• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlar...Nihayet gelebildim.Kp vefat etmişti o ve görümcemin ameliyatı sonrası anca toparlandım..Allah yerinde dinlendirsin ne diyeyim..6 ay önce kalça kırığından ameliyat olmuştu uykusunda vefat etmiş..Sanırım emboli atmış.Çok hareketsizdi..ne diyelim :KK51:

Bu gün işe de başladım..offf hiç özlememişim..Diyet derseniz hakgetire 2 haftadır hep hazır ve hamur işi yedim..2 kilo kadar almışım sanırım..KK nın gönderdiği ilk XL-S nutritionu içtim az önce ..Tadını pek beğenmedim..Kakaolu süt mama karışımı birşey..Bana göre değil..Ama bitene kadar sabırla içeceğim..1 öğünden fazla içemem..Bakalım tokluk hissi verecek mi...
Sizler de umarım iyisinizdir...Geçmişe bakamadım...
Başın sağolsun.
Kabri nur olsun.

Selam kızlar...
Dışarılar biraz ısındı ama bu sefer de evler soğuk..Kaloriferler de yanmıyor..Üşüyoruz valla..Biz böyle durumlar için klimayı kullanıyorduk ama geçen yaz gazı bitti eşim de olmayınca ilgilenemedik o da çalışmıyor..Küçük bir ısıtıcım var koca salonda onunla ısınmaya çalışıcaz kızımla artık..
sabah kahvaltı yapmayıp XL-S içicem bakalım tok tutacak mı..Akşam pek hissetmedim tokluk..

Sabah kahvaltısıyla 2.5-3 e kadar acıkmadım demek işe yarıyor..3 gibi kızımdan kalan 3 parmak kalınlığında hatay dürümü yedim..
Akşam
ıspanak
yoğurt
salata
:kk77::kk77:

çayla 2 bim gofreti

Selam.kizlar
Ben geldim artık inşallah
Annemle günler çok yoğun geçti.
1 gün evde bahar temizliği vardı öyle gecti
Bir kahvaltı, bir de normal günüm vardı, annemle onları atlattık.
Buzluğa yemekler yaptık.
Misafirliklere gittik derken dün öğlen annemi yolcu ettim.

Reglim yeni bitti, ramazanda sonuna yakın tutarım inşallah oruç.
Cami de mukabele ye gidecegim inşallah.

Bende durumlar böyle. Kilo durumumu hiç bilmiyorum. Temizlik yapılırken tartiyi kaldirmistim daha cikarmadim. Yarın tartilirim.insallah

Spor yapmayı seviyorum ama salon beni çok kasar, o saatte orda olmaya çalışmaktan strese girerim. En iyisi evde yapmak.
bende salonda yaomayi hic sevmiorum bnim acik habada kulagimda kulaklik olacak istedgim zaman yaoacagim gorev gbi olunca cok sinirleniyorum😊
Eki Görüntüle 2263777 Eki Görüntüle 2263778

dün akşam 101 den şu siyah tabaklardan aldım . çukur yemek tabağını aldım . 6 tane .
canim ne guzel seyler almissin masallah enginarlarin gelmis cok sevindim cnku sen enginara bayilirsin 😊 bana bu hafat siyah pembe ve cerry domates gelmisti renk renk enginar da haftaymis sanirsam
cuma, cumartesi sabah 52.9 çıktım tartıda
pazar sabahı 52.5
bu sabah 52.1
tartı alınca kendimi takibe aldım . :KK70::KK70::KK70::KK70:
hic almana gerek yokmus yakin takine cokk iyiymissin😊
Canım gerçekten seni anlamaya çalışıyorum ama senin gibi fütursuzca yediğim günlerim benimde Çok oluyor ama dönüp arkama bakmıyorum yediysem yemişimdir bitmiş gitmiştir diyorum siz bide onun pişmanlığını yaşıyorsunuz
canim pismanlik yasiysoruz cnku yediklerimiz pskilojimizi cok ama cok olumsuz etkiliyor bir de bizimki senin gbi fazla kacirma durumi degil tokken de surekli agzina biseyler tikistirma durumu yerken kendini durduramama yoksa arkadaslarinda keyifle kacirdgin seyler degil o nedenle oisman oluyoruz tokken niye bu kadar kusacak kadar yedim diye midemizi cok fazl rahatsiz ediyorz berbat bir durum anlayacagin o kadar emek de bosa gdiyor dogal olarak kuzu
Kızımı kucağıma almama 3gun kaldi:emir_bebek:
canimcim bnde seni merak ediyordum yine bildirimleri gormemisim az kaldi demekki pazartrsiymis hayirla alirsin insallah
Selam.kizlar
Ben geldim artık inşallah
Annemle günler çok yoğun geçti.
1 gün evde bahar temizliği vardı öyle gecti
Bir kahvaltı, bir de normal günüm vardı, annemle onları atlattık.
Buzluğa yemekler yaptık.
Misafirliklere gittik derken dün öğlen annemi yolcu ettim.

Reglim yeni bitti, ramazanda sonuna yakın tutarım inşallah oruç.
Cami de mukabele ye gidecegim inşallah.

Bende durumlar böyle. Kilo durumumu hiç bilmiyorum. Temizlik yapılırken tartiyi kaldirmistim daha cikarmadim. Yarın tartilirim.insallah
Ne guzel vakit gecirmissiniz cnim cok sevindim temizlik ramazan hazirligi hepsi cikmis aradan desene

Yine bildirimleri gormemisim birikmis de birikmis kizlar biz dun once arkadaslarimizla sonra esimle disari ciktik gayet guzeldi bugun sabah yuruyus yaptim bir de temizlik yaoarim insallah dun markete gttim ramazan alisverisi icin bakalim okulla bir arada nasil olacak bnde merak ediyorum

bende salonda yaomayi hic sevmiorum bnim acik habada kulagimda kulaklik olacak istedgim zaman yaoacagim gorev gbi olunca cok sinirleniyorum😊
canim ne guzel seyler almissin masallah enginarlarin gelmis cok sevindim cnku sen enginara bayilirsin 😊 bana bu hafat siyah pembe ve cerry domates gelmisti renk renk enginar da haftaymis sanirsam
hic almana gerek yokmus yakin takine cokk iyiymissin😊
canim pismanlik yasiysoruz cnku yediklerimiz pskilojimizi cok ama cok olumsuz etkiliyor bir de bizimki senin gbi fazla kacirma durumi degil tokken de surekli agzina biseyler tikistirma durumu yerken kendini durduramama yoksa arkadaslarinda keyifle kacirdgin seyler degil o nedenle oisman oluyoruz tokken niye bu kadar kusacak kadar yedim diye midemizi cok fazl rahatsiz ediyorz berbat bir durum anlayacagin o kadar emek de bosa gdiyor dogal olarak kuzu
canimcim bnde seni merak ediyordum yine bildirimleri gormemisim az kaldi demekki pazartrsiymis hayirla alirsin insallah

Ne guzel vakit gecirmissiniz cnim cok sevindim temizlik ramazan hazirligi hepsi cikmis aradan desene
Anlaşılmak o kadar güzel bir duygu ki... :KK36:

Bekliyoruz.
Kendi gelmeyecek sanırım.
Pazartesi yi bekliyoruz.
Siz nasılsınız.
Bebeğin gazı emmesi nasıl ?
bende 2.doğumumda ssvd yapmayı çok istemiştim nasip olmadı umarım sen yaparsın canım
Yine bildirimleri gormemisim birikmis de birikmis kizlar biz dun once arkadaslarimizla sonra esimle disari ciktik gayet guzeldi bugun sabah yuruyus yaptim bir de temizlik yaoarim insallah dun markete gttim ramazan alisverisi icin bakalim okulla bir arada nasil olacak bnde merak ediyorum
Ooo tüm ramazan hazırlıkları tamam okullada birlikte iyi gider Allah yardım eder inşallah canım

Günaydın kızlar...Hayırlı ramazanlar diliyorum..Allah oruçlarınızı kabul etsin:dua:.Ben malum rahatsızlığımdan dolayı tutamıyorum ..Eşim de yapmış sahurunu çok şükür.hayırlısıyla 10 gün sonra buraya gelecek ve beraberce iftar yapacağız inşallah..:dua:
Dün akşam yemeği olarak XL-S içtim..5 gibi saat 8-9 a kadar açlık hissetmedim ama 10gibi acıktım azcık ekmek ucu sandviç yedim..Sanırım erken içtim..bugün daha geç içeceğim..Yağ tutucu hapımı da alıyorum öğünlerin sonrası bu arada...
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
tandır lavaşı arası
peynir zeytin
2 dilim hindi salam
:kk77::kk77::kk77:

Az sonra işe gideceğim..Bu hafta 9-16 çalışıyorum..
Bu arada suspushanimcim suspushanimcim dualarımız seninle hayırlısıyla kavuş inşallah bebişine..

sahurda
2 yumurta, lor peynir, 2 domates
türk kahvesi

maalesef normalde yemekten sonra su içemiyorum, fazla geliyor. bu kez içmeye çalışınca midem mahvoldu. bir saat yatmadım bekledim hatta. kötüyüm o açıdan. bir daha daha erken yiyeceğim. suyu daha rahat içebilmek için.

Back
X