Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ayy kaynanamda gorumcemde cok duyuyorum guzelmis cirkinmis kavramini
En son görüştüğümüzde patladim artık
Güzellik nedir ya dedim, sen en güzel komşu kimse onla daha mi sami misin, en güzel kardeşin hangisiyse onu daha mi çok seviyorsun yada evladin dedim.

Ufff bana her lafları her hareketleri batıyor sanirim :işsiz:
Ayy ne kadar çirkin şeyler...insanları dış görünüşüyle değerlendirmek:sopa::sopa:
var canim var olmaz mi ustelik benim kayinvalidem guya okumus mudir olmus kadin dersin ama bu islerin hic ilgisi yok okumayla insan olmak cok baska bisey yani anliyacagin cehalet her yuzyilda var

canim benim ben son sinifta tam vizelerde evlendim ve kpssye calistim ayni yil hem son sinif hem kpss hemde evlilik inan hicbisey anlamadim ama cok sukur o yilin sonumda hemen atandim tabi bolum de ilahiyat olunca daha rahat oldu ama ben 80 aldim zaten
Esimle ilk tanistigimda iriydim benim de alt taraf 38 beden ama ust kilolu gogus falan iri duruyorum taa o zamandan ilk kayinvalidem basladi kibardan soylenmeye sonra ben bir yilda nisana kadar 10 kilo verdim 55 oldum 36 beden manken gbi tabi bunlar sok oldu fakat bnde daha fazla zayiflamak ve onlara gununu gostermek icin sok diyetlere basldim iste o noktada hayatimin icine ettim ilk 2 sene muthis iradeliydim ama snra iradem gitti meto coktu kilo almaya basladim bunlar farkettti tabi strestten hizla zayiflicam diye daha da aldim toplam 15 kilo aldim iste smdi istediklerini soyleseler de aetik sabirla ve yavastan gdiyorum o kadar taktim ki kiloyu psikologa bile gittim hayatim alt ust oldu esimden bosanmak istedim hatta cok buyuttum ailesini
Ahhh canım benim de eşimin teyzesi gıcık ederdi birgün bayram geldi yanıma kolumu sıktı oh oh hamur gibisin dedi ben şok tabii herkes var..Eşim atladı ben öyle seviyorum dedi biliyor ya sinirlendiğimi..kaynanam görümcem zayıf benimde ama bişey demezler..teyzesi hemen amaaan annen zayıf sevmiyor musun dedi..Eşimde evet zayıf sevmiyorum dedi..Tabii eşime şükranım ama lafı sokan sokana insanın psikolojisi bitiyor.
Allah onları ıslah etsin..:sinirli::sinirli:.

En son gecen hafta geziye gittimde gorumcem sagolsun az ye canim tamam mi verilmiyor kilolar dedi bnde ilk kez ben arrik takmiyorum tartilmiyorum bile dedim cok sinirlendim o da ne dese begenirsin olsun sen yine de az ye dedi
Vur kafasına kafasına:sinirli::sinirli::sopa::sopa::sopa::sopa:

Güzellik nedir ya dedim, sen en güzel komşu kimse onla daha mi sami misin, en güzel kardeşin hangisiyse onu daha mi çok seviyorsun yada evladin dedim.

Ayy ne kadar çirkin şeyler...insanları dış görünüşüyle değerlendirmek:sopa::sopa:
var canim var olmaz mi ustelik benim kayinvalidem guya okumus mudir olmus kadin dersin ama bu islerin hic ilgisi yok okumayla insan olmak cok baska bisey yani anliyacagin cehalet her yuzyilda var

canim benim ben son sinifta tam vizelerde evlendim ve kpssye calistim ayni yil hem son sinif hem kpss hemde evlilik inan hicbisey anlamadim ama cok sukur o yilin sonumda hemen atandim tabi bolum de ilahiyat olunca daha rahat oldu ama ben 80 aldim zaten
Esimle ilk tanistigimda iriydim benim de alt taraf 38 beden ama ust kilolu gogus falan iri duruyorum taa o zamandan ilk kayinvalidem basladi kibardan soylenmeye sonra ben bir yilda nisana kadar 10 kilo verdim 55 oldum 36 beden manken gbi tabi bunlar sok oldu fakat bnde daha fazla zayiflamak ve onlara gununu gostermek icin sok diyetlere basldim iste o noktada hayatimin icine ettim ilk 2 sene muthis iradeliydim ama snra iradem gitti meto coktu kilo almaya basladim bunlar farkettti tabi strestten hizla zayiflicam diye daha da aldim toplam 15 kilo aldim iste smdi istediklerini soyleseler de aetik sabirla ve yavastan gdiyorum o kadar taktim ki kiloyu psikologa bile gittim hayatim alt ust oldu esimden bosanmak istedim hatta cok buyuttum ailesini
Ahhh canım benim de eşimin teyzesi gıcık ederdi birgün bayram geldi yanıma kolumu sıktı oh oh hamur gibisin dedi ben şok tabii herkes var..Eşim atladı ben öyle seviyorum dedi biliyor ya sinirlendiğimi..kaynanam görümcem zayıf benimde ama bişey demezler..teyzesi hemen amaaan annen zayıf sevmiyor musun dedi..Eşimde evet zayıf sevmiyorum dedi..Tabii eşime şükranım ama lafı sokan sokana insanın psikolojisi bitiyor.

En son gecen hafta geziye gittimde gorumcem sagolsun az ye canim tamam mi verilmiyor kilolar dedi bnde ilk kez ben arrik takmiyorum tartilmiyorum bile dedim cok sinirlendim o da ne dese begenirsin olsun sen yine de az ye dedi

günaydın kızlar...
kahvaltım aynı
:kk77::kk77::kk77:
kaysı yumurta(z.yağlı limonlu)
çavdar
peynir zeytin

dün akşam da 4 km yürüdüm..toplamda 9.1 km olmuş bu sefer...:KK49::KK49::KK49::KK49:

Nasil insan bunlar.
Illa laf istiyorlar.
Iyi demissin. Onlar icin dis gorunus onemli demek ki.
Ayrica cok guzelsin. Seni boyle uzmalarine izin verme. Uzak dur . Mumkun oldukca az gorus konus.canini sıkmasınar

günaydın kızlar...
kahvaltım aynı
kaysı yumurta(z.yağlı limonlu)
çavdar
peynir zeytin

dün akşam da 4 km yürüdüm..toplamda 9.1 km olmuş bu sefer...:KK49::KK49::KK49::KK49:
Ayiyet olsun
Ben de 1 elma yedim kalkinca
Midem daha iyi
Senin kahvaltidan canim istedi vallahi.
Ve iyi yurumussun

merhaba kızlar nasılsınız dün babam geldi 1 aydır şehırdışındaydı gelir gelmez dediği şey kızım sen kilomu aldın :KK43:
regl oldum şişim tabi de demekki kiloda almışım :KK43: Allahım moralim bozuldu yaa bu sabah kahvaltı yapmadım su içiyorum aç da değilim ağrıdan dolayı ama nasıl moralim bozuldu anlatamam ananem falan da kızım maşaallah etine doygun oluyosun :KK43: falan dedii koptum gidiyorum :KK43:
Kafana takma canım bende vermeye çalışıyorum ama hiç psikoloji bozmaya gerek yok en büyük derdimiz bunlar olsun Rabbim dermansız dert vermesin hem çok oldugunuda düşünmüyorum sadece birkaç kilocuk ;)

23 kilo bence çok büyük başarı:super:
Asıl başarı hamilelikte normal insanlar gibi kilo almak olurdu ama ben 28 kilo aldım kuzenim 20 gün önce doğum yaptı hamilelik öncesinde ki kiloya gelmiş bile benim hala 5 kilom var hamilelikten eser kaldı

canım tahmin ediyorum tabii musluktan içmediğinize ama bazen hazır sular bile güneşte fazla kalınca mikrop barındırabiliyor..ondan dedim...gelmiş geçmiş olsun inşallah:cry::cry:
sağol canım..Amiinn:dua::dua::dua:
çok şükür önemli bir şey yok..:KK54:

enemmm 1 çuvalll..Ne çektin be kuzumm:KK47::KK47::confused::confused:

sağol canım..çok şükür önemli bir şey yok...:KK39:

sağol canım...
Tüh yaa geçmiş olsun canım..Tez zamanda iyileşin inşallah:cry:

sağol canım...
Sorma canım acınacak hale düştüm ;)

Allah bağışlasın canım.
Benim de kilolar alt tarafta:)) üst ince olduğu için insanlar beni zayıf zannediyor ama maalesef alt taraf öyle demiyor. Kıyafetler kamufle ediyor:))
Benim tam tersi tüm kilo belden yukarı dün önceden olan 29 beden kotumun içine girdim bugün de 38 beden pantolon deneyeceğim ama yüzüm poğaça gibi kilo versem de çok vermedigim zamanda anlaşılmıyor popo yok zaten

Son sınıfta çok yoğun bir yıl olmuş canım ama kv görümce ne karışıyor onlara ne tam sopaliklar onlar için sakın moralini bozma

Gunaydin kizlar regl geldi gelecek o yuzden tuhaf bir agrim var sabah cok istahim yoktu
Yarim bardak kefir
1 kasik yulaf
Yarim.seftali
Bikac badem leblebi fistik yedim
Tüm topikçe yine regl dönemi başlıyor benimde bugün yarın gelir ve fena şişim sen yine de bildirimi unutma

Kilo bildirimi
Rumuz nadalvanos
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Başlangıç kilom 86
Hedef 70
Geçen hafta 76
Güncel kilom 75,3
Fark -700 g
Yüzde 0,921
Regl döneminde iyi diye düşünüyorum çok şükür tatilde aldığım gitmiş bu akşam urfadan kardeşim gelecek umarım o burdayken almam yapmayı yedirmeyi çok sever

insanlatin dilinin ayari yok sersumcum ama ben nasil alttan alttan aetik mudahele edecegimi bliyorum senin fikrin de cok hosuma gitti direk esim soylesin dimi yani ona da kziiyorum bu konuda

Kafana takma canım bende vermeye çalışıyorum ama hiç psikoloji bozmaya gerek yok en büyük derdimiz bunlar olsun Rabbim dermansız dert vermesin hem çok oldugunuda düşünmüyorum sadece birkaç kilocuk :KK66:

Asıl başarı hamilelikte normal insanlar gibi kilo almak olurdu ama ben 28 kilo aldım kuzenim 20 gün önce doğum yaptı hamilelik öncesinde ki kiloya gelmiş bile benim hala 5 kilom var hamilelikten eser kaldı

Sorma canım acınacak hale düştüm :KK66:

Benim tam tersi tüm kilo belden yukarı dün önceden olan 29 beden kotumun içine girdim bugün de 38 beden pantolon deneyeceğim ama yüzüm poğaça gibi kilo versem de çok vermedigim zamanda anlaşılmıyor popo yok zaten

Son sınıfta çok yoğun bir yıl olmuş canım ama kv görümce ne karışıyor onlara ne tam sopaliklar onlar için sakın moralini bozma

Tüm topikçe yine regl dönemi başlıyor benimde bugün yarın gelir ve fena şişim sen yine de bildirimi unutma
zaninda cok bozdum moralimi cnim inan daha yeni takmiyorum o zaman yas da daha kucuk daha cok koyuyor
Ay regl halsizlik de yapiyor resmen

günaydın :KK200:

gene koptum, gene geldim. aşırı aşşırrı yoğun tempoya girince ben hayattan da sizden de kopuyorum. artık dinlenmek istiyorum. inknsız gibi bişey olsa da.

ve geldim hazır da cuma’ymış. bildirim yapayım.

önceki yazıları okuyamayacağım maalesef, hızlı bir cuma günü beni bekliyor. hepinizi çok seviyorum. yazamasam da aklımdasınız.

Canim ilk yıllar insan tecrubesizliginden midir nedir daha çok önemsiyor söylediklerini, sonra karşı taraftarını tanıdıkça da sanırım takmamaya başlıyorsun.

Sen de benim gibi boşuna onemsemissin onları.

Yediğimiz içtiğimiz hesabını onlara mi verecem, az ye diyormus :sinirli:

Ya erkek anneleri neden böyle, erkek çocukların bağlılık mi baska oluyor, kimseyi yakistiramiyorlar anlamıyorum
Hiçbir kız annesi damadın kilosuyla ilgili bir laf soktuğunu ne şahit oldum ne duydum, ama kaynanakar ağzın kuş tutsan yaranamiyorsun

Ben önceden önceden geleceklerini duyduğumda ınan 3 gün önceden hazırlık yapardım, temizlik su borekleri icli kofteler

K aynanam hayatını hayatını boregi içki kofte yapmış biri değil, bana su boregi 9 kat olur neden 7 kat yaptın, icli kofte kaljn olmuş ince açmayi bilmiyormusun biyle laflar ediyordu,

Ben bir övgü beklemiyorum, eline sağlık deyip kalkmakla bile yeterdi bana.

Şimdi gelecekleri zaman kesjnlikle kilimi kipirdatmiyorum. Akşam o gün ne planim varsa onu yapıyorum. Çünkü degmiyir.

Kayinbabam gelecekse ozeniyorum sadece.

Canim ilk yıllar insan tecrubesizliginden midir nedir daha çok önemsiyor söylediklerini, sonra karşı taraftarını tanıdıkça da sanırım takmamaya başlıyorsun.

Sen de benim gibi boşuna onemsemissin onları.

Yediğimiz içtiğimiz hesabını onlara mi verecem, az ye diyormus :sinirli:

Ya erkek anneleri neden böyle, erkek çocukların bağlılık mi baska oluyor, kimseyi yakistiramiyorlar anlamıyorum
Hiçbir kız annesi damadın kilosuyla ilgili bir laf soktuğunu ne şahit oldum ne duydum, ama kaynanakar ağzın kuş tutsan yaranamiyorsun

Ben önceden önceden geleceklerini duyduğumda ınan 3 gün önceden hazırlık yapardım, temizlik su borekleri icli kofteler

K aynanam hayatını hayatını boregi içki kofte yapmış biri değil, bana su boregi 9 kat olur neden 7 kat yaptın, icli kofte kaljn olmuş ince açmayi bilmiyormusun biyle laflar ediyordu,

Ben bir övgü beklemiyorum, eline sağlık deyip kalkmakla bile yeterdi bana.

Şimdi gelecekleri zaman kesjnlikle kilimi kipirdatmiyorum. Akşam o gün ne planim varsa onu yapıyorum. Çünkü degmiyir.

Kayinbabam gelecekse ozeniyorum sadece.
erkek annelerinde mukemmel gelin anlayisi var cnim heralde bnmki de seninki gbi asla bisey yapmaz tek bilgi calismak ve temizlik ve gezmek mesela ben ilk kapandgimda da altta alttan laf soylemisti hic takmamistim ama zamaninda koymak lazim bazi tavirlari sen de iyi yapiyorsun kiymet bilmiyorsa yapa olsun bitsin kendimizi yordgumuza degmiyor

sorma suc bnde koy mesafeni yani dimi

evet cnm bir durus sergilemek lazim

çok cnm anlamazlar ya hiç sanmıyorum ama bu sefer ciddi manada kafama koydum vericem bu kiloyuu

Kafana takma canım bende vermeye çalışıyorum ama hiç psikoloji bozmaya gerek yok en büyük derdimiz bunlar olsun Rabbim dermansız dert vermesin hem çok oldugunuda düşünmüyorum sadece birkaç kilocuk :KK66:

Sorma canım acınacak hale düştüm :KK66:

amin cnm amin doğru söylüyosun rabbim bu günlerimizi de aratmasın

rumuz: izole

kilo başlangıç : 56,9
spor: yok
diyet: sağlıklı beslenme

hep birlikte eğlenerek zayıflayalım :KK200::KK200::nazar:

diyettaşımm nerelerdesin yaaa özlettinn hoşgeldin

Back
X