- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
ben de gidemem . ama belki sen seversin diye düşündüm . bazıları çok memnun kalıyor .Spor yapmayı seviyorum ama salon beni çok kasar, o saatte orda olmaya çalışmaktan strese girerim. En iyisi evde yapmak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de gidemem . ama belki sen seversin diye düşündüm . bazıları çok memnun kalıyor .Spor yapmayı seviyorum ama salon beni çok kasar, o saatte orda olmaya çalışmaktan strese girerim. En iyisi evde yapmak.
tam da ben işte psikolojikmen aslında. akşam resmen saldırıyorum dolu olsa da midem tıkıyorum ağzıma birşeyler.Canım benim senle ben aynı durumda değiliz zaten ama yine de şöyle bir açıklama yapayım:
bugün gözüm de hiç doymadı karnım da. Kendimden çok korktum çünkü beni saldıklarında midemi çöplük niyetine dolduruyorum maalesef.
Gittim geldim beyaz leblebi yedim.
Yoğurt yedim.
Sonra korktum çünkü benim ataklar böyle başlıyor. Önce masum şeyler yiyorum sonra bir açılıyorum sorma...
Zaten Pazar günüm berbat geçti. O atağın devam ediyor olmasından çok korktum.
Akşam yemekten sonra eşime dışarı çıkalım dedim, gelir gelmez spor yaptım vs.
Kendimi oyalamak için çok çaba sarf ettim.
Yoksa şu anda size yine aşırı dolu mideyle yazıyor olacaktım.
Yani ben böyle zamanlarda kalori almaktan bile korkuyor değilim inan bana. Aaadddaaa beni anlıyor, mesele beslenme düzensizliği. Yoksa canım bir dilim pasta çekmiş yemişim ona can feda...
güzelmiş canım güle güle kullan kaç kuruşa aldın ?Eki Görüntüle 2263777 Eki Görüntüle 2263778
dün akşam 101 den şu siyah tabaklardan aldım . çukur yemek tabağını aldım . 6 tane .
canım tane 5.95 hangisini alırsan al aynı fiyat . ama kaldı mı bilmiyorum . baya oldu bu ürün geleli. dün çok aktif olmayan bi 101 e girdim . genelde orada kalıyor . aldım gitti. kaç kez elim gitti geldi bu tabaklara hatırlamıyorum . en sonunda aldım . tabak , bardak çok seviyorum .güzelmiş canım güle güle kullan kaç kuruşa aldın ?
canım tane 5.95 hangisini alırsan al aynı fiyat . ama kaldı mı bilmiyorum . baya oldu bu ürün geleli. dün çok aktif olmayan bi 101 e girdim . genelde orada kalıyor . aldım gitti. kaç kez elim gitti geldi bu tabaklara hatırlamıyorum . en sonunda aldım . tabak , bardak çok seviyorum .
güle güle kullan canım çok güzellerEki Görüntüle 2263777 Eki Görüntüle 2263778
dün akşam 101 den şu siyah tabaklardan aldım . çukur yemek tabağını aldım . 6 tane .
Canım kilo mu aldın ki. görüşmeyeli kilonda değişiklik var mı.başlayayım bende yazmya
sabah
zayıflama çayımı içtim
ondan 40 dk sonra falan kahvaltımı yaptım
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir 7-8 tane zeytin
1 filim ekmek
1 kupa çay
bol su içiyorum bakalım ramazan da geliyor veririm inşallah
Senin kilo bildirmene hiç alışmamışım bozuk pile nasıl adapte olduysam artık:))cuma, cumartesi sabah 52.9 çıktım tartıda
pazar sabahı 52.5
bu sabah 52.1
tartı alınca kendimi takibe aldım .![]()
hoşuma gitti tartılmakSenin kilo bildirmene hiç alışmamışım bozuk pile nasıl adapte olduysam artık:))
1.70 boya 52 kilo görmek herkesin hoşuna gider tartıdahoşuma gitti tartılmak![]()
yok canım aslında ama veremedim deCanım kilo mu aldın ki. görüşmeyeli kilonda değişiklik var mı.
Canım gerçekten seni anlamaya çalışıyorum ama senin gibi fütursuzca yediğim günlerim benimde Çok oluyor ama dönüp arkama bakmıyorum yediysem yemişimdir bitmiş gitmiştir diyorum siz bide onun pişmanlığını yaşıyorsunuzCanım benim senle ben aynı durumda değiliz zaten ama yine de şöyle bir açıklama yapayım:
bugün gözüm de hiç doymadı karnım da. Kendimden çok korktum çünkü beni saldıklarında midemi çöplük niyetine dolduruyorum maalesef.
Gittim geldim beyaz leblebi yedim.
Yoğurt yedim.
Sonra korktum çünkü benim ataklar böyle başlıyor. Önce masum şeyler yiyorum sonra bir açılıyorum sorma...
Zaten Pazar günüm berbat geçti. O atağın devam ediyor olmasından çok korktum.
Akşam yemekten sonra eşime dışarı çıkalım dedim, gelir gelmez spor yaptım vs.
Kendimi oyalamak için çok çaba sarf ettim.
Yoksa şu anda size yine aşırı dolu mideyle yazıyor olacaktım.
Yani ben böyle zamanlarda kalori almaktan bile korkuyor değilim inan bana. Aaadddaaa beni anlıyor, mesele beslenme düzensizliği. Yoksa canım bir dilim pasta çekmiş yemişim ona can feda...
Genel hayat felsefem böyle benim:)))Canım gerçekten seni anlamaya çalışıyorum ama senin gibi fütursuzca yediğim günlerim benimde Çok oluyor ama dönüp arkama bakmıyorum yediysem yemişimdir bitmiş gitmiştir diyorum siz bide onun pişmanlığını yaşıyorsunuz