- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canım..Oğlumda sezeryan olmuştum.
Bunda ilki yaşayacağız.
Normal doğum olacak .
Pazartesi sabah gideceğiz inşallah.
Bakalım nasıl olacak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canım..Oğlumda sezeryan olmuştum.
Bunda ilki yaşayacağız.
Normal doğum olacak .
Pazartesi sabah gideceğiz inşallah.
Bakalım nasıl olacak.
Başın sağolsun.Selam canlar...Nihayet gelebildim.Kp vefat etmişti o ve görümcemin ameliyatı sonrası anca toparlandım..Allah yerinde dinlendirsin ne diyeyim..6 ay önce kalça kırığından ameliyat olmuştu uykusunda vefat etmiş..Sanırım emboli atmış.Çok hareketsizdi..ne diyelim
Bu gün işe de başladım..offf hiç özlememişim..Diyet derseniz hakgetire 2 haftadır hep hazır ve hamur işi yedim..2 kilo kadar almışım sanırım..KK nın gönderdiği ilk XL-S nutritionu içtim az önce ..Tadını pek beğenmedim..Kakaolu süt mama karışımı birşey..Bana göre değil..Ama bitene kadar sabırla içeceğim..1 öğünden fazla içemem..Bakalım tokluk hissi verecek mi...
Sizler de umarım iyisinizdir...Geçmişe bakamadım...
Amin canım sağolasın..Başın sağolsun.
Kabri nur olsun.
Bekliyoruz.suspushanimcim canım nasılsın bu gece daha beklemeye devam mı küçük prenses yerinden memnun mu
Allah kurtarsın canımBekliyoruz.
Kendi gelmeyecek sanırım.
Pazartesi yi bekliyoruz.
Siz nasılsınız.
Bebeğin gazı emmesi nasıl ?
Evet sancı vereceklerAllah kurtarsın canım
Pazartesi suni sancı mi verilecek ?
bende salonda yaomayi hic sevmiorum bnim acik habada kulagimda kulaklik olacak istedgim zaman yaoacagim gorev gbi olunca cok sinirleniyorumSpor yapmayı seviyorum ama salon beni çok kasar, o saatte orda olmaya çalışmaktan strese girerim. En iyisi evde yapmak.
canim ne guzel seyler almissin masallah enginarlarin gelmis cok sevindim cnku sen enginara bayilirsinEki Görüntüle 2263777 Eki Görüntüle 2263778
dün akşam 101 den şu siyah tabaklardan aldım . çukur yemek tabağını aldım . 6 tane .
hic almana gerek yokmus yakin takine cokk iyiymissincuma, cumartesi sabah 52.9 çıktım tartıda
pazar sabahı 52.5
bu sabah 52.1
tartı alınca kendimi takibe aldım .![]()
canim pismanlik yasiysoruz cnku yediklerimiz pskilojimizi cok ama cok olumsuz etkiliyor bir de bizimki senin gbi fazla kacirma durumi degil tokken de surekli agzina biseyler tikistirma durumu yerken kendini durduramama yoksa arkadaslarinda keyifle kacirdgin seyler degil o nedenle oisman oluyoruz tokken niye bu kadar kusacak kadar yedim diye midemizi cok fazl rahatsiz ediyorz berbat bir durum anlayacagin o kadar emek de bosa gdiyor dogal olarak kuzuCanım gerçekten seni anlamaya çalışıyorum ama senin gibi fütursuzca yediğim günlerim benimde Çok oluyor ama dönüp arkama bakmıyorum yediysem yemişimdir bitmiş gitmiştir diyorum siz bide onun pişmanlığını yaşıyorsunuz
canimcim bnde seni merak ediyordum yine bildirimleri gormemisim az kaldi demekki pazartrsiymis hayirla alirsin insallahKızımı kucağıma almama 3gun kaldi![]()
Ne guzel vakit gecirmissiniz cnim cok sevindim temizlik ramazan hazirligi hepsi cikmis aradan deseneSelam.kizlar
Ben geldim artık inşallah
Annemle günler çok yoğun geçti.
1 gün evde bahar temizliği vardı öyle gecti
Bir kahvaltı, bir de normal günüm vardı, annemle onları atlattık.
Buzluğa yemekler yaptık.
Misafirliklere gittik derken dün öğlen annemi yolcu ettim.
Reglim yeni bitti, ramazanda sonuna yakın tutarım inşallah oruç.
Cami de mukabele ye gidecegim inşallah.
Bende durumlar böyle. Kilo durumumu hiç bilmiyorum. Temizlik yapılırken tartiyi kaldirmistim daha cikarmadim. Yarın tartilirim.insallah
Anlaşılmak o kadar güzel bir duygu ki...bende salonda yaomayi hic sevmiorum bnim acik habada kulagimda kulaklik olacak istedgim zaman yaoacagim gorev gbi olunca cok sinirleniyorum
canim ne guzel seyler almissin masallah enginarlarin gelmis cok sevindim cnku sen enginara bayilirsinbana bu hafat siyah pembe ve cerry domates gelmisti renk renk enginar da haftaymis sanirsam
hic almana gerek yokmus yakin takine cokk iyiymissin
canim pismanlik yasiysoruz cnku yediklerimiz pskilojimizi cok ama cok olumsuz etkiliyor bir de bizimki senin gbi fazla kacirma durumi degil tokken de surekli agzina biseyler tikistirma durumu yerken kendini durduramama yoksa arkadaslarinda keyifle kacirdgin seyler degil o nedenle oisman oluyoruz tokken niye bu kadar kusacak kadar yedim diye midemizi cok fazl rahatsiz ediyorz berbat bir durum anlayacagin o kadar emek de bosa gdiyor dogal olarak kuzu
canimcim bnde seni merak ediyordum yine bildirimleri gormemisim az kaldi demekki pazartrsiymis hayirla alirsin insallah
Ne guzel vakit gecirmissiniz cnim cok sevindim temizlik ramazan hazirligi hepsi cikmis aradan desene
Sağolasın.Allah kurtarsın canım
Pazartesi suni sancı mi verilecek ?
Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canımsaglicakla gelsinSağolasın.
Evet suni sancı verecekler.
Bakalım nasıl olacak.
bende 2.doğumumda ssvd yapmayı çok istemiştim nasip olmadı umarım sen yaparsın canımBekliyoruz.
Kendi gelmeyecek sanırım.
Pazartesi yi bekliyoruz.
Siz nasılsınız.
Bebeğin gazı emmesi nasıl ?
Ooo tüm ramazan hazırlıkları tamam okullada birlikte iyi gider Allah yardım eder inşallah canımYine bildirimleri gormemisim birikmis de birikmis kizlar biz dun once arkadaslarimizla sonra esimle disari ciktik gayet guzeldi bugun sabah yuruyus yaptim bir de temizlik yaoarim insallah dun markete gttim ramazan alisverisi icin bakalim okulla bir arada nasil olacak bnde merak ediyorum
Amin cnim.insallahbende 2.doğumumda ssvd yapmayı çok istemiştim nasip olmadı umarım sen yaparsın canım
Ooo tüm ramazan hazırlıkları tamam okullada birlikte iyi gider Allah yardım eder inşallah canım