canim bnim cok guclu bir kadinsin sen hepsinin hakkindam gelirsin ama geecekten yardim almaktan hic ama hic cekinme herseyi ustune almaya kalkarsan faketmeden bir gun bir bakmissin hepsini koyvermissin yorulmaktan o nedenle herkes elini tasin altina koymaliKızlar günlerim çok yoğun geçiyor kendim iyileştim dün kontrol vardı çok şükür yara yerim tamamen kapanmış uterus kendini toparlamış her işime koşmaya çalışıyorum annem yine elinden geleni yapıyor ama bende boş durmuyorum annemle olan yarın son günümüz cumartesi erken uçağı var o gidince bu canavarlara ne yapacam bilemiyorum düzen oturtmam gerekecek şimdi en ufak fırsatta anane sığınacak liman oluyor otorite falan kalmadı kızımın maşallahı var 25 günde 800 g almış doktor bu kadar besleme bu kızı dedi çok şükür o beni yormuyor sakin ama çok hareketli bir bebek sanırım abiler gibi olacak 2 numara çok afacan oldu hiç durmuyor sürekli yaramazlık ve zarar peşinde abide hep ilgi istiyor sürekli ona vakit ayıramıyorum o zamanda çok hırçınlaşıyor
Diyet çok yapamıyorum enerjim kalmıyor ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum annem gidince daha kontrollü olurum sanıyorum her yediğimi yazacam demiştim ama girmeye bile fırsat kalmıyor
sezeryandan sonra kan değerlerim çok düşmüştü ama şimdi normal değerlere gelmiş ama içimde birsürü safra kesesi taşım var 3 ay sonra safra kesesini aldıracağım tabi mümkün olduğunca ertelemeye çalışacağım
gtsinler tabiki ne demek aramamis kv oh ne rahat annesi geldi bakti diye dusunmustur sira onda gelip baksinHaklısın canım hiç çekinme gibi niyetim yok hatta yüzsüzlük yapma niyetindeyim nasılsın diye aramayan kv ye büyük oğlanı göndercem emrivaki olacak ama napim çocukta çok istiyor birkaç gün kalsın
Bu sahur guzel olmus cnim tam sahurluk kayisi yerine taze meyve yiyebikirsin tase meuvede daha fazla su ve lif var bu nedenle hem susatmaz hem zayiflaylmaya yardimcidir kayisi biraz daha fazla susatir ve daha cok sekerliHayirli sahurlar :)
Yediklerim:
2 haşlanmış yumurta
4 cherry domates
1 dilim tam bugday ekmegi
2 ceviz+ 3 gunkurusu
Ayran su