Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersumcum nasilsin cnm annen nasil gitti mi sizde mi seni daha cok gormek istiyoruz buradaa
canım hastayım cumadan beri raporluyum..belimi incittim gene bir de bademciklerim iltihaplandı sorma..bugün daha iyiyim çok şükür..Annem gitti evine..kızımla yalnızları oynuyoruz gene..babamız da gelemiyor malum...sağlık olsun ne diyelim...daha sık geleceğim inşallah artık..:KK54:

Evet kizlar menum sabah
1 dilim tam bugday ekmegine 1 dilim kasarli tost
1 yumurta
Yesillik
Azcik peynir
Aksam insallah
Barbunya
Cacik planliyorum suand spordayim kuzular
menüler süper afiyet olsun:KK68:

oy maşallah . öğle arası mama yemeğe sana geliyorlar . ellerine sağlık şimdiden. yeterli . gayet yeterli şekercim. tatlı yapacak mısın . irmik helvası yapabilirsin . ama iştahlı değiller , yemezler dersen yapma.

çok şükür . maşallah canım sana.

hey maşallah . :KK200:

geciktirmemen lazım canım benim .fırsatını bul ve yap.

akşam mamalar yenmiş . nereye gittin misafir miydin

maşallah mamalar harika. ille bi tık fazla yiyorsundun bazı mamaları. ekstra bi şey vardır mutlaka. gözden kaçan. iş yerinde olsun evde olsun , porsiyonların büyümüş olabilir iş yerinde.
Yok cnm iş yerinde verilen yemek benim normal evde yediğim in yarısı . Makarna vs de almıyorum 2 kepçe çorba oluyor 5-6 kaşık da o günku hemekten

akşam yemeği
:kk77::kk77::kk77::kk77:
mercimek çorbası
alabalık
turşu
:kk77::kk77::kk77:

az sonrada kızımın elinden Türk kahvem ve tatlandırıcılı yaptığım magnolia (2-3 dilim muz ve kavrulmuş kadayıflı)

ara
2 kağıt bardak Nescafe

1 avuç leblebi
1 hurma
1 kağıt bardak papatya çayı

öğlen

teriyaki soslu tavuklu Subway salata
3 YK yoğurt

yemekten sonra

1 sade soda
1 kağıt bardak yeşil cay

ara

1 kağıt bardak Nescafe

Bizim A aaadddaaa ile memuriyet aynı zamanlardı sanırım onunla yaşıt olma ihtimalimiz yüksek :)))))
Aynen cnm bnde 28 yasindayim:)
sevgi patlaması yaşıyoruz kızlar koşunnnnn :) eğlenerek kilo verme buna denirrrr :)
tabi yaaa sinir streste gerek yok dunyada sadece kilo verme problemi de yok o yuzden her yonden destegiz biz

32 kızlar :KK39:
26.5 ta evlendim bende
seni de 28 29 dusunmistumm:)

Selam kızlar

Sabah 1 saat yürüyüş yaptım

Kahvaltı yapamadım işlerim vardı dışarıda öğlen 1 lahmacun yedim acılı akşama belki salata yerim sadece
cok iyi gdiyorsun canim bravo sana

canım hastayım cumadan beri raporluyum..belimi incittim gene bir de bademciklerim iltihaplandı sorma..bugün daha iyiyim çok şükür..Annem gitti evine..kızımla yalnızları oynuyoruz gene..babamız da gelemiyor malum...sağlık olsun ne diyelim...daha sık geleceğim inşallah artık..:KK54:

menüler süper afiyet olsun:KK68:
cyesekkr ederim cnmcim. Cok cok gecmis olsun tez zamanda iyiles bizi yanliz birakma:) bu yil sonsuza dek kilolar da gitsin sonsuza dek insallah

akşam yemeği
:kk77::kk77::kk77::kk77:
mercimek çorbası
alabalık
turşu
:kk77::kk77::kk77:

az sonrada kızımın elinden Türk kahvem ve tatlandırıcılı yaptığım magnolia (2-3 dilim muz ve kavrulmuş kadayıflı)
masallah cnm bayiliyorum kizinla iliskine Allah bana da nasip eder insallah bu ara artik ciddi ciddi dusunmeye basladim bebis

Aynen canım bende çok rahatlıyorum sizinle konuşunca, ilham geliyor :))) arkadaşlarım dışarda yaşımdan 2 yaş falan daha büyük evde daha küçük göründüğümü söylüyor :)) senin yaş kaç canım ?
Canım ben 31 yaşındayım

Ben kac gösteriyorum forumda :KK66:
İçimden 31-32 demek geçmişti ama sen söylemişsin :))

Bende bugün yediklerimi yazayım hemen
Öğle
3 mandalina
3 köfte
Çeyrek ekmek yağsız karışık tost

1 sade Nescafe

Akşam
1 kase dövme çorbası
1 tabak kısır (dozu kaçırdım maalesef)

1 kayısılı form çayı

Gün içinde Dukan içeceği
Tarçınlı su
Bol bol su

Çok kahve içesim var çocukları uyutunca sade türk kahvesi yapacağım

Bugün ne kadar yediğimi toptan yazayım
Bir tane gözleme
bir kase çorba
Bir tabak salata ve yeşillik iki tane de tatlı
Bence çok abartmamışım kosturmacali bir gün oldu
Evet cnm bmce hic abartmadin
Bende bugün yediklerimi yazayım hemen
Öğle
3 mandalina
3 köfte
Çeyrek ekmek yağsız karışık tost

1 sade Nescafe

Akşam
1 kase dövme çorbası
1 tabak kısır (dozu kaçırdım maalesef)

1 kayısılı form çayı

Gün içinde Dukan içeceği
Tarçınlı su
Bol bol su

Çok kahve içesim var çocukları uyutunca sade türk kahvesi yapacağım
kiz ben niye azcik yiyom gram gram veriom da sen yiyip yiyip veriosun

Aynen cnm bnde 28 yasindayim:)
tabi yaaa sinir streste gerek yok dunyada sadece kilo verme problemi de yok o yuzden her yonden destegiz biz

seni de 28 29 dusunmistumm:)

cok iyi gdiyorsun canim bravo sana

cyesekkr ederim cnmcim. Cok cok gecmis olsun tez zamanda iyiles bizi yanliz birakma:) bu yil sonsuza dek kilolar da gitsin sonsuza dek insallah

masallah cnm bayiliyorum kizinla iliskine Allah bana da nasip eder insallah bu ara artik ciddi ciddi dusunmeye basladim bebis
Görünüz 27-28 olduğu söylenir :KK48:

Akşam

Screenshot_2018-03-14-20-50-46-933.webp

kiz ben niye azcik yiyom gram gram veriom da sen yiyip yiyip veriosun
ben evde çocuklarla sinir stres yapıyorum gün içinde hiç oturmuyorum tüm gün onların peşinde kosturuyorum ondan herhalde inan şuan oyun oynamaktan bacaklarım sızlıyor bide gece uykusuz kalıyorum onunda çok etkisi oluyor ama sende bir sürü çocukla uğraşıp spor yapıyorsun ikimizde veriyoruz ne güzel işte
Ha bide benim fazlam çok senin vermen gereken kilo az olunca ondanda yavaş gidiyordur bende en fazla 72ye kadar böyle giderim sonra 65 e kadar gram gram gider

sağolasın:KK68:inşallah canım gidecek sonsuza kadarEn Büyük KKEn Büyük KK
Allah sana da sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah:dua::dua::dua:..İsteyen herkese nasip etsin:dua::dua:

Son düzenleme:
ben evde çocuklarla sinir stres yapıyorum gün içinde hiç oturmuyorum tüm gün onların peşinde kosturuyorum ondan herhalde inan şuan oyun oynamaktan bacaklarım sızlıyor bide gece uykusuz kalıyorum onunda çok etkisi oluyor ama sende bir sürü çocukla uğraşıp spor yapıyorsun ikimizde veriyoruz ne güzel işte
Ha bide benim fazlam çok senin vermen gereken kilo az olunca ondanda yavaş gidiyordur bende en fazla 72ye kadar böyle giderim sonra 65 e kadar gram gram gider
evet cok dogru bu aciklamalara katiliyorum canimcim

sağolasın:KK68:inşallah canım gidecek sonsuza kadarEn Büyük KKEn Büyük KK
Allah sana da sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah:dua::dua::dua:..İsteyen herkese nasip etsin:dua::dua:
aminn cnm insallah

Back
X