Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar hepiniz kandili hayırlı olsun inşallah Allah dualarımızı kabul etsin bu gece birbirimize dua edelim inşallah.
Orucluyum bugün sahurda kahvaltılık yedim bir kase yoğurt bir büyük dilim de kek çok koşturmacali geçti bugün kızın veli toplantısı vardı oraya gittim sonra komşum kur-an okunuyordu oraya gittim şimdi evdeyim birazdan kalkıp yemek yapacam

Selam kızlar hepiniz kandili hayırlı olsun inşallah Allah dualarımızı kabul etsin bu gece birbirimize dua edelim inşallah.
Orucluyum bugün sahurda kahvaltılık yedim bir kase yoğurt bir büyük dilim de kek çok koşturmacali geçti bugün kızın veli toplantısı vardı oraya gittim sonra komşum kur-an okunuyordu oraya gittim şimdi evdeyim birazdan kalkıp yemek yapacam
Allah kabul etsin canım.
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

Selam kizlar
sabah sabah kayinvalideye gittim bilgisayar tamir ettim.
sonrada ofistekilere dogum gunu hediyeleri aldim 3 ununde dogum gunu ayni haftaya denk geliyor beraber kutluyoruz.
oruclular var sanirim yediklerimi bugun yazmayayim.
bu arada bende adet olmak uzereyim o yuzden tutmadim tutarken adet olmayi sevmiyorum her sey bosa gitmis gibi hissediyorum yarim kaliyor.
Allah oruclarinizi kabul etsin herkese hayirli bereketli kandiller olsun dualariniz kabul olsun insallah.

Spor olarak neler yapıyorsun?
Bir de maşallah bence çok iyi kilon.
Pilates, yoga, yuruyus yapiyorum.
dun 1 saat treadmill de yurudum.
Canlarim masallah guzel sohbet etmissiniz ben de bugun inanilmaz yogum bir gun gecirdim okulumuzda canakkaleyi bugun kutladik aman allahim butun ogrenciler komferans solanuma beni imdirein indirmedin kavgasina giristiler remen tavir yaptilar hic gelemem boyle seyleri baya bir kizdim tum gun basil agridi eve geldim bir kahve ictik arkadasla ordan direk spora gun icinde saglikli beslendim gayet cok kotuyum.suan ama bugun dogum gunum esim de yok pasta bile yemedimmmmm
Yeni yasin hayirli olsun canim.:KK200:

Selam kizlar
sabah sabah kayinvalideye gittim bilgisayar tamir ettim.
sonrada ofistekilere dogum gunu hediyeleri aldim 3 ununde dogum gunu ayni haftaya denk geliyor beraber kutluyoruz.
oruclular var sanirim yediklerimi bugun yazmayayim.
bu arada bende adet olmak uzereyim o yuzden tutmadim tutarken adet olmayi sevmiyorum her sey bosa gitmis gibi hissediyorum yarim kaliyor.
Allah oruclarinizi kabul etsin herkese hayirli bereketli kandiller olsun dualariniz kabul olsun insallah.
Kayınvaliden de mi yurtdışında kafam karıştı :KK64:

allah kabul etsin cnm bmde niyetlendim bugun

Pilates, yoga, yuruyus yapiyorum.
dun 1 saat treadmill de yurudum.

Yeni yasin hayirli olsun canim.:KK200:
sagol kuzummm

seyla amerikali bir esle evli cnm kayinvalidesi de yabanci bu durumda:)

Çok geçmiş olsun canım.
Evet cok sacmaymis.
Fizikten sonra , otobüsle bile eve dönülmez. Onun sicagiyla eve ulaşıp dinlenmek gerek, çalışmakla nasıl yararlı olunacak mis.
sağol canım:cry::cry::cry:

Sağolasın canım sanada geçmiş olsun
sağol canım:cry:

insallah son olur cnm ben nevruz gunu dogmusum esim de polis olunca belki bir kere birlikte kutlamisizdir bunca yil o kadar:KK43:

Bnde sinirlendim simdi izin verin olsun bitsim dimi ama nolcak sanki insan sagligi bu onemli
(
Ahh kıyamam haklısın polislere nevruz eziyet hele doğuda..:cry::cry:

Kızlar Regaip Kandiliniz Mübarek olsun, bu gece ihsanı bol bir gece rabbim gönlümüzdekileri hayırslıyla versin inşallah, bol ibadetli bol tövbeli ve dualı bir gece olsun inşallah, bizleri de duanızda unutmayın :dua::KK200:
:dua::dua::dua:

Kızım antibiyotik şurubunu içmeyi reddediyor, çok kötü tadı yok ama diğerlerini içiyor onu içmiyor, w gündür evde bu yüzden sorun yaşıyoruz, 2 gündür bu yüzden ağlayarak uyuyir eşim de ben de çok kizdik.

Saatli zamanında içmesi gerekirken, bir bir içirilir bir iciremiyoruz. Doktora gidip antibiyotiği değiştirmeyi düşündük ama tadı da güzel.

Böyle nasıl iyileşecek bilmiyorum :KK43:

İyi olmana sevindim.canm. hafta sonu yaklaşıyor, bir program yapmak evde dinlen en iyisi
meyve suyuna katıp içirmeyi denesen..

Kandiliniz Mübarek Olsun .
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
Allah evlatlarımızla sınamasın inşallah.

:KK5::KK5:

Hayırlı sabahlar , hayırlı kandiller dualarda buluşalım inşaallah rabbim bu gece af olunmamış kul bırakmasın inşaallah :) sizi seviyorum rabbim sizlerden de razı olsun inşaallah :)
bugün niyetliyim rabbim kabul ederse o yüzden bildirim yok bugün :)
sabah tartı rakamıyla buluşalımm :)))))
:KK68::KK68:
:dua::dua::dua:Allah kabul etsin...

canım seyla Amerika'da yaşıyor eşi Amerikalı...

selam canlar...Allah dualarımızı kabul etsin inşallah:dua::dua::dua:

fizik p.tesi başlıyor..iş yerinde kolladığım için bugün daha iyiceyim çok şükür..

sabah
:kk77::kk77::kk77:
yarım simit
peynir

öğlen
et sote
2 kaşık pilav
cacık

akşam
actifry da kızarmış köfte
kızılcık çorbası
yoğurt

bugün de kaçamak yok çok şükür...:KK49::KK49:En Büyük KKEn Büyük KK

sağol canım:cry::cry::cry:

sağol canım:cry:

Ahh kıyamam haklısın polislere nevruz eziyet hele doğuda..:cry::cry:

meyve suyuna katıp içirmeyi denesen..

:KK5::KK5:

:KK68::KK68:
:dua::dua::dua:Allah kabul etsin...

canım seyla Amerika'da yaşıyor eşi Amerikalı...
Sağol canım. Bir etkileşim bozulma olmaz demi, öyle de deneyeyim.

ofistekilerin dogum gunu kutlamasi icin esim herkesi yemege goturdu. dogum gunu olanlarin sectikleri yer coook kotuydu. hersey kizartilmis yagli ve patates kizartmasinin ustune bile bacon (domuz) koymuslar midem kalkti. :kusmuk:
salatalik tursusunu kizartmislar yagida cekmis icine cok yagliydi. cok acikmistim sogan corbasi ve hamburger yedim ama ikisinide bitirmedim tiksinince yiyemiyorum. normalde disarda yedigimizde sadece sushi olan yere gidiyoruz sadece deniz urunleri oluyor yada saglikli yemeklerin yapildigi yerler var domuz cok olmuyor. yoksa disarda yenilecek gibi degil gercekten ofise geri geldik midem hala bulaniyor.
aksama esim bisiklet surecek ben kesin yogurtlu makarna yaparim malum cocuklar baska sey istemiyolar.

Kayinvalidem burali zaten bize yakin yasiyor. boyfriendi falan var bize pek karismaz esim tek cocugu olmasina ragmen cok yakin degil ama cocuklari sever. kayinvalidelik yapiyordu eskiden ama ben disli cikinca korktu sindi karismiyor artik. varlikli bir kadin cokda simarik herkes zengin diye hizmet ediyor benim umrumda degil paraya tapmam sonucda hic kimseye eyvallahim yok birtek bana nazi gecmiyor benden tirsar baya hahahahha

Back
X