- 25 Nisan 2009
- 34.336
- 39.804
- 1.123
sağ ol kuzum .ruhum genç.çok şükür canım memlekete gittim geldim tempoya devam büyük oğlanı sabah babasıyla okula gönder küçükleri besle giydir biraz ortalığı topla okula git çocuğu al saat 1 i geçiyor eve gel öğlenlik hazırla besle arada Süpürge akşam yemeği yap gün bitiyor her fırsatta oyun oynuyoruz ne kendime ne spora vakit kalıyor bu akşam mutfağı bile toplayamadım sadece yemekleri dolaba koydum
Hayırdır canım neden kan verdin

halsizlik yorgunluk ve 3 yıldır da kan vermediğimi düşününce. bi baktırayım dedim .
Allah kabul etsin . baş ağrısı olur . razamanda da ilk 2-3 gün oluyor . açlığa alışana kadar vucut bi değişime ayak uydurma şeysi yaşıyor .Sahur
Mantarlı 2 yumurta
2 galeta
Az şekerli Türk kahvesi
İftar
1 küçük tabak bulgur pilavı üzerine az bezelye
Su bile içemedim fena başarısı oldu
tabaklar , sunum . bayıldım . yine şahaaane bir foto ile içimi açtın .Eki Görüntüle 2596109
Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir tabakta yok ama 2 dilim kaşar lor peyniri
Ceviz fındık fıstık
Armut mandalina
Maydanoz dereotu fındık turp
Süt
Eki Görüntüle 2596113
Akşam 16.30
1 tane lahmacun
Mor lahana
Turşu
Acıbiber
Maydanoz
Turp
Ayran
Bir avuç fındık
Bol bol su çay kahve böğürtlen çayı içiyorum şimdide![]()
tabak hazırlamak önemli.Saol ablamda öyle çocuklar bazen yarısını bırakıyor ziyan olması diye yer öyle önemli olan dikkat etmen tabak hazırlamanın önemi yokta işte ne yediğimi bileyim diye yapıyorum![]()
akşam ben de buna dikkat edeceğim .
hep ayaküstü yiyorum . işten gelince önce yemeğim ısınınaa kadar bi elma . ardından biraz bitter . yemeğim ısınınca yemeğimi yiyorum . 1 koca tabak ıspanak yemeği yedim . sanıyorum başka biri için 2 tabaklık bi ıspanak yemeğiydi.
sonra 2 havuç . oturduğum yerde . tv karşısına geçince yanı.
sonra 1 kase kereviz salatası. yoğurtlu.
arkasından 4 adet keçiboynuzu
ve sütlü kahve. türk kahvesi.
dün akşam yediklerim . çok fazla saçma sapan .
oturup düzenli yedim diyelim . ama acıkma oluyor illa. sonra hep atıştırıyorum .
bunu bırakıp daha düzenli tabak hazırlamalıyım . senin gibi. daha doyurucu.