Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Böyle kaçamaklarda üzülmüyorum ben. Demekki vücut istemiş ki yemişsin:)
o vucüt neler neler yemek istiyor da. işte. yemiyorum . ama kek çocuklara çıkarmıştım. onlara çıkarmasam sıkıntı yoktu. nefsim bana' ye , ye' dedi.:KK53:

o vucüt neler neler yemek istiyor da. işte. yemiyorum . ama kek çocuklara çıkarmıştım. onlara çıkarmasam sıkıntı yoktu. nefsim bana' ye , ye' dedi.:KK53:
evde olunca illaki ole oluyor canm bnde gecen yaptgimda az da olsa yedim ve bir anda oldu

Günaydın kızlaarr
Dün akşam yedim yedim ve yedim :oops:

Akşam
Sultan sarma (islim kebabına benziyor)
Sebzeli tavuk dolması
Pirinç pilavı
Humus, zahter salatası ve abugannuş

Sonrada eşim pasta yaptırmış bir dilim pasta

Sabah
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim Ispanaklı katıklı (yöreye has börek gibi birşey)
1 bardak çay
Ohh afiyet olsun
Dün yemedecektin de ne zama n yiyecektin
Evlenmissin, evde kalmamissin, bunun 5. Yılını kutlayacaktin tabi :eğlence:

İstedği her şeyi yiyince onun adı kaçamak olmuyor:)) ama bir dilim kek bence masum. İnsan kendini çok sıkınca da patlama noktasına geliyor o yüzden boşver yemişsin ve afiyet olmuş:))

Kizlar aslinda kacamaklar bize kilo aldirmiyor bize kilo aldiran sey ayyy kek yedim kilo olcak ayy cikolata yedim kilo olcak diye surekli bunu dusunerek vucudumuzu streste sokmamiz biz bunu biraktigimzda beynimiz rahatladginda pat pat kilolar da gidecek

Mesela coo fazla tek tip diyet yapiyoruz ya kizlar o da zararli bnce mesela protein zayiflatiyor ama snrasinda karbonhidrat ihtiyaci doguyor ya da meyve diyetinde insan meyve yerken protein ariyor sanirim gun ocinde dengelemk en guzeli diyetisyenlerin yaptigi tek dogru sey bu ama ara ogun flan o kismi bnce cok da dogru degil herkese gore degisir

Mesela coo fazla tek tip diyet yapiyoruz ya kizlar o da zararli bnce mesela protein zayiflatiyor ama snrasinda karbonhidrat ihtiyaci doguyor ya da meyve diyetinde insan meyve yerken protein ariyor sanirim gun ocinde dengelemk en guzeli diyetisyenlerin yaptigi tek dogru sey bu ama ara ogun flan o kismi bnce cok da dogru degil herkese gore degisir
Katiliyorum canim
Bir de arada detokslarla vücudu şaşırtmaya gerekli bence

Öğle yemeğim

Eklentiler

• IMG_7421.webp
    IMG_7421.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 33
Evet ben de katılıyorum arkadaşlara. Abartmadan her şeyin tüketilmesi taraftarıyım. Hele hele meyve gibi doğada bulunan bir şeyden tamamen mahrum kalmak bana mantıklı gelmiyor.
Ara öğün olayı da tamamen alışkanlık ve sonradan moda olan bir şey. Ara öğünün sürekli metabolizmayı canlı ve çalışır halde tutmasının insan vücuduna zararlı olduğunu duymuştum. Osmanlı tıbbıyla ilgilenen birinden. Peygamber efendimizin beslenme şeklinde de ara öğün diye bir şey göremiyoruz. Ama evet bizler çok yemeye alıştığımız için birdenbire kesmek tabii ki sağlıklı değil. En doğrusu insanın kendisine uygun beslenme şeklini bulup sormayacak yavaş vücudunu buna alıştırması.
Bir de bir şeyi asla yememe fikri psikolojik olarak iyi gelmiyor insana. Yasak koymamak lazım.

hayırlı sabahlar canlar :) ben sersum sersum yaşını da merak ediyorummmmmmmmm :)
43 canım..:KK66:
43-44 olması lazım . öyle aklımda kalmış
daha 43 kısss ahahah:KK70:44 e çok var:p
gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay ben 30 larda düşünmüştüm aynı şekilde senide
yaş 43 ama ruhum 30 larda şekerim..kilo versem 32-33 desem inanırlar..kiloluyken bile 37 -38 anca varsın diyorlar..:KK8::KK8:
:confused:

Günaydın kızlaarr
Dün akşam yedim yedim ve yedim :oops:

Akşam
Sultan sarma (islim kebabına benziyor)
Sebzeli tavuk dolması
Pirinç pilavı
Humus, zahter salatası ve abugannuş

Sonrada eşim pasta yaptırmış bir dilim pasta

Sabah
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim Ispanaklı katıklı (yöreye has börek gibi birşey)
1 bardak çay
yıldönümünüzde olur okaaaa:KK25:
evet . peynir hastalığı var bende. çoğu bayan aynıyız galiba.
evet ya . kek olmadı. hem de yattım sonra. ne gerek vardıysa. elime ne geçti ki. :duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
o peynir hastalığı bende tavan:KK70:eşim kızım markete alışverişe gidiyoruz mesela eşime diyorum siz dolanın beni sonra bulursunuz o da diyor evet geliriz biz peynir reyonunun önüne:KK70::KK70:
evde olunca illaki ole oluyor canm bnde gecen yaptgimda az da olsa yedim ve bir anda oldu
ben evde yalnızsam hiç kaçamak yapmıyorum desem yeridir..ama eşim ve kızım varsa olmuyor:kızgın:
Kizlar aslinda kacamaklar bize kilo aldirmiyor bize kilo aldiran sey ayyy kek yedim kilo olcak ayy cikolata yedim kilo olcak diye surekli bunu dusunerek vucudumuzu streste sokmamiz biz bunu biraktigimzda beynimiz rahatladginda pat pat kilolar da gidecek
katılıyoum:KK5:

buna da katılıyorum..karatay da dukan da meyve yasak ekmek yasak diyor ama insan onlarsız yapamıyor..önemli olan bunları zamanlı yemek..ekmeği mesela sabah tüketmenin çok faydası var..akşama kadar eriyor sonuçta..meyveyi de geç saatlerde yememeli:KK39:

Son düzenleme:
43 canım..:KK66:

daha 43 kısss ahahah:KK70:44 e çok var:p

yaş 43 ama ruhum 30 larda şekerim..kilo versem 32-33 desem inanırlar..kiloluyken bile 37 -38 anca varsın diyorlar..:KK8::KK8:
:confused:

yıldönümünüzde olu okaaaa:KK25:

o peynir hastalığı bende tavan:KK70:eşim kızım markete alışverişe gidiyoruz mesela eşime diyorum siz dolanın beni sonra bulursunuz o da diyor evet geliriz biz peynir reyonunun önüne:KK70::KK70:

ben evde yalnızsam hiç kaçamak yapmıyorum desem yeridir..ama eşim ve kızım varsa olmuyor:kızgın:
katılıyoum:KK5:

buna da katılıyorum..karatay da dukan da meyve yasak ekmek yasak diyor ama insan onlarsız yapamıyor..önemli olan bunları zamanlı yemek..ekmeği mesela sabah tüketmenin çok faydası var..akşama kadar eriyor sonuçta..meyveyi de geç saatlerde yememeli:KK39:
hoş geldin
xenforo-smilies-kk25.gif

peynirci sen de .
44 e çok var evet .
xenforo-smilies-kk38.gif

bu ne kadar küçük kase bebişim .
benim çorbam 600 ml kapta.
xenforo-smilies-kk38.gif
29216582_10156256865118057_7737066545841358267_n.jpg

şehriye çorbasından çok şehriye yemeği olmuş
tavuk suyuna yapmıştım.
turşum kendim yaptığım turşu