Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi akşamlar kızlar..ara ara gelip okuyorun sizleri ama iş yazmaya gelince vazgeçtim.çünkü hep sabah diyete başlayıp akşama bıraktım.o kadar çok kilo aldım ki.diyet yok,hareket yok bir de panik atak yüzünden ilaç alınca kilo üzerine kilo ekledim.tüm vücudum ağrıyor kilom yüzünden.bir yerden başlamam gerek artık.çok üzgünüm ama böyle devam ederse daha kötü olucam.en azından menülerimi paylaşsam kendime çekidüzen vermiş olurum.yarın görüşmek üzere...
Hoşgeldin.
Çok iyi düşünmüşsün. İnsan burda motive oluyor. Ben de yaklaşık bir aydır burdayım ve bana çok iyi geldi. Her şeyi yazınca kaçamak yapmıyor insan:) ya da minimum düzeyde oluyor. İnşallah ideal kilona ulaşırsın.

hayırlı sabahlar kızlar ;

dün akşam yemeği yerine zeytin ekmek yedim arkadaşlarım cips pasta yediler bende 2 3 atıştırmalık aldım o kadar belim çok ağrıyordu :(

İyi akşamlar kızlar..ara ara gelip okuyorun sizleri ama iş yazmaya gelince vazgeçtim.çünkü hep sabah diyete başlayıp akşama bıraktım.o kadar çok kilo aldım ki.diyet yok,hareket yok bir de panik atak yüzünden ilaç alınca kilo üzerine kilo ekledim.tüm vücudum ağrıyor kilom yüzünden.bir yerden başlamam gerek artık.çok üzgünüm ama böyle devam ederse daha kötü olucam.en azından menülerimi paylaşsam kendime çekidüzen vermiş olurum.yarın görüşmek üzere...
bence her zaman gel. sonuçta biz de gerçek anlamda diyet yapmış olsak çifter çifter vermiştik kiloları. sabit kaldığımız. kilo aldığımız oluyor genellikle.

hayırlı sabahlar kızlar ;

dün akşam yemeği yerine zeytin ekmek yedim arkadaşlarım cips pasta yediler bende 2 3 atıştırmalık aldım o kadar belim çok ağrıyordu :KK43:
neredeydin ki . parti mi vardı .

ben akşam 1 kepçe barbunya. acı biber doğradım içine.
1 greyfurt
1 kaşık pilav. tadına baktım. tuzu vs nasıl diye.

hayırlı sabahlar kızlar
@demirleke canım firiğim bitmiş markette de iyisini bulamadım dün yapmadım firik pilavı

Kavlatım
Kendi yaptığım yoğurdun kaymağı
1 dilim ekmek
1 kupa çay

Ay kızlae haftasonu kaynannamın yağından mı baharatından mı midemi bozmuştum, dünden beride bir bulantı hasıl oldu, bayıla bayıla yediklerimi yiyemedim az önce kahvaltıda yoğurt kaymağını bile azıcık yedim, ne yapsam bu mideme ya, herşey burnuma kokuyor doğru düzgün bişey yiyemiyorum

hamile olabilir misin ki.
Ay kızlae haftasonu kaynannamın yağından mı baharatından mı midemi bozmuştum, dünden beride bir bulantı hasıl oldu, bayıla bayıla yediklerimi yiyemedim az önce kahvaltıda yoğurt kaymağını bile azıcık yedim, ne yapsam bu mideme ya, herşey burnuma kokuyor doğru düzgün bişey yiyemiyorum

Canım oğlumda hiç yaşamamıştım bulantı, sanmıyorum hamile olduğumu ama inşallah öyledir :KK66:
benim 3. sürpriz yumurta.
2 tane ile kapatmıştık biz sezonu.
adetime 4-5 gün kala gece mide bulantısı ile uyandım 2-3 kez . noluyo dedim . gece uyandırdı beni midem.
biraz şüphelenmiştim . sonra gerçek oldu. kız geldi. binlerce kere şükür olsun. kızım olsun çok istiyordum.

oğlanlarda böyle şey görmemiştim. kızda mide bulantısı oldu.

Allah gönlündekini versin inşallah
inşallah bebiş vardır . hayırlısıyla.

Hoşgeldin.
Çok iyi düşünmüşsün. İnsan burda motive oluyor. Ben de yaklaşık bir aydır burdayım ve bana çok iyi geldi. Her şeyi yazınca kaçamak yapmıyor insan:) ya da minimum düzeyde oluyor. İnşallah ideal kilona ulaşırsın.

Hoşbuldum..evet kesinlikle yazınca daha çok motive oluyor insan.inşallah bu kez başarırım ve hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız:KK68:

bence her zaman gel. sonuçta biz de gerçek anlamda diyet yapmış olsak çifter çifter vermiştik kiloları. sabit kaldığımız. kilo aldığımız oluyor genellikle.

Kesinlikle öyle canım,bundan sonra burdayım inşallah..

Günaydın kızlar...kahvaltımı yazayım:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Salatalık
Kuru domates
Birkaç tane yaprak sarması
Çay

Bir süre kahvaltıda 1-2 dilim ekmek yiyicem sanırım.çünkü yumurtayı sevmiyorum,zorla yiyiyorum diyebilirim.alışana kadar sıkılmamak için yiyicem artık.
Bu arada kahvaltıdan önce 20 dk yürüdüm.öğleden sonra yine yürürüm 30 dk...

Günaydın kızlar...kahvaltımı yazayım:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Salatalık
Kuru domates
Birkaç tane yaprak sarması
Çay

Bir süre kahvaltıda 1-2 dilim ekmek yiyicem sanırım.çünkü yumurtayı sevmiyorum,zorla yiyiyorum diyebilirim.alışana kadar sıkılmamak için yiyicem artık.
Bu arada kahvaltıdan önce 20 dk yürüdüm.öğleden sonra yine yürürüm 30 dk...
afiyet olsun canım. çok güzel yemişsin . sağlıklı sağlıklı.

yumurta yiyemiyorsan . kavrulmamış fındık, badem, ceviz yiyebilirsin. çok da tok tutar canım benim

adetime 4-5 gün kala gece mide bulantısı ile uyandım 2-3 kez . noluyo dedim . gece uyandırdı beni midem.
biraz şüphelenmiştim . sonra gerçek oldu. kız geldi. binlerce kere şükür olsun. kızım olsun çok istiyordum.

Amin canım hepimizin inşallah rabbim hayırlı sağlıklı versin, hepimizin evlatlarınıda sağlıkla bize bağışlasın, ne bileyim dr da ümidi kesti yaa kendiliğinden hamile kalacğımı ben sanmıyorum, tüp bebeğe geçecez zaten eşim gelsin görüşmeye gideceğiz, ama bu arada rabbim bir mucize verirse inşallah seviniriz

Canım oğlumda hiç yaşamamıştım bulantı, sanmıyorum hamile olduğumu ama inşallah öyledir :KK66:
Kaynananın yemekleri her zaman yediğin yemekler değil mi. Neden mide bulantısı yaptı bunda acaba

İnşallah bebistir, tüp bebek yaptırmak için yaptırılan testlerde hamile.oldugununogrenen tanıdığım.var. inşallah sen de hamilesindir

Ya senin sürpriz yumurta pufuduk pufuduk çok tatlı maşallah. Rabbim esirgesin.

Ben henüz erkekmcocugunu tatmadigim.icin bilmiyorum.ama, kızın cilvesi bir başka oluyor diyorlar. Sence de öyle mi ?

Kaynananın yemekleri her zaman yediğin yemekler değil mi. Neden mide bulantısı yaptı bunda acaba

İnşallah bebistir, tüp bebek yaptırmak için yaptırılan testlerde hamile.oldugununogrenen tanıdığım.var. inşallah sen de hamilesindir

Ya senin sürpriz yumurta pufuduk pufuduk çok tatlı maşallah. Rabbim esirgesin.

Ben henüz erkekmcocugunu tatmadigim.icin bilmiyorum.ama, kızın cilvesi bir başka oluyor diyorlar. Sence de öyle mi ?
İnşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Sabah 3 kaşık.kadar yumurta salatası, bir dilim ekmek, biraz peynir yedim.

Şimdi, yoğurda yulaf katıp yiyecegim. Yarım.kase kadar

Aksama da kuru dolma.ve tarhana çorbası yapacağım, tarhana çorbası bir kase, kuru dolaşan da 2-3 tane yerim.

Sonra da yarım.muz.

Back
X