Hazır paket planı ikiye bölüp su süt karışımıyla yapıyorum yoğun sevmiyoruz biz kalorisi e hiç bakmadım inş. Çok değildirAfiyet olsun canım
Sahlep içmeyi özledim de hangi öğün içsem bilemedimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canim menün çok güzel
Afiyet olsun canımbu kadar kahve uykusuzluk ve ya agresiflik yapmıyor mu?
Akşam biraz kaçmış galiba canım börek olmasaymış çok iyiymiş ama olsun yarın telafi edersin![]()

Geçmiş olsun kesin adettendir olsanda rahatlasanKaynanama yedim şuan mide bulantısı perişan etti beni gitmeseydin keşke sağlık ocağına kan sonuçlarına bakmaya gittim dönüşte uğrayın dedim kanım da baya yüksek çıkm8ş 15.4 sınıra dayanmış 15.9 olunca napıyorlar acaba herhalde adet olmuyorum diye arttı iyice öncesinde 14 civarında olurdu hep doğum yaptım yine düşmedi hamilekiktede düşmedi bu aralar burun kanamam oluyor sebebi bu herhalde basıncı yükseliyor vücudun kan değerlerim çok güzel ne eksik ne fazl ama sınırdalar napcan bakalım hava aldım biraz iyi oldu da
Uykunuda almış oldun bu arada hızla kalktığın içim dinçte oldun güzel oluyor bazen çocuklar acıkınca bulurlar yiyecek bişey merak etmegünaydın .
bu sabah saati kurmayı unutmuşum . kurdum sandım .
saat 07.15 de uyandım
hemen çocuklara yumurta kızarttım . mataraları doldurdum
beslenmeye bi şey koydum . büyük oğlanın kahvaltısı için portakal sıktım .
kendi yiyeceğim şeyleri akşamdan buzdolabına koymuştum . onları çantama attım .
çöpü çıkardım evden çıktım .
yetiştim .
1 saat öncesinden kalkmaya gerek yok her zaman . onu anladım . ama öğlen yemeleri için bi şey yapamadım .
evde olan şeylerden idare etmek zorundalar .
akşamdan yemek hazır olursa mesela. sabah 7 ye de kursam saati hazırlanıp çıkabilir kanımca.![]()
Afiyet olsun kalorisi çok değilmiş çikonunakşam eve gidince
1 trobzon hurma
1 avuç fıstık
az biraz palamut
mantar , soğan , az ıspanaklı tava.
5-6 tane marul
1 kurabiye ( elmalı)
kahve
soda
yatış
bu sabah bi şey yiyemedim ama akşamdan smothe yapmıştım .
onu çantama attım .
muz , şeftali, kavun poşetleyip dolaba atmıştım .
bunları dün makinada çektim . 3-4 kaşık yoğurt da koydum .
onu yiyeceğim birazdan
öğlen için yine mantrlı , soğanlı , ıspanaklı tava. 6-7 adet marul , palamut var . 1 dilim ekmek .
dün işte öğlende bu çikolatayı yedim , yemek sonrası. tatlı olarak bi şey getirmemişim . genelde trabzon hurması olurdu. ama almadım yanıma. tatlı ihtiyacı oldu. Eki Görüntüle 2569263
Afiyet olsun mmm ne güzeldir o lavaşGünaydın kızlar..
kahvaltım
köy lavaşı arası(bitti çok şükür)
peynir zeytin roka
çayyy
![]()