• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar günlerim çok yoğun geçiyor kendim iyileştim dün kontrol vardı çok şükür yara yerim tamamen kapanmış uterus kendini toparlamış her işime koşmaya çalışıyorum annem yine elinden geleni yapıyor ama bende boş durmuyorum annemle olan yarın son günümüz cumartesi erken uçağı var o gidince bu canavarlara ne yapacam bilemiyorum düzen oturtmam gerekecek şimdi en ufak fırsatta anane sığınacak liman oluyor otorite falan kalmadı kızımın maşallahı var 25 günde 800 g almış doktor bu kadar besleme bu kızı dedi çok şükür o beni yormuyor sakin ama çok hareketli bir bebek sanırım abiler gibi olacak 2 numara çok afacan oldu hiç durmuyor sürekli yaramazlık ve zarar peşinde abide hep ilgi istiyor sürekli ona vakit ayıramıyorum o zamanda çok hırçınlaşıyor

Diyet çok yapamıyorum enerjim kalmıyor ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum annem gidince daha kontrollü olurum sanıyorum her yediğimi yazacam demiştim ama girmeye bile fırsat kalmıyor
sezeryandan sonra kan değerlerim çok düşmüştü ama şimdi normal değerlere gelmiş ama içimde birsürü safra kesesi taşım var 3 ay sonra safra kesesini aldıracağım tabi mümkün olduğunca ertelemeye çalışacağım
canim bnim cok guclu bir kadinsin sen hepsinin hakkindam gelirsin ama geecekten yardim almaktan hic ama hic cekinme herseyi ustune almaya kalkarsan faketmeden bir gun bir bakmissin hepsini koyvermissin yorulmaktan o nedenle herkes elini tasin altina koymali
Haklısın canım hiç çekinme gibi niyetim yok hatta yüzsüzlük yapma niyetindeyim nasılsın diye aramayan kv ye büyük oğlanı göndercem emrivaki olacak ama napim çocukta çok istiyor birkaç gün kalsın
gtsinler tabiki ne demek aramamis kv oh ne rahat annesi geldi bakti diye dusunmustur sira onda gelip baksin
Hayirli sahurlar :)
Yediklerim:
2 haşlanmış yumurta
4 cherry domates
1 dilim tam bugday ekmegi
2 ceviz+ 3 gunkurusu
Ayran su
Bu sahur guzel olmus cnim tam sahurluk kayisi yerine taze meyve yiyebikirsin tase meuvede daha fazla su ve lif var bu nedenle hem susatmaz hem zayiflaylmaya yardimcidir kayisi biraz daha fazla susatir ve daha cok sekerli

Dun aksam bikac lokma pide 1 dirin karniyarik ve salata yedim
Ardindan 3 cilek dogradim yogurda ara ogun gbi yedim yanina fikstik az leblebi
Sahur olarak da hic ekmek kalmamisti ama yufka var hemen az yufkaya 3 kare bitterli tost ya da gozleme deiyelim cok az yaptim yedim cikolatali gozlemeyi cok severim de 😁 2 catal peynir ve 1 domatesle yedim

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:88 kg:duduk::duduk:
baş.tarihi:10 Mayıs 2019
geçen hafta:
bu hafta:88 kg
fark:
yüzde:
ilk hedef:79kg
spor:işe gidiş geliş 3 km

Hayatımda gördüğüm en fazla kilodayım..Maalesef bu geçtiğimiz ay yaşadığım moral bozuklukları ,üzüntü ve stresin eseri..Bu bir ay için de küsuratlarını da gördüm ama gitti..Ama inşallah sağlıkla toparlayıp gidecek..

Kızlar günlerim çok yoğun geçiyor kendim iyileştim dün kontrol vardı çok şükür yara yerim tamamen kapanmış uterus kendini toparlamış her işime koşmaya çalışıyorum annem yine elinden geleni yapıyor ama bende boş durmuyorum annemle olan yarın son günümüz cumartesi erken uçağı var o gidince bu canavarlara ne yapacam bilemiyorum düzen oturtmam gerekecek şimdi en ufak fırsatta anane sığınacak liman oluyor otorite falan kalmadı kızımın maşallahı var 25 günde 800 g almış doktor bu kadar besleme bu kızı dedi çok şükür o beni yormuyor sakin ama çok hareketli bir bebek sanırım abiler gibi olacak 2 numara çok afacan oldu hiç durmuyor sürekli yaramazlık ve zarar peşinde abide hep ilgi istiyor sürekli ona vakit ayıramıyorum o zamanda çok hırçınlaşıyor

Diyet çok yapamıyorum enerjim kalmıyor ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum annem gidince daha kontrollü olurum sanıyorum her yediğimi yazacam demiştim ama girmeye bile fırsat kalmıyor
sezeryandan sonra kan değerlerim çok düşmüştü ama şimdi normal değerlere gelmiş ama içimde birsürü safra kesesi taşım var 3 ay sonra safra kesesini aldıracağım tabi mümkün olduğunca ertelemeye çalışacağım
Allah yar ve yardımcın olsun canım..İyileşmene çok sevindim..Sağlık her şeyin başı..:dua:Safra kesesini de hallettin mi daha da kolay motive olursun..
Cok sagol canim bu sefer olacak inaniyorum inşallah. Şu an 65 im ramazan sonunda 61 sonraki 1 ayda da 58 veya 59a düşmek hedefim :) kizlar sahilde hava cok guzeldi 12 bin adim atmisimm
Sahurda yiyeceklerim:
2 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
3 gun kurusu 3 ceviz
Ayran su
Güzel gidiyorsun maşallah..Sahil olsa da ben de yürüsem ohh miss...:KK68:

[/QUOTE]
Dun aksam bikac lokma pide 1 dirin karniyarik ve salata yedim
Ardindan 3 cilek dogradim yogurda ara ogun gbi yedim yanina fikstik az leblebi
Sahur olarak da hic ekmek kalmamisti ama yufka var hemen az yufkaya 3 kare bitterli tost ya da gozleme deiyelim cok az yaptim yedim cikolatali gozlemeyi cok severim de 😁 2 catal peynir ve 1 domatesle yedim
Afiyet olsun tatlım:KK68:

canımcım iyi olmana çok sevindim .
öncelik abiler olmalı . kız zaten emzir yatır uyusun modunda olduğu için . öncelikle abiler .
bizde de öyle oldu. ama benim sinirlerim çok zayıflamıştı uykusuzluktan . benim bebeler uyumazdı. kız da öyle.
bağırıyordum vs . yalnız kalınca zor . annemde kalmıştım 22 günlük olduğunda evime dönmüştüm . o zaman zorlanmaya başladım zaten .
abilerle babam ve annem ilgilenince ben kızla ilgilenip dinleniyordum .

kan değerlerin normal olmuş . sevindim . dikkat et .emzirme dönemi ben hiç diyet yapmadım
enerjim yoktu zaten .
sen de dikkat et . abur cubur değil de meyve süt yoğurt tüket bol . kıza süt olsun hem .

safra kesesi ameliyatına gün verildi mi . ol kurtul kuzum . ağrısı kötü diyorlar . ablam olmuştu. kanala taş düşmeden ameliyatı ol . kanala düşerse ikinci bi operasyon gerekiyor . narkozsuz yapıyorlar onu.

geçen hafta:
fark:
yüzde:

Hayatımda gördüğüm en fazla kilodayım..Maalesef bu geçtiğimiz ay yaşadığım moral bozuklukları ,üzüntü ve stresin eseri..Bu bir ay için de küsuratlarını da gördüm ama gitti..Ama inşallah sağlıkla toparlayıp gidecek..
Herşeye rağmen toparlanma vakti geldi biz daha güzel kiloları gördük yine göreceğiz tatlım moral bozmak yok en azından kendimizin farkındayız

Canım klasik diyetisyen listesi yapmıştım çok uzun sürmemişti diye hatırlıyorum aradan uzun süre geçti asıl evlendikten sonra 3 defa oldu 100 e vurup iniyorum 2 hamileliğimde de 100den 70 e indim şimdi 3.de yine 98 e çıktım şuan 88-89 arasıyım tam konsantrasyon olmadı ama bundada ilk hedef 70 olacak sonra 65 olur inşallah yarın annem gidecek sonra düzen kuracağım

Canım sucuk tüm gün mideni yakmasın çok susatır ben sahurda sucuk tan kaçınıyorum
Canım kendi yaptığımız sucuk ya, öyle yoğun baharat tuzlu değil.

bu sabah tartıldım .
52.5 kiloyum . adet olmama rağmen iyi. adet dolayısıla şişliği düşersek 52 kilo falan olmalıyım .
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
10 tane kadar fıstık .
avuç içi kadar pideye sarelle sürmüştüm akşam . oğlan yemediydi . kaldırmıştım . onu da yedim . 1 türk kahvesi

öğlen bi şey yememeyi düşünüyorum . malum oruçlu herkes .
belki 1 elma. çantama attım fırsat olursa diye

erken çık der umarım amirim. dün diğer arkadaş gitti erken . sıra bende ama nasip . bakalım. haftaya diğer arkadaş yok zaten . sonra hep buradayım. erken çıkma durumu yok . tek kişiye düşünce...

geçen hafta:
fark:
yüzde:

canım zorluklar yaşadın ondan . dediğin gibi.
olacak inşallah . farkında olmak önemli.

canımcım iyi olmana çok sevindim .
öncelik abiler olmalı . kız zaten emzir yatır uyusun modunda olduğu için . öncelikle abiler .
bizde de öyle oldu. ama benim sinirlerim çok zayıflamıştı uykusuzluktan . benim bebeler uyumazdı. kız da öyle.
bağırıyordum vs . yalnız kalınca zor . annemde kalmıştım 22 günlük olduğunda evime dönmüştüm . o zaman zorlanmaya başladım zaten .
abilerle babam ve annem ilgilenince ben kızla ilgilenip dinleniyordum .

kan değerlerin normal olmuş . sevindim . dikkat et .emzirme dönemi ben hiç diyet yapmadım
enerjim yoktu zaten .
sen de dikkat et . abur cubur değil de meyve süt yoğurt tüket bol . kıza süt olsun hem .

safra kesesi ameliyatına gün verildi mi . ol kurtul kuzum . ağrısı kötü diyorlar . ablam olmuştu. kanala taş düşmeden ameliyatı ol . kanala düşerse ikinci bi operasyon gerekiyor . narkozsuz yapıyorlar onu.
Sağol canım benim bende öncelikle abiler diyorum ama kızda artık daha fazla vakit istiyor şimdiye kadar emzirip yatırıyordum ama 2 gündür uyanık durmakta istiyor benim çocuklarında üçüde uykuyu sevmiyor bu gece 4 saat uyumuşum bunada şükür neyseki bende çok uyku seven biri değilim safta için gün vermediler iltihab yokmuş ağrı olmadığı sürece 3 ay vücut kendini toparlasın dedilersonra tekrar ultrason çekilecek ona göre gün verecekler

Sağol canım benim evet pazartesi 1 aylık olacak tempoya alışığım zaten annem gidince biraz daha artıracağım üstesin gelirim inşallah senin oruç nasıldı
Alisirsin cnm sen güçlü bir annesinin
Benim şifa orycu iyiydi sadece su ile yapmadım pek zorlanmadim
Ohh miss gibi deniz havası.
Burda dışarı biraz ışınsa da evler ısınmadi. Dün an su tukumuyla yataktayim. Eşim oturma odasında battaniye altında mesela
Ay bizde ayniyiz cnm salonda battaniye altında oturuyoruz evler soğuk hala sen neredeydin sahi unuttum doğu tarafindamiydin
Haklısın canım hiç çekinme gibi niyetim yok hatta yüzsüzlük yapma niyetindeyim nasılsın diye aramayan kv ye büyük oğlanı göndercem emrivaki olacak ama napim çocukta çok istiyor birkaç gün kalsın
İyi yaparsın gurur yapa yapa yiprandim bende artik gurur yapmıyorum hatta yuzsuzluk de yapıyorum oglan sürekli amcası gillere çıkmak istiyor ve cikiyorda sürekli in çık yapıyor gün içinde zamanında bende onlarınkine baktım nolacak kızı gondermiyordum bunda yuzsuzlestim sende hic çekinme babannesi değilmi baksın misafir gibi olmasınlar benimki öyle sahsen zorlasamda bakmaz

Günaydın hayirli cumalar
Bende bugün başlangıç bildireyim
Rumuz : pamuk92
Bas.tarihi : 10 mayis 2019
Bas.Kilo : 78
Diyet: yok şuan
Spor: ev içi kosturmaca

Dun geç saatte çok açken bu kilodaydim bu sabahta bu kilodayim ilerleyen saatlerde düşecek ama bekleyemiycem bir daha tartilmayi yazivereyim gitsin

Alisirsin cnm sen güçlü bir annesinin
Benim şifa orycu iyiydi sadece su ile yapmadım pek zorlanmadim

Ay bizde ayniyiz cnm salonda battaniye altında oturuyoruz evler soğuk hala sen neredeydin sahi unuttum doğu tarafindamiydin

İyi yaparsın gurur yapa yapa yiprandim bende artik gurur yapmıyorum hatta yuzsuzluk de yapıyorum oglan sürekli amcası gillere çıkmak istiyor ve cikiyorda sürekli in çık yapıyor gün içinde zamanında bende onlarınkine baktım nolacak kızı gondermiyordum bunda yuzsuzlestim sende hic çekinme babannesi değilmi baksın misafir gibi olmasınlar benimki öyle sahsen zorlasamda bakmaz
Kahramanmaraş canım.

fatma dün alışveriş yaptım ben trendyoldan .
biraz fazla tuttu ama hep mi yapıyoruz sanki diye aldım gitti. büyük indirim vardı . sepette vs.
akşam eşime dedim . 170 tl senin kartından çektirdim diye. şok oldu tabi. ama lazımdı dedim geçtim . baktı öyle .

kendi kartımdan da 80 tl alışveriş yaptım dedim . toplam 250 tl . dedim . şok oldu .

o_O o_O o_O o_O

bir de anne babalar var gidilecek bayramda.

dün woody ye gtimiş . 200 tl ye hepimize pjama takımı almış
bana almasaydın dedim . istersen özge ye ver dedi. etiketi üzerinde çünkü. hayır dedim tabi.

özge hamile ya orada çok güzel bebek battaniyesi görmüş . 40 tl ye . 2 tane alacaktım . çok güzeldi dedi.

yahu ilk çocuk anası yapacak , kendi yapacak , 2 tane alma .orada çok güzel mama önlükleri tulumlar da var . 1 battaniye alırız . tulum , mama önlüğü alırız . birlikte gidelim dedim . iyi peki dedi.
amca olacak ya. feci hissiyatlı . çok da mutlu . ağzı kulaklarında. ereni arıyor . düşünüyor . ilgileniyor .:KK53::KK53:

anne baba , kv kp re daha bi şey almadık.
gidiş geliş zaten 600-700 belki daha fazla tutar . çünkü dönüş otobusle olabilir . emre bizi bırakıp dönecek çünkü. kısa sürede tekrar gelemeyebilir

e orada da 1000 tl illa gidiyor .
anne baba en az 200-300 tl .
giderken peynir ve fındık alırız . 150-200 tl .
eli boş gidilmiyor .
2000 - 2500 tl kadar harcama oluyor böyle her gidişte.

annemdeysem pazar , market yapmayı seviyorum .
kendi maaş kartımdan harcıyorum . emre de acil durumlar için para bırakıyor .
1000 tl bırayıorsa . hepsi bitmiş oluyor .
market , pazar seviyorum . annemin evine aldıkça da hoşuma gidiyor . evlat olarak onları memnun etmek .
ben döndükten sonra da yer içerler diye düşünüyorum .
şu an emekli babam . öyle ihtiyaçları yok ama . yine de içim daha huzurlu oluyor .

Dün öğleden sonra tartılmıştım. Sonuç pek iç açıcı değil.
58,5 çıktım. 12 günde 3,5 kilo almışım. Bunun bir kısmı hava civaya çıkar ama bir kısmı bildiğiniz kilo...
Canım biraz sıkkın biraz değil.
Üzülüyorum çünkü emeklerim boşa gidiyor. Üzülmüyorum çünkü olabilir yani alınır verilir ne yapalım.
Hele benim gibi bir insan için al gülüm-ver gülüm...
Önemli olan sağlık; beden sağlığı, ruh sağlığı... O da pek yok gerçi:))
Ne yapalım Allah büyük...

Back
X