Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi akşamlar canlarım 😊

Sabah 11.40 da
3 incecik dilim sucuk,1 yemek kaşığı salça, 2 biber, 1 yumurta tavada.
1 haşlanmış yumurta
4 bardak çay

20200125_113809.webp

Saat 3 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi

Saat 5.30 da
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık nohut
4 kaşık yoğurt
Kıvırcık salatası

20200125_175437.webp

Sabah 1 saat leslie yaptım
Şimdi 1 saat leslie yapacağım
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa yeşilçay içeceğim
3 dilim yeşil elma yedim.

İyi akşamlar canlarım 😊

Sabah 11.40 da
3 incecik dilim sucuk,1 yemek kaşığı salça, 2 biber, 1 yumurta tavada.
1 haşlanmış yumurta
4 bardak çay

Eki Görüntüle 2581040

Saat 3 de

Saat 5.30 da
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık nohut
4 kaşık yoğurt
Kıvırcık salatası

Eki Görüntüle 2581039

Şimdi 1 saat leslie yapacağım
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa yeşilçay içeceğim
3 dilim yeşil elma yedim.
Canım günde 2 saat leslie nasıl yapabiliyorsun geçenlerde yapayım dedim 25 dk zor dayandım
Ben bide herşeyden cabuk sıkılan biriyim ondan da olabilir sabredemem o kadar

Canım günde 2 saat leslie nasıl yapabiliyorsun geçenlerde yapayım dedim 25 dk zor dayandım
Ben bide herşeyden cabuk sıkılan biriyim ondan da olabilir sabredemem o kadar
Canım vücudum bünyem alıştı artık sıkılmıyorum ben çünkü hareketli müziklerle destekliyorum baya havaya sokuyor beni 😊

Canım vücudum bünyem alıştı artık sıkılmıyorum ben çünkü hareketli müziklerle destekliyorum baya havaya sokuyor beni 😊
Ben de nasıl vakit buluyorsun ona şaşırıyorum :)
Çocuklar bölmüyor mu, ne bileyim su isteyen çişi gelen vs olmuyor mu😀

Menümü yazıyorum :KK17:

Sabah
Yarı süt yarı su ile yaptığım neskafe

Kahvaltı (öğlene doğru)
1 yumurtadan kıymalı menemen
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 ceviz

Ara
Ayva tatlısı (normal ölçüsünden az şeker koydum ki böylesi gayet iyi geldi bana, üzerine de az ceviz ufaladım)

Akşama doğru
Ciğer şiş
Çeyrek lavaş
1 bardak ayran
Salata

Diyet olarak değil de normal sağlıklı bir insan menüsü olarak düşünün:)
gece gece bir şeyler yemem inşallah.
Allah böyle sağlıklı menülerini hem sana hem bana daim etsin çok şükür bugün bende çok kötü değildim ama diyetlikte değildim sen benden çok iyi olmuşsun umarım şimdiye kadar yememişsindir
N nnnadal ayva tatlısını yaparken seni andım:))
Suyunu azalttım fazla gelmişti çünkü hatırlıyorum :)) şekeri de 1,5 bardaktan 1 bardağa düşürdüm. Yarın da @sarfansari nın diyet kekinden yapmayı düşünüyorum bakalım.
kız sende nasıl bir fil hafızası var ben bile nasıl yaptığımı unuttum yeniden yapacak olsam yine sizlere sorar veya internetten bakarım herhalde maşallah sana
Ha bir de 3 mil Leslie yaptım bugün
bende bugün 3 mil yaptım bide yarım saat ayağımda topuklular sırtımda bebek çantası kucağımda kızımla sahilde yürüdüm spor oldumu bilmem ama çok yorucu olduğu kesin

Ben de nasıl vakit buluyorsun ona şaşırıyorum :)
Çocuklar bölmüyor mu, ne bileyim su isteyen çişi gelen vs olmuyor mu😀
Canım ben çocuklar uyanmadan ve çocuklar uyuduktan sonra yapıyorum sporumu 😊 benim kızlar 9.30 civarı uyanıyor ben 8 de başlayıp 9 da bitiriyorum sporu, akşam da 9 da yatmış oluyorlar ben de yine 9.30 10 gibi 1 saat daha yapıyorum. Kızlarla da yaptığım oluyor arada aerobik filan hem anne çocuk etkinlik yapıyoruz hem de enerjilerini atıyorlar sayemde 😂

Allah böyle sağlıklı menülerini hem sana hem bana daim etsin çok şükür bugün bende çok kötü değildim ama diyetlikte değildim sen benden çok iyi olmuşsun umarım şimdiye kadar yememişsindir
kız sende nasıl bir fil hafızası var ben bile nasıl yaptığımı unuttum yeniden yapacak olsam yine sizlere sorar veya internetten bakarım herhalde maşallah sana
bende bugün 3 mil yaptım bide yarım saat ayağımda topuklular sırtımda bebek çantası kucağımda kızımla sahilde yürüdüm spor oldumu bilmem ama çok yorucu olduğu kesin
Yemedim yemedim :KK73:
Ayva tatlısının tarifini nasıl unutayım sana ben vermiştim zaten 🤣🤣
Canım ben çocuklar uyanmadan ve çocuklar uyuduktan sonra yapıyorum sporumu 😊 benim kızlar 9.30 civarı uyanıyor ben 8 de başlayıp 9 da bitiriyorum sporu, akşam da 9 da yatmış oluyorlar ben de yine 9.30 10 gibi 1 saat daha yapıyorum. Kızlarla da yaptığım oluyor arada aerobik filan hem anne çocuk etkinlik yapıyoruz hem de enerjilerini atıyorlar sayemde 😂
Yaa benim çocuklar Gece zor uyuyor sabah da benden önce uyanıyorlar 😕

Yemedim yemedim :KK73:
Ayva tatlısının tarifini nasıl unutayım sana ben vermiştim zaten 🤣🤣

Yaa benim çocuklar Gece zor uyuyor sabah da benden önce uyanıyorlar 😕
Ay bak ben tarifi senden aldığımıda unutmuşum biz sevmişmiydik hiç hatırlamıyorum evde yine ayvalar var yapsam mı bilemedim
Benim çocukların 3ü evdeyken spor yapmak zor muhakkak biri uyanık oluyor aynı anda uyusalar asla tamam olmayan işlerime yetişmeye çalışıyorum şimdi ortancayı uyutuyorum sonra kızıda uyutacam büyüğüde babasıyla pazara gönderecem ancak mutfak toplayıp yemek yapacam evler tam toparlanmadan herkes yine evde yine ayaklanacaklar tüm günlerim çok yoğun geçiyor çok şükür

Kızlar dün tam olarak ne yedim bilmiyorum yoğunluktan
Unutmadan kahvaltı mı paylaşım
Yumurtalı mantar sote
Azıcık helva sezonu başlattık :))
İki dilim ekmek
eşim bir Dünya ekmek almış askerde yiyememiş
Gözün Aydın'a gelenler olabilirmiş ne yapsam bilemedim düşünüyorum
Akşama kendime bulgur pilavı
Birtane tavuk but haşlama
Salata ve yoğurt yapıyorum eşimede mantı haşloycam birde çorba yaparım tavuk suyuna birde salata yeter :))

Iyi pazarlar kizlar bugun lokmalik kacamaklarim war insallah cok etkilemez tartimi

Sabah 1 yumurta 1 dilim cawdar cay 1 lokma recel

Ogle turk kahwesi 1 lokma tutku 1 lokma gofret

Aksam kabak yemegi cacik 1 kasik kazandibi

Pazar kacamagim bukadar insallah tartimi etkilemez

Ay bak ben tarifi senden aldığımıda unutmuşum biz sevmişmiydik hiç hatırlamıyorum evde yine ayvalar var yapsam mı bilemedim
Benim çocukların 3ü evdeyken spor yapmak zor muhakkak biri uyanık oluyor aynı anda uyusalar asla tamam olmayan işlerime yetişmeye çalışıyorum şimdi ortancayı uyutuyorum sonra kızıda uyutacam büyüğüde babasıyla pazara gönderecem ancak mutfak toplayıp yemek yapacam evler tam toparlanmadan herkes yine evde yine ayaklanacaklar tüm günlerim çok yoğun geçiyor çok şükür
Evet ben vermiştim suyu biraz fazla gelmişti :KK70: Bak yine vereyim bu sefer suyu azalttım hatta şekeri de:KK53: eşim çok beğendi bu defa. Yani zaten senede bir defa yapıyorum bu sene beğendi diyeyim:))

Canımcım sen spor programı yapma mümkünse. Strese girersin vakit bulamadığın için. Şu anda sağlıklı beslenmeye odaklan, yapabileceğin hedefler koyarsan başardıkça kendine güvenin gelir.
Yumurtalı mantar sote
İki dilim ekmek
Salata ve yoğurt yapıyorum eşimede mantı haşloycam birde çorba yaparım tavuk suyuna birde salata yeter :))
Gözün aydın canım.
Seni de helva ile hatırlayacağım:)) mesela @demirleke yi fıstıkla, A aaadddaaa yı bitter çikolatayla anıyorum sen de helvacı oldun :))

Yumurtalı mantar sote
İki dilim ekmek
Kavuşmuşsunuz canım Allah bidaha ayırmasın artan ekmek bayatlanmış olursa canım biz kurutuyoz robotta çekip buzluğa atıyoz köfteye kıbrıs tatlısına ekmek içine yumurta bulayıp harç gibi yapıp ara sıra tavuk kızartması yapıyoz kıtır ekmekte yapan var canım ama ben hiç denemedim böyle degerlendirebilirsin direk dolapta yer varsa ekmegide koyabilirsin bazıları öylede yapiyor canım

Son düzenleme:
20200126_112617.jpg

Iyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Sabah 10.30
Omlet
Zeytin
Peynir
1 muz 3 dilim elma
Yer elması
Fındık fıstık
Yeşilçay
20200126_183239.jpg

Akşam 19.00
2 tabak acılı üzeri tereyağlı köfteli çorba ben un kullanmadığım için kesilir diye salçalı yaptım
Marul Ispanaklı az peynirli salata
Limonlu Mor lahana
2 kaşık yoğurt
Ayran

Pek yetişemem ama bugün benimde menü paylaşasım geldi
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Tahin pekmez
Pide
Çay çay çay

Sade Nescafe

Akşam
Ciğer sote
Marul salatası
Sumaklı soğan
Çok az lavaş

Bugün hiç su içmwdiğimi farkettim şimdiden sonra yeşil çay belki nescafe ve su olur

Bugünün özeti:

Sabah bir kupa sütlü kahve
Sonrasında 2 mil leslie yaptım

Kahvaltı
Yumurtalı ıspanak kavurması (2 yumurtadan)
1 dilim esmer ekmek
Yeşillik

Ara
ayva tatlısı

Akşam
1 kase yoğurt
İçine nane pul biber koydum

Sonrasına 3 mil Leslie yaptım. Şimdi de bir kupa yeşil çay (soğuttum biraz), yarım limon ve 1 şişe sodayı karıştırdım içiyorum.

Kızlar iyi geceler😊

Sabah 12 de
2 catal patates kızartması
Çok az ketçap mayonez
Yarım minik sosis
1 dilim börek
4 bardak çay

20200126_121044.webp

Saat 3 de
1 büyük kase sebzeli acılı ekşili tavuk çorbası

20200126_160152.webp

Saat 5 de
2 minik türüf çikolata

Saat 7 de
5 sıkım çiğköfte
Bol marul ve limon, nar ekşisi
Bir büyük kase kıvırcık salatası

Gün içinde avm de 1 saat yürüdüm
2 lt su içtim
2 kupa yeşilçay içtim
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim.

Back
X