilir mi çok koşturmaca da ödem yapıyor gün içerisinde su tuketiyor musun

Slm kızlar bugün öğlen yemeğine misafirim var kızlarımın öğretmenleri gözleme yapacam kıymalı soğanlı mercimek çorbası ve salata yeterli olur mu ikisi de bayan çok da iştahlı değiller

Slm kızlar bugün öğlen yemeğine misafirim var kızlarımın öğretmenleri gözleme yapacam kıymalı soğanlı mercimek çorbası ve salata yeterli olur mu ikisi de bayan çok da iştahlı değiller
oy maşallah . öğle arası mama yemeğe sana geliyorlar . ellerine sağlık şimdiden. yeterli . gayet yeterli şekercim. tatlı yapacak mısın . irmik helvası yapabilirsin . ama iştahlı değiller , yemezler dersen yapma.

teşekkür ederim cnm.şükür iyi gidiyor bu aralar 2 ay oldu alıştım sorun bitti şükür
çok şükür . maşallah canım sana.

7 ay 20 günlük canım ama 21 kilo verdim :halay:
hey maşallah . :KK200:

adağım vr onu yapacğm canım
geciktirmemen lazım canım benim .fırsatını bul ve yap.

Bugün yediklerim
Öğle
5 tane kasap köfte

1 fincan Nescafe
Dukan içeceği
Tarçınlı su

Akşam
Yarım simit
1 poğaça
1 dilim light kek
Çay
akşam mamalar yenmiş . nereye gittin misafir miydin

Günaydın kizlarsabahk kahvaltım. Ayy kafayı yiyeceğim görünüş de bir artış yok ama tartıda hep artı çıkıyorum. Sıyıracagim yakında. İşe başladım baslayali veremedim bir türlü ve çok koşturuyorum buna göre çok da acikiyorum maalesef :KK43:

Eki Görüntüle 2123398
maşallah mamalar harika. ille bi tık fazla yiyorsundun bazı mamaları. ekstra bi şey vardır mutlaka. gözden kaçan. iş yerinde olsun evde olsun , porsiyonların büyümüş olabilir iş yerinde.

akşam eve gidince ne yedim.
hatırlayamadım bi an
mantarlı , kırmızı kapya biberli 2 yumurtalı omlet. dereotu doğradım üstüne pişince.
1 dilim kek
az fındık

merhaba kızlar

üzerimde bir uğursuzluk var ama hayırlısı geçen perşembe düştüm dizim mosmor pazar bıçakla parmağımın derisini soydum allahtan derin değil. dün akşam ayakkabılığın kapağı kafama düştü . az kaldı gideceğim sanırım :)
Ay Allah korusun canım, bol bol nas felak oku nazar oluyordur, dikkat et kendine ;)

İştahlı değiller madem çok uğraşma bence yeterli canım

Ben de 72 kiloydum doğumdan sonra
Hamileyken ne kadar güzel görünüyor dun
Meğer karnının büyüklüğü sakliyormus tipsizligimi :)
Hiç sorma canım birde ben normal doğum yapmama rağmen karnım vardı öyle dümdüz olmadı yani sezeryan olmuş gibiydi, ay çok kötü günlerdi bide eşim takılırdı bana çok zoruma gidiyordu, oğlum erken doğdu benim ve emmedi, sırf sağdığımda çok süt olsun diye başlarda vermekten çok aldım, sonra oğlum 7aylıkken işe başladım tempodan kendiliğinden gitti hiç diyet yapmadım, sonra geçen yaz kullandığım ilaçlar aldırdı 4 kilo onun da büyük kısmını sizlerle verdim teşekkür ederim hepinize :KK36::KK36::KK36:

Back
X