Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım kendim mayaladığım yoğurdum, 1 tane elma, 1 yemek kaşığı kadar da çekilmiş keten tohumu, elma ve yoğurt çok lezzetli oluyor çok tok tutuyor beni
Deneyeceğim inşallah.
Öğle yemeği bu kadarcık mı başka bir şey yok mu:KK53:

29216277_10156256910373057_2354722285179711970_n.jpg

greyfurtumu da yedim .
çok şükür . şimdi yeşil çay vakti.
ağzım hiç boş durmasın :duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

bu ne kadar küçük kase bebişim .
benim çorbam 600 ml kapta.
xenforo-smilies-kk38.gif
29216582_10156256865118057_7737066545841358267_n.jpg

şehriye çorbasından çok şehriye yemeği olmuş
tavuk suyuna yapmıştım.
turşum kendim yaptığım turşu
domates maydonoz biber var içinde
sirkeli. yapılıyor ya. ondan . domatesler taze sanki yalnız
Canımcım valla midem küçülmüş biraz dün az fazla yemiştim karnım şişti :))) ama bugünde az oldu sanırım ;) afiyet şeker olsun sanada

Bir de ben yeniyim ya o yüzden karıştırıyorum kim kimdi bilemiyorum bazan:KK48: sayfaya bir giriyorum 30-40 tane mesaj çorba oluyor bende, bir kağıda herkesi tek tek yazacağım o olacak:))
İlk günler bende öleydim canım :))) sen hangi şehirdesin, ne iş yapıyorsun ?

43 canım..:KK66:

daha 43 kısss ahahah:KK70:44 e çok var:p

yaş 43 ama ruhum 30 larda şekerim..kilo versem 32-33 desem inanırlar..kiloluyken bile 37 -38 anca varsın diyorlar..:KK8::KK8:
:confused:

yıldönümünüzde olur okaaaa:KK25:

o peynir hastalığı bende tavan:KK70:eşim kızım markete alışverişe gidiyoruz mesela eşime diyorum siz dolanın beni sonra bulursunuz o da diyor evet geliriz biz peynir reyonunun önüne:KK70::KK70:

ben evde yalnızsam hiç kaçamak yapmıyorum desem yeridir..ama eşim ve kızım varsa olmuyor:kızgın:
katılıyoum:KK5:

buna da katılıyorum..karatay da dukan da meyve yasak ekmek yasak diyor ama insan onlarsız yapamıyor..önemli olan bunları zamanlı yemek..ekmeği mesela sabah tüketmenin çok faydası var..akşama kadar eriyor sonuçta..meyveyi de geç saatlerde yememeli:KK39:

maşaallah sana kuzum :)

Katiliyorum canim
Bir de arada detokslarla vücudu şaşırtmaya gerekli bence
evet canm mesela 1 ay diyettesindir durmustur kilo o zaman yapilablir bnce de

cok guzep cnm afiyet olsun

Evet ben de katılıyorum arkadaşlara. Abartmadan her şeyin tüketilmesi taraftarıyım. Hele hele meyve gibi doğada bulunan bir şeyden tamamen mahrum kalmak bana mantıklı gelmiyor.
Ara öğün olayı da tamamen alışkanlık ve sonradan moda olan bir şey. Ara öğünün sürekli metabolizmayı canlı ve çalışır halde tutmasının insan vücuduna zararlı olduğunu duymuştum. Osmanlı tıbbıyla ilgilenen birinden. Peygamber efendimizin beslenme şeklinde de ara öğün diye bir şey göremiyoruz. Ama evet bizler çok yemeye alıştığımız için birdenbire kesmek tabii ki sağlıklı değil. En doğrusu insanın kendisine uygun beslenme şeklini bulup sormayacak yavaş vücudunu buna alıştırması.
Bir de bir şeyi asla yememe fikri psikolojik olarak iyi gelmiyor insana. Yasak koymamak lazım.
evet aynen de oyle ozellikle yasak olayi o bicim.cekiyor ayrica peygamberimiz de oyle beslenmis ve sindirmeye yardimci oluyoruz aslinda ara vererek

hoşbulduk canım:KK25:
ay bnde oleyim ya peynir reyonundan ayrilamiyorum birksaniz 3 ogun kahvalti yaparim yani o derece

Sabah Kahvaltım;
Saat : 9:15

yarım simit domates peynir ile
2 çay

Öğlen Yemeğim;
Saat : 12.45

ayran çorbası
sebzeli bulgur pilavı yarım porsiyon
çeyrek porsiyon mantar
hepsi bol acılı

2 çay

Oglen 1 dilim ekmege bir dilim kasarli tost yumurta 1 adet azcik peynir yesillik 3 badem 1 hurma ve 2 parca botyer yerim ara ogun yapmiuorum.sabahlari da gecistiriyoruk o yuzden oglen boyle iyi oluyor

evet canm mesela 1 ay diyettesindir durmustur kilo o zaman yapilablir bnce de

cok guzep cnm afiyet olsun

evet aynen de oyle ozellikle yasak olayi o bicim.cekiyor ayrica peygamberimiz de oyle beslenmis ve sindirmeye yardimci oluyoruz aslinda ara vererek

ay bnde oleyim ya peynir reyonundan ayrilamiyorum birksaniz 3 ogun kahvalti yaparim yani o derece
Ben pazartesi bir detoksa baslayacagim 3 gunluk, memnum kalırsam paylasirim sizinle

Back
X