- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Burda bir kare bitter çikolata yiyorlarKızlar canım çok çikolata çekiyor ne yapsam kitarçınlı süt içtim ama kesmedi
![]()

Ben pek bitter sevmiyorum ama çok canım çekse onu tercih ederdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda bir kare bitter çikolata yiyorlarKızlar canım çok çikolata çekiyor ne yapsam kitarçınlı süt içtim ama kesmedi
![]()
Kahve içmeyi denesen birde çok istiyorsa canın bitter ye azıcıkKızlar canım çok çikolata çekiyor ne yapsam kitarçınlı süt içtim ama kesmedi
![]()
Su fındık fıstık yemeye çalış canım gecmezse bilmiyorumBurda bir kare bitter çikolata yiyorlar
Ben pek bitter sevmiyorum ama çok canım çekse onu tercih ederdim.
Alıntıyı yanlış yaptım canım ya k.bakma
Estağfurullah canım ne kusuruAlıntıyı yanlış yaptım canım ya k.bakma![]()
tebrikler herkese. eline sağlık M MaridrawKİLO VEREN HATUNLAR ☺
M Maridraw Geçen hafta= 65.9 Bu hafta= 64.3 Fark= -1.60 grYüzde % -2.42
M mochachocolate Geçen hafta= 66.2 Bu hafta= 66 Fark= -200 gr yüzdeni yalnış hesaplamışsın canım
Aytanesii Geçen hafta= 60.9 Bu hafta= 60.3 Fark= -600 gr
KİLO ALAN HATUNLAR
hayal_hatun Geçen hafta: 56.1 Bu hafta: 56.8 Fark: + 700 gr Yüzde= % +1.24
Safransari Geçen hafta= 59 Bu hafta = 60 Fark= +1.00 gr
ficans Geçen hafta: 76.8 Bu hafta: 77.7 Fark: + 900 gr Yüzde= % +1.17
Z zeze_35 Geçen hafta= 62.5 Bu hafta= 63.2 Fark= +700 gr Yüzde= % +1.12
KİLO KORUYAN HATUN
@demirleke
@Pamuk92
izole
BESTEKIZ
Kilo bildirimi yapmadınız kızlar
N nnnadal 80 kilo ile ara verdi.
A aaadddaaa canım bildirim yapmışmıydın
Azcik bittter ye canmKızlar canım çok çikolata çekiyor ne yapsam kitarçınlı süt içtim ama kesmedi
![]()
Ne diyeyim bilemedim afiyet olsun diyeyim bariKizlar ben 4 ekler yedim ikindide evde aksam balik yedim 1 dilim ekmekle 1 dilim kek bi isirik cikokata ohhh yedim allah yedimm![]()
Allah affetsin ben de az önce 1 çatal döner yedimKizlar ben 4 ekler yedim ikindide evde aksam balik yedim 1 dilim ekmekle 1 dilim kek bi isirik cikokata ohhh yedim allah yedimm![]()
Çikolata isteğinide aldı mı bari bu akşam benimde canım tatlı birşeyler çekti kocaman bir bardak sütlü nescafe yaptım karnımı şişirdi isteğim gittiAllah affetsin ben de az önce 1 çatal döner yedimne alaka kız canın çikolata istemiyor muydu diye geçebilir içinizden eşim işten geldi az önce canı çekmiş almış ben de çok güzel kokunca dayanamadım
![]()
Canım en güzel tepki bu aslında: gülümsemek.Kizlar ben 4 ekler yedim ikindide evde aksam balik yedim 1 dilim ekmekle 1 dilim kek bi isirik cikokata ohhh yedim allah yedimm![]()
Aldı canım aynen rahatladım bi nebzeÇikolata isteğinide aldı mı bari bu akşam benimde canım tatlı birşeyler çekti kocaman bir bardak sütlü nescafe yaptım karnımı şişirdi isteğim gitti
Ayy hepiniz ben olmuşsunuz yemeseydim iyiydi ama yedim bitti gitti düşüncesi kafayı rahatlatıyorCanım en güzel tepki bu aslında: gülümsemek.
Yemişsin bitmiş zaten, kafaya takmak vücudu daha çok strese sokuyor. Bence de iyi etmişsin afiyet olsun:)
Arada ihtiyaç duyuyoruz biz, bizim gibiler -devamlı olmamak şartıyla- canının istediği her şeyi yiyebilmeli, bizi o paklar çünkü![]()
sagol cnm ama ben yaptim siz yapmayinNe diyeyim bilemedim afiyet olsun diyeyim bari![]()
iyiki onu yemissin cnku protein en azindan yag yapmamistirAllah affetsin ben de az önce 1 çatal döner yedimne alaka kız canın çikolata istemiyor muydu diye geçebilir içinizden eşim işten geldi az önce canı çekmiş almış ben de çok güzel kokunca dayanamadım
![]()
Evet hayalcim dun cok strestli bir gun gecirdim bir arkadasa kizdim baya aslinda normalde ede olsa cok daha fazla sey yemem gerekiyordu da bu olay toplantida oldgu icin onumdekileri yedimCanım en güzel tepki bu aslında: gülümsemek.
Yemişsin bitmiş zaten, kafaya takmak vücudu daha çok strese sokuyor. Bence de iyi etmişsin afiyet olsun:)
Arada ihtiyaç duyuyoruz biz, bizim gibiler -devamlı olmamak şartıyla- canının istediği her şeyi yiyebilmeli, bizi o paklar çünkü![]()
ay teşekkürler beni de eklemişsinKİLO VEREN HATUNLAR ☺
M Maridraw Geçen hafta= 65.9 Bu hafta= 64.3 Fark= -1.60 grYüzde % -2.42
M mochachocolate Geçen hafta= 66.2 Bu hafta= 66 Fark= -200 gr yüzdeni yalnış hesaplamışsın canım
Aytanesii Geçen hafta= 60.9 Bu hafta= 60.3 Fark= -600 gr
KİLO ALAN HATUNLAR
hayal_hatun Geçen hafta: 56.1 Bu hafta: 56.8 Fark: + 700 gr Yüzde= % +1.24
Safransari Geçen hafta= 59 Bu hafta = 60 Fark= +1.00 gr
ficans Geçen hafta: 76.8 Bu hafta: 77.7 Fark: + 900 gr Yüzde= % +1.17
Z zeze_35 Geçen hafta= 62.5 Bu hafta= 63.2 Fark= +700 gr Yüzde= % +1.12
izole Geçen hafta = 59.6 Bu hafta= 60.1 Fark= + 700 gr Yüzde= % + 1.17
KİLO KORUYAN HATUN
@demirleke
A aaadddaaa
Kilo bildirimi yapmadınız kızlar
@Pamuk92