- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Öyle deme canım eninde sonunda gidecek..Benim de modum çok düşük ama inanıyorum gidecek bu sefer..selam kızlar
@ertugrulunhalimesi beni de kilo alanlara ekle canım
İlaç içmeden tartılmayı unutmuşum bardak 200 ml kadar galiba, 77.9 çıktım 77.7 yazayım
Rumuz ficans
Geçen hafta 76.8
Bu hafta 77.7
Fark +++ 900 gr
% 1.17
Ben kilo veremeyeceğim galiba bu gidişle![]()

Aynı ben..Geçen hafta da artıdaydım, ilk 1-2 gün düzgün dü ama sonra dikkat edemedim, yedim ve kilo aldım ama ona da takılmıyorum, isteğim motivasyonum yok.Kilo vermek istiyorum ama yapamıyorum, ne yapmam gerektiğini de biliyorum olmuyor, anlamadım
Sağol canım görürsem alırım..Afiyet olsun canım yeşilcayın açai ananasli olani var bide oda güzel denemediysen denemeni tavsiye ederim

Aman be ne manyaklığı insan bişeyleri alınca bişeyleri değiştirince az da olsa rahatlıyor..Al kıss alCanım ben takım sevmiyorum misafirlik 1 takım kenarda dursun günlük kullandıklarım 3er4er tane en fazla aynı olacak şekilde değişik değişik olsun istiyorum içimi ferahlatıyor markete gidince 1-2 tane almak farklı farklı kullanmak hoşuma gidiyor kahveyide farklı fincanlarda içince mutlu oluyorum o yüzden misafirlikte en çok hoşuma giden şey farklı fincanlarda kahve içmek oluyor evdekilerden sıkıldım güzel gözüme çarpan olunca 2li takım alacam bu aralar kendimi mutsuz hissediyorum onu alınca bana iyi gelecektir
Manyakmıyım neyim

Aynen canım işte hiç yorulmasak bile yol yoruyor ve benim de eve gelince pertim çıkıyor..Cnm tum gun calisiyoruz nirmal degil mi ben eve gekince birak sporu oturdgum yerden kalkamiorum![]()
KİLO VEREN HATUNLAR ☺
@ertugrulunhalimesi Geçen hafta= 65.9 Bu hafta= 64.3 Fark= -1.60 grYüzde % -2.42
M mochachocolate Geçen hafta= 66.2 Bu hafta= 66 Fark= -200 gr yüzdeni yalnış hesaplamışsın canım
Aytanesii Geçen hafta= 60.9 Bu hafta= 60.3 Fark= -600 gr
KİLO ALAN HATUNLAR
hayal_hatun Geçen hafta: 56.1 Bu hafta: 56.8 Fark: + 700 gr Yüzde= % +1.24
@sarfansari Geçen hafta= 59 Bu hafta = 60 Fark= +1.00 gr
@ficans Geçen hafta: 76.8 Bu hafta: 77.7 Fark: + 900 gr Yüzde= % +1.17
@zeze_35 Geçen hafta= 62.5 Bu hafta= 63.2 Fark= +700 gr Yüzde= % +1.12
@izole Geçen hafta = 59.6 Bu hafta= 60.1 Fark= + 700 gr Yüzde= % + 1.17
KİLO KORUYAN HATUN
@demirleke
@aaadddaaa
Kilo bildirimi yapmadınız kızlar
@Pamuk92
@BESTEKIZ
ARA veren hatun
@nnnadal 80 kilo
Ellerine sağlık canım..Herkesi kutlarımsagol cnm ama ben yaptim siz yapmayin
iyiki onu yemissin cnku protein en azindan yag yapmamistir
Evet hayalcim dun cok strestli bir gun gecirdim bir arkadasa kizdim baya aslinda normalde ede olsa cok daha fazla sey yemem gerekiyordu da bu olay toplantida oldgu icin onumdekileri yedim![]()

Ohhh mis gibi köy ekmeği yenmez mi..Afiyet olsun tatlım..hem kısa kısa tatillerim oldu hem işyeri yıl sonu ve yıl başı çokkkk yoğundu. kilo elden gitti
iyi kötü menümü düzenli paylaşmaya çalışacağım.
sabah:
filtre kahve ve bol su
antep peyniri (tuzsuz, dokusu kaşar gibi bir peynir)
köy ekmeği
bu ekmek gerçekten köyde yapılmış, gerçek odun ateşinde pişmiş, sağolsunlar bana da getirdiler. o kadar güzel ki yediğime pişman olmam![]()