- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
Sağol canım teşekkür ederimArkadaşların da dediği gibi bu işi destekleyen doktoru bulmak zor..umarım o cesarettebir dr bulursun canım..her şeyin normali doğalı güzel
Nice mutlu sağlıklı yllarınız olsun canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım teşekkür ederimArkadaşların da dediği gibi bu işi destekleyen doktoru bulmak zor..umarım o cesarettebir dr bulursun canım..her şeyin normali doğalı güzel
Nice mutlu sağlıklı yllarınız olsun canım![]()
Neden öyle bir izlenime kapıldım bilmiyorum ama seni hep 33-35 yaş olarak düşünmüştüm buranın en güzel yanıda bu herhalde birbirimizin adını nasıl biri olduğunu bilmeden hayal ediyoruz yanimizdaki insanlardan çok daha rahat konusabiliyoruz sizleri seviyorum28 canım sen ?
Aynen canım bende çok rahatlıyorum sizinle konuşunca, ilham geliyor :))) arkadaşlarım dışarda yaşımdan 2 yaş falan daha büyük evde daha küçük göründüğümü söylüyor :)) senin yaş kaç canım ?Neden öyle bir izlenime kapıldım bilmiyorum ama seni hep 33-35 yaş olarak düşünmüştüm buranın en güzel yanıda bu herhalde birbirimizin adını nasıl biri olduğunu bilmeden hayal ediyoruz yanimizdaki insanlardan çok daha rahat konusabiliyoruz sizleri seviyorum![]()
28 canım sen ?
Neden öyle bir izlenime kapıldım bilmiyorum ama seni hep 33-35 yaş olarak düşünmüştüm buranın en güzel yanıda bu herhalde birbirimizin adını nasıl biri olduğunu bilmeden hayal ediyoruz yanimizdaki insanlardan çok daha rahat konusabiliyoruz sizleri seviyorum![]()
sersumcum nasilsin cnm annen nasil gitti mi sizde mi seni daha cok gormek istiyoruz buradaaöğlen
şehriye çorbası
haşlama tavuk(bol sulu çorba gibi)
![]()
bend3 aynen onu 32 33 gbi dusundum nedense:) akli basinda olgun kadin yani ondandirNeden öyle bir izlenime kapıldım bilmiyorum ama seni hep 33-35 yaş olarak düşünmüştüm buranın en güzel yanıda bu herhalde birbirimizin adını nasıl biri olduğunu bilmeden hayal ediyoruz yanimizdaki insanlardan çok daha rahat konusabiliyoruz sizleri seviyorum![]()
Ben kac gösteriyorum forumdaNeden öyle bir izlenime kapıldım bilmiyorum ama seni hep 33-35 yaş olarak düşünmüştüm buranın en güzel yanıda bu herhalde birbirimizin adını nasıl biri olduğunu bilmeden hayal ediyoruz yanimizdaki insanlardan çok daha rahat konusabiliyoruz sizleri seviyorum![]()
Teşeekkür ederim hayatımsersumcum nasilsin cnm annen nasil gitti mi sizde mi seni daha cok gormek istiyoruz buradaa
bend3 aynen onu 32 33 gbi dusundum nedense:) akli basinda olgun kadin yani ondandir
Bende 24 te evlendim, henüz geç kalmış değilsin, Allah hayırlı birini çıkarsın inşallah karşına canım25 canım ama daha bekarım :))))
Canım sen sanki ben yaşlardasın gibiBen kac gösteriyorum forumda![]()
Bende 24 te evlendim, henüz geç kalmış değilsin, Allah hayırlı birini çıkarsın inşallah karşına canım![]()
Ben kac gösteriyorum forumda![]()
Canım sen sanki ben yaşlardasın gibi![]()
32 kızlarbende seni 28-30 arası düşünüyorum :)
Maalesef öyle canım yanımdaki çok yiyor zorla yediriyor bana dakuzu keske oglenle aksami yer degistirseydin ama masallah sen bunlari yesen de veriyorsun bravo sana
aaaa evet hatirladim canm ya sen de ona slm soyle