Hoşgeldin Martta nisan da varmış hayırlı olsun kaç kilosun
teşekkür ederim canım şuan 62 kiloyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin Martta nisan da varmış hayırlı olsun kaç kilosun
Burayı bıraktığında kaçtın kaç kilo aldın nekadar zamandateşekkür ederim canım şuan 62 kiloyum
Aynı kilolardayız ben hasimato tiroid hastasiyim ondan midir nedir çok zor veriyorum metabolizma da çok zayıflamışteşekkür ederim canım şuan 62 kiloyum
Ben de 1.5 ay kadar oldu geleli ☺hoşbuldum siz ne zamandır burdasınız ben epey eskilerdenim de 1 seneye yakındır gelmiyordum
Burayı bıraktığında kaçtın kaç kilo aldın nekadar zamanda
Aynı kilolardayız ben hasimato tiroid hastasiyim ondan midir nedir çok zor veriyorum metabolizma da çok zayıflamış
Ben de 1.5 ay kadar oldu geleli ☺
Neyse ki çok fark yok nekadar süre oldu bırakalıBurayi biraktigim da 59 falan dim işte simdi 62 oldum
Hayırlı olsun canım 2 ay var daha kararlı ol 5 kilo bile cok farkertiriyor insana istedigin kiloya kavuşursun inş canımbu arada 8mart nişanım var 1 ay da ne kadar versem kar bana![]()
bu arada 8mart nişanım var 1 ay da ne kadar versem kar bana![]()
hoşgeldinnnnBurayi biraktigim da 59 falan dim işte simdi 62 oldum
ay ay . az kalmış fıstık . çok tatlısın .bu arada 8mart nişanım var 1 ay da ne kadar versem kar bana![]()
iyisin sen de maşallah . diyettaşın da geldi . birlikte hızlı verirsiniz . bence ikiniz şimdi (hangimiz daha iyi verir ) şeysi yapabilirsiniz . hayal ile adaadaa gibi.ikisiydi galiba.hoşgeldinnnn
neler neler olmuş, nişanlanıyorsun demek. çok mutlu oldum
ben de 60,5 - 62 arasında gidip geliyorum bu günlerde. yine diyettaşız
40 gün var. 8 marta kadar en az 4 kilo gider. son 3 gün bitki çayı detoksu yaparsın, yarım kilo da ödem gider.
sakın bozma şu andan itibaren![]()
aynı tabaklardan ben de almıştım . 6 adet çukur tabak . severek kullanıyoruz . çoçuklar bayıldı bende .
Sarfanla ben canım:)ay ay . az kalmış fıstık . çok tatlısın .
56 falan olsan varya. mühteşem olursun . zaten muhteşemsin de .
ayrıca
yazdıkların için. (bunlar diyetlik değil ama) yazmak isterdim![]()
![]()
, hepsi diyetlik ve çok sağlıklı beslenmişsin canımcım.
iyisin sen de maşallah . diyettaşın da geldi . birlikte hızlı verirsiniz . bence ikiniz şimdi (hangimiz daha iyi verir ) şeysi yapabilirsiniz . hayal ile adaadaa gibi.ikisiydi galiba.
aynı tabaklardan ben de almıştım . 6 adet çukur tabak . severek kullanıyoruz . çoçuklar bayıldı bende .
yine şahahaane bi tabak ...
hemmmm. karıştırmışım .Sarfanla ben canım:)
inşallah onların sonu bize benzemez![]()