Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldinnnn:KK36:

neler neler olmuş, nişanlanıyorsun demek. çok mutlu oldum :nazar:

ben de 60,5 - 62 arasında gidip geliyorum bu günlerde. yine diyettaşız :KK5:

40 gün var. 8 marta kadar en az 4 kilo gider. son 3 gün bitki çayı detoksu yaparsın, yarım kilo da ödem gider.:KK6:

sakın bozma şu andan itibaren:KK5:

canım diyettaşım yaa biz hep aynı ilerliyoruz :) teşekkür ederim bitanem inşaallah azimle vereceğim siizin desteğiniz ile de elbetteki :KK200::KK49:

ay ay . az kalmış fıstık . çok tatlısın .
56 falan olsan varya. mühteşem olursun . zaten muhteşemsin de .

ayrıca
yazdıkların için. (bunlar diyetlik değil ama) yazmak isterdim :KK53: :KK53: :KK53: , hepsi diyetlik ve çok sağlıklı beslenmişsin canımcım.
iyisin sen de maşallah . diyettaşın da geldi . birlikte hızlı verirsiniz . bence ikiniz şimdi (hangimiz daha iyi verir ) şeysi yapabilirsiniz . hayal ile adaadaa gibi.ikisiydi galiba.

aynı tabaklardan ben de almıştım . 6 adet çukur tabak . severek kullanıyoruz . çoçuklar bayıldı bende .
yine şahahaane bi tabak ...

yaaaaa seni çok özlemişim ben de kız cnın sağolsunnn inşaallah hep sağlıklı giderim :)

Kızlar çok şiddetli karın yvar birde bulantı sanki eski adet ağlarım gibi sizce ilk adetim mı başlıycak evde ağrı kesici de yok ölüyorum resmen olmuyorum diye endişe ederken böyle mi olacak eşimde çalışıyor akşama anca gelebilir su kesesi bulup koysam faydası olurmu aynı yaşadığım doğum sancısı zaten adet sancımda aynı bunu net anladım şimdi de daha kanamam yok gelmezse naparım bu ağrıyla bilmiyorum

Menümü yazayım, şimdilik menü bu yani😂😂

Kahvaltı
2 kepekli galeta
Birkaç çiğ fındık, birkaç kuru üzüm

Öğlen
1 tabak tavuklu kereviz yemeği
1 dilim ekmek
Yoğurt

ara
Sade kahve, 1 lokum

akşam
1 kase çorba
Yarım lahmacun
Ayran

Bugün 3 mil lesli yaptım 💪🏻

Daha bir şey yemeyi düşünmüyorum, istemiyorum, evrene mesajım bu yönde hadi bakalım:)

Kahvaltı
2 kepekli galeta

Öğlen
1 dilim ekmek
Yoğurt

ara
Sade kahve, 1 lokum

akşam
1 kase çorba
Yarım lahmacun
Ayran

Daha bir şey yemeyi düşünmüyorum, istemiyorum, evrene mesajım bu yönde hadi bakalım:)

Super menü bence gayet yerinde

Kahvaltı
2 kepekli galeta

Öğlen
1 dilim ekmek
Yoğurt

ara
Sade kahve, 1 lokum

akşam
1 kase çorba
Yarım lahmacun
Ayran

Afiyet olsun canım😋

20200128_183353.webp

Iyi aksamlar kızlar
Akşam 18.30
1.5 kepçe nohut yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Havuç rendesi
2 kaşık yoğurt
Közbiber
Yarım mango ne alakaysa😅😅kardeşim yiyince bende yiyeyim dedim🤗😊

Kızlar çok şiddetli karın yvar birde bulantı sanki eski adet ağlarım gibi sizce ilk adetim mı başlıycak evde ağrı kesici de yok ölüyorum resmen olmuyorum diye endişe ederken böyle mi olacak eşimde çalışıyor akşama anca gelebilir su kesesi bulup koysam faydası olurmu aynı yaşadığım doğum sancısı zaten adet sancımda aynı bunu net anladım şimdi de daha kanamam yok gelmezse naparım bu ağrıyla bilmiyorum
Rabbim şifalar versin cnm nasıl oldun umarım geçmiştir agrın çok zor ama benim ağrım olduğunda battaniye alıyorum üzerime TV fln izliyorum agrıyı unutunca geçiyor

Rabbim şifalar versin cnm nasıl oldun umarım geçmiştir agrın çok zor ama benim ağrım olduğunda battaniye alıyorum üzerime TV fln izliyorum agrıyı unutunca geçiyor
Canım kız varken çok zor zaten uyuturken geldi zar zor uyuttum derken bir saat geçmeden uyandı karnımın içi açıyor şuan anlamadm oturup kalkarken açıyor içi böyle gaz ağrısı olmaz herhalde bu ne anlamadm acile götürecek biri olaydı acilliktim

Back
X