Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

KİLO VEREN HATUNLAR ☺

M Maridraw Geçen hafta= 65.9 Bu hafta= 64.3 Fark= -1.60 grYüzde % -2.42

M mochachocolate Geçen hafta= 66.2 Bu hafta= 66 Fark= -200 gr yüzdeni yalnış hesaplamışsın canım

Aytanesii Aytanesii Geçen hafta= 60.9 Bu hafta= 60.3 Fark= -600 gr

KİLO ALAN HATUNLAR 😶

hayal_hatun hayal_hatun Geçen hafta: 56.1 Bu hafta: 56.8 Fark: + 700 gr Yüzde= % +1.24

Safransari Safransari Geçen hafta= 59 Bu hafta = 60 Fark= +1.00 gr

ficans ficans Geçen hafta: 76.8 Bu hafta: 77.7 Fark: + 900 gr Yüzde= % +1.17

Z zeze_35 Geçen hafta= 62.5 Bu hafta= 63.2 Fark= +700 gr Yüzde= % +1.12

KİLO KORUYAN HATUN 😊

@demirleke

@Pamuk92
izole izole
BESTEKIZ BESTEKIZ

Kilo bildirimi yapmadınız kızlar

N nnnadal 80 kilo ile ara verdi.

A aaadddaaa canım bildirim yapmışmıydın
tebrikler herkese. eline sağlık M Maridraw

ben alanlardayım, tatildi yılbaşıydı derken almışım.

geçen hafta 59,6 kg
bu hafta 60,1 kg
fark: +700 gr %+1,17

KİLO VEREN HATUNLAR ☺

M mochachocolate Geçen hafta= 66.2 Bu hafta= 66 Fark= -200 gr yüzdeni yalnış hesaplamışsın canım

KİLO ALAN HATUNLAR 😶

hayal_hatun hayal_hatun Geçen hafta: 56.1 Bu hafta: 56.8 Fark: + 700 gr Yüzde= % +1.24

izole izole Geçen hafta = 59.6 Bu hafta= 60.1 Fark= + 700 gr Yüzde= % + 1.17

KİLO KORUYAN HATUN 😊

@demirleke
A aaadddaaa
Kilo bildirimi yapmadınız kızlar😛

@Pamuk92
BESTEKIZ BESTEKIZ

ARA veren hatun 🙈

N nnnadal 80 kilo

Son düzenleme:
Kizlar ben 4 ekler yedim ikindide evde aksam balik yedim 1 dilim ekmekle 1 dilim kek bi isirik cikokata ohhh yedim allah yedimm😊
Allah affetsin ben de az önce 1 çatal döner yedim 😂 ne alaka kız canın çikolata istemiyor muydu diye geçebilir içinizden eşim işten geldi az önce canı çekmiş almış ben de çok güzel kokunca dayanamadım 😱

Allah affetsin ben de az önce 1 çatal döner yedim 😂 ne alaka kız canın çikolata istemiyor muydu diye geçebilir içinizden eşim işten geldi az önce canı çekmiş almış ben de çok güzel kokunca dayanamadım 😱
Çikolata isteğinide aldı mı bari bu akşam benimde canım tatlı birşeyler çekti kocaman bir bardak sütlü nescafe yaptım karnımı şişirdi isteğim gitti

Kizlar ben 4 ekler yedim ikindide evde aksam balik yedim 1 dilim ekmekle 1 dilim kek bi isirik cikokata ohhh yedim allah yedimm😊
Canım en güzel tepki bu aslında: gülümsemek.
Yemişsin bitmiş zaten, kafaya takmak vücudu daha çok strese sokuyor. Bence de iyi etmişsin afiyet olsun:)
Arada ihtiyaç duyuyoruz biz, bizim gibiler -devamlı olmamak şartıyla- canının istediği her şeyi yiyebilmeli, bizi o paklar çünkü 🤣🤣

Yemişsin bitmiş zaten, kafaya takmak vücudu daha çok strese sokuyor. Bence de iyi etmişsin afiyet olsun:)
Arada ihtiyaç duyuyoruz biz, bizim gibiler -devamlı olmamak şartıyla- canının istediği her şeyi yiyebilmeli, bizi o paklar çünkü 🤣🤣
Ayy hepiniz ben olmuşsunuz yemeseydim iyiydi ama yedim bitti gitti düşüncesi kafayı rahatlatıyor :KK70:

Ne diyeyim bilemedim afiyet olsun diyeyim bari🤗
sagol cnm ama ben yaptim siz yapmayin😊
iyiki onu yemissin cnku protein en azindan yag yapmamistir😊😊
Evet hayalcim dun cok strestli bir gun gecirdim bir arkadasa kizdim baya aslinda normalde ede olsa cok daha fazla sey yemem gerekiyordu da bu olay toplantida oldgu icin onumdekileri yedim😊😊

KİLO VEREN HATUNLAR ☺

KİLO ALAN HATUNLAR 😶

izole izole Geçen hafta = 59.6 Bu hafta= 60.1 Fark= + 700 gr Yüzde= % + 1.17

KİLO KORUYAN HATUN 😊

@demirleke
A aaadddaaa
Kilo bildirimi yapmadınız kızlar😛

@Pamuk92
BESTEKIZ BESTEKIZ

ARA veren hatun 🙈

N nnnadal 80 kilo
ay teşekkürler beni de eklemişsin :KK36::KK200:

hem kısa kısa tatillerim oldu hem işyeri yıl sonu ve yıl başı çokkkk yoğundu. kilo elden gitti:skandal:

iyi kötü menümü düzenli paylaşmaya çalışacağım.

sabah:
filtre kahve ve bol su
antep peyniri (tuzsuz, dokusu kaşar gibi bir peynir)
köy ekmeği

bu ekmek gerçekten köyde yapılmış, gerçek odun ateşinde pişmiş, sağolsunlar bana da getirdiler. o kadar güzel ki yediğime pişman olmam :KK5:

Back
X