Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar
@ertugrulunhalimesi beni de kilo alanlara ekle canım
İlaç içmeden tartılmayı unutmuşum bardak 200 ml kadar galiba, 77.9 çıktım 77.7 yazayım

Rumuz ficans

Geçen hafta 76.8

Bu hafta 77.7

Fark +++ 900 gr

% 1.17

Ben kilo veremeyeceğim galiba bu gidişle:KK43:
Öyle deme canım eninde sonunda gidecek..Benim de modum çok düşük ama inanıyorum gidecek bu sefer..:KK39:
Geçen hafta da artıdaydım, ilk 1-2 gün düzgün dü ama sonra dikkat edemedim, yedim ve kilo aldım ama ona da takılmıyorum, isteğim motivasyonum yok.Kilo vermek istiyorum ama yapamıyorum, ne yapmam gerektiğini de biliyorum olmuyor, anlamadım
Aynı ben..
Afiyet olsun canım yeşilcayın açai ananasli olani var bide oda güzel denemediysen denemeni tavsiye ederim
Sağol canım görürsem alırım..:KK66:
Canım ben takım sevmiyorum misafirlik 1 takım kenarda dursun günlük kullandıklarım 3er4er tane en fazla aynı olacak şekilde değişik değişik olsun istiyorum içimi ferahlatıyor markete gidince 1-2 tane almak farklı farklı kullanmak hoşuma gidiyor kahveyide farklı fincanlarda içince mutlu oluyorum o yüzden misafirlikte en çok hoşuma giden şey farklı fincanlarda kahve içmek oluyor evdekilerden sıkıldım güzel gözüme çarpan olunca 2li takım alacam bu aralar kendimi mutsuz hissediyorum onu alınca bana iyi gelecektir :KK66:
Manyakmıyım neyim
Aman be ne manyaklığı insan bişeyleri alınca bişeyleri değiştirince az da olsa rahatlıyor..Al kıss al:KK53:
Cnm tum gun calisiyoruz nirmal degil mi ben eve gekince birak sporu oturdgum yerden kalkamiorum😊
Aynen canım işte hiç yorulmasak bile yol yoruyor ve benim de eve gelince pertim çıkıyor..
KİLO VEREN HATUNLAR ☺

@ertugrulunhalimesi Geçen hafta= 65.9 Bu hafta= 64.3 Fark= -1.60 grYüzde % -2.42

M mochachocolate Geçen hafta= 66.2 Bu hafta= 66 Fark= -200 gr yüzdeni yalnış hesaplamışsın canım

Aytanesii Aytanesii Geçen hafta= 60.9 Bu hafta= 60.3 Fark= -600 gr

KİLO ALAN HATUNLAR 😶

hayal_hatun hayal_hatun Geçen hafta: 56.1 Bu hafta: 56.8 Fark: + 700 gr Yüzde= % +1.24

@sarfansari Geçen hafta= 59 Bu hafta = 60 Fark= +1.00 gr

@ficans Geçen hafta: 76.8 Bu hafta: 77.7 Fark: + 900 gr Yüzde= % +1.17

@zeze_35 Geçen hafta= 62.5 Bu hafta= 63.2 Fark= +700 gr Yüzde= % +1.12

@izole Geçen hafta = 59.6 Bu hafta= 60.1 Fark= + 700 gr Yüzde= % + 1.17

KİLO KORUYAN HATUN 😊

@demirleke
@aaadddaaa
Kilo bildirimi yapmadınız kızlar😛

@Pamuk92
@BESTEKIZ

ARA veren hatun 🙈

@nnnadal 80 kilo
sagol cnm ama ben yaptim siz yapmayin😊
iyiki onu yemissin cnku protein en azindan yag yapmamistir😊😊

Evet hayalcim dun cok strestli bir gun gecirdim bir arkadasa kizdim baya aslinda normalde ede olsa cok daha fazla sey yemem gerekiyordu da bu olay toplantida oldgu icin onumdekileri yedim😊😊
Ellerine sağlık canım..Herkesi kutlarım:KK9::KK9:
hem kısa kısa tatillerim oldu hem işyeri yıl sonu ve yıl başı çokkkk yoğundu. kilo elden gitti:skandal:

iyi kötü menümü düzenli paylaşmaya çalışacağım.

sabah:
filtre kahve ve bol su
antep peyniri (tuzsuz, dokusu kaşar gibi bir peynir)
köy ekmeği

bu ekmek gerçekten köyde yapılmış, gerçek odun ateşinde pişmiş, sağolsunlar bana da getirdiler. o kadar güzel ki yediğime pişman olmam :KK5:
Ohhh mis gibi köy ekmeği yenmez mi..Afiyet olsun tatlım..

Selam kızlar...
Doktora gittim geldim .700 gr cık gitmiş..Dr metabolizman çok yavaş dedi..İçimden dedim günaydın:confused: 5 haftadır bunun için mi geliyorum..:KK70::KK70:
Ama yediklerimi gün gün yazıp okuttum dedi yediklerin gayet normal böyle devam..Böyle devam devam bakalım ne kadar sürede gidecek....:KK51::KK51:

Kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
2 yumurtada menemen
peynir maydanoz salatalık
3 eşek zeytini(kendim yaptım yeşil kalamata da denir)
çay çayyy
:kk77::kk77::kk77:

Eşime söz verdim her gün 1 km cik de olsa koşu bandında yürüyeceğim..Motivasyonunu ve metabolizmanı hızlandırır diyor..Belim ağrıdığı için zorlamadan yürüyeceğim..Hadi bakalım..:rapci:

hem kısa kısa tatillerim oldu hem işyeri yıl sonu ve yıl başı çokkkk yoğundu. kilo elden gitti:skandal:

iyi kötü menümü düzenli paylaşmaya çalışacağım.

sabah:
filtre kahve ve bol su
antep peyniri (tuzsuz, dokusu kaşar gibi bir peynir)
köy ekmeği

bu ekmek gerçekten köyde yapılmış, gerçek odun ateşinde pişmiş, sağolsunlar bana da getirdiler. o kadar güzel ki yediğime pişman olmam :KK5:
Köy ekmeği mis gibi kokar ya bende cok severim afiyet olsun😋

Selam kızlar...
Doktora gittim geldim .700 gr cık gitmiş..Dr metabolizman çok yavaş dedi..İçimden dedim günaydın:confused: 5 haftadır bunun için mi geliyorum..:KK70::KK70:
Ama yediklerimi gün gün yazıp okuttum dedi yediklerin gayet normal böyle devam..Böyle devam devam bakalım ne kadar sürede gidecek....:KK51::KK51:
Olsun sağlikli şekilde verde yavaş yavaş gitsin kilolar🤗

Sabah uyanınca
Ilık limonlu su
Sade tarçınlı türk kahvesi
20200104_112851.webp

Sabah kahvaltısı 11.30
1 tane haşlanmış yumurta üzerine 1 kaşık tereyağı
9 zeytin
Peynir
2 dilim elma
2 dilim mandalina
1 dilim portakal
Limon
2 ceviz
5 fıstık
Maydanoz
Dereotu
Çay

Sabah uyanınca
Ilık limonlu su
Sade tarçınlı türk kahvesi
Eki Görüntüle 2572475

Sabah kahvaltısı 11.30
1 tane haşlanmış yumurta üzerine 1 kaşık tereyağı
9 zeytin
Peynir
2 dilim elma
2 dilim mandalina
1 dilim portakal
Limon
2 ceviz
5 fıstık
Maydanoz
Dereotu
Çay
Menün baya zengin bakıyorum afiyet olsun:))

Selam kızlar...
Gidecekler şuan inat ediyorlar sen metoboz na çalış küçük kardeşim daha 20 sine gelmeden 70 kilolardaydı obezite sınırına dayanmıştı inat etti çoğunu verdi köyde olduğumuzdan kimse görmesin diye sabah namazını kıldıktan sonra koşuya gidiyordu isteyince olmıycak birşey yok şuan istediği zaman verebiliyor hergüm yeşil çay içer doktoru bunu bırakırsan almaya başlarsın dedi doğruda almaya başlamıştı kedine geldi şimdi dikkat ediyor annemde ona uydu annem belkide ondan fazla verdi incecik oldu kadın :))) yemekleri o yaptığı için kardeşime göre yapıyor hepside sağlıklı besleniyor ozamnda ister istemez veriyorlar fazla kiloları

Böyle beslenirken kendini nasıl hissediyorsun eskiye göre kıyaslarsak duygularını öğrenmek isterim
Ay şuan cok çok iyiyim Allah bozmasin canım halsizligim yorgunlugum geçti uykulara doyamıyordum bildiğin uykudan kalkıp hic uyumamış gibi uyuyordum yine gece uykularımda düzeldi baş agrısından 5 6 defa uykudan uyanıyordum başladım başlayalım baş agrısındanda ağrılarımda kurtuldum mide ilacını 1 2 gündür kullanmıyorum sıkıntı yok şuan onada iyi geldi gibi hissediyorum basenlerimde biraz inceldi gibi en önemlisi gercekten rahatladım demek ki baya eziyet etmişim vücuduma :KK33:

Ay şuan cok çok iyiyim Allah bozmasin canım halsizligim yorgunlugum geçti uykulara doyamıyordum bildiğin uykudan kalkıp hic uyumamış gibi uyuyordum yine gece uykularımda düzeldi baş agrısından 5 6 defa uykudan uyanıyordum başladım başlayalım baş agrısındanda ağrılarımda kurtuldum mide ilacını 1 2 gündür kullanmıyorum sıkıntı yok şuan onada iyi geldi gibi hissediyorum basenlerimde biraz inceldi gibi en önemlisi gercekten rahatladım demek ki baya eziyet etmişim vücuduma :KK33:
Ayy maşallah rabbim daha iyi etsin inşallah bende ekmeksiz yapabilirim lakin eşim öyle ekmekler getiriyor ki yumurtalı pideler falan dayanamıyorum bir defa yiyince insan istiyor azıcık ver diyorum sabah o yetmez diyor dolduruyor ekmekle iyiki bu ara azalttım ekmeği olarakta sağlık-sen beslensin bu ara kemik ağrılarından arttı üçgündür peyniri biraz fazla yiyorum nekadar yoğurtta yesem nedense peynirden aldığım zevki alamıyor birde ağrılarında geçmiyor peynire başladım baya azaltı kombine vitamin eksiligim olmalı mesela süt içtiğim zamanda ağrım çok oluyor demekki vücudun kullandığı kalsiyum benim peynirden alıyorum öyle düşünüyorum sürekli tahlillerde birşey çıkmıyor yumurta yiyeli kanım yükselmiş şuan üst sınırda :)) etve yumurtabirde peynir harika kan yapıcılar bu ara ekmeksizlige alışırsam iyi olacak eşim olmayınca tabi onun yerine yiyeceğim şeyler olmalı ki vücudum istemesin bu arada burada baya kar yağdı sizlerde durum nasıl

Ben de kahvaltımı paylaşıcam gaza geldim 🤣🤣

Sabah kalkınca
1 Trabzon hurması

Öğlene doğru
1 yumurtadan soğanlı kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Çay

burdan devam ederim :)
Şu anda haşlanmış 2 tavuk bagetten yoğurtlu bir salata yaptım 1 dilim ekmekle onu yiyorum. Normalde ara öğünde kahve yanında hurma filan düşünüyordum ama eşime börek kızarttım, çocuklara et suyuna pilav pişirdim mis gibi 🤤 sonra eşim çiğ köfte ve profiterol getirmiş valla ağlayacaktım en son 😭😭 😂😂

Resmen acıktığımı hissettim öyle olunca sağlıklı karın doyurucu bir şey olsun diye bunu yaptım yiyorum.
A

Afiyet olsun canım
sağol canım
Gidecekler şuan inat ediyorlar sen metoboz na çalış küçük kardeşim daha 20 sine gelmeden 70 kilolardaydı obezite sınırına dayanmıştı inat etti çoğunu verdi köyde olduğumuzdan kimse görmesin diye sabah namazını kıldıktan sonra koşuya gidiyordu isteyince olmıycak birşey yok şuan istediği zaman verebiliyor hergüm yeşil çay içer doktoru bunu bırakırsan almaya başlarsın dedi doğruda almaya başlamıştı kedine geldi şimdi dikkat ediyor annemde ona uydu annem belkide ondan fazla verdi incecik oldu kadın :))) yemekleri o yaptığı için kardeşime göre yapıyor hepside sağlıklı besleniyor ozamnda ister istemez veriyorlar fazla kiloları
Her gün yeşil çay içmek sağlıklı mı?
Bitki de olsa Herhangi bir şeye vücudun bağımlı olmasını tehlikeli buluyorum ben. Bilenler açıklık getirirse sevinirim:)

Ayy maşallah rabbim daha iyi etsin inşallah bende ekmeksiz yapabilirim lakin eşim öyle ekmekler getiriyor ki yumurtalı pideler falan dayanamıyorum bir defa yiyince insan istiyor azıcık ver diyorum sabah o yetmez diyor dolduruyor ekmekle iyiki bu ara azalttım ekmeği olarakta sağlık-sen beslensin bu ara kemik ağrılarından arttı üçgündür peyniri biraz fazla yiyorum nekadar yoğurtta yesem nedense peynirden aldığım zevki alamıyor birde ağrılarında geçmiyor peynire başladım baya azaltı kombine vitamin eksiligim olmalı mesela süt içtiğim zamanda ağrım çok oluyor demekki vücudun kullandığı kalsiyum benim peynirden alıyorum öyle düşünüyorum sürekli tahlillerde birşey çıkmıyor yumurta yiyeli kanım yükselmiş şuan üst sınırda :)) etve yumurtabirde peynir harika kan yapıcılar bu ara ekmeksizlige alışırsam iyi olacak eşim olmayınca tabi onun yerine yiyeceğim şeyler olmalı ki vücudum istemesin bu arada burada baya kar yağdı sizlerde durum nasıl
Bizimkilerde öyle köy ekmegi pide tarzı ekmekler getiriyorlar ucundan bile bakmıyorum bir kere yersem devamı gelir diye gerçi ekmek tatlı tuzlu istegimde kalmadı alısınca istemiyor insan d vitamini eksikligi kemik agrısı yapiyor canım cogu doktor buna bakmayı es gecer kışın hele güneşi zor aliyoz d vitaminide daha cok düşüyor sana bakıldımı bilmiyorum ama buradada bir yere kar yağsın soğuklugunu baya hissediyorsun şuan bir yandan güneşli bir yandan soguk esiyor yine duramayacak hava yok demin balkonda hem güneşledim hem de kahve ictim aksama doğru soguk olur yine🤗

Şu anda haşlanmış 2 tavuk bagetten yoğurtlu bir salata yaptım 1 dilim ekmekle onu yiyorum. Normalde ara öğünde kahve yanında hurma filan düşünüyordum ama eşime börek kızarttım, çocuklara et suyuna pilav pişirdim mis gibi 🤤 sonra eşim çiğ köfte ve profiterol getirmiş valla ağlayacaktım en son 😭😭 😂😂

Resmen acıktığımı hissettim öyle olunca sağlıklı karın doyurucu bir şey olsun diye bunu yaptım yiyorum.

sağol canım

Her gün yeşil çay içmek sağlıklı mı?
Bitki de olsa Herhangi bir şeye vücudun bağımlı olmasını tehlikeli buluyorum ben. Bilenler açıklık getirirse sevinirim:)
Bir bardağın zararı yok canım aşırı içilmesi zararlı siyah çay gibi düşün onada çok içiyoruz zararlı olsa hepimiz hasta bağımlı olurduk

Back
X