Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Maşallah maşallah benim kızım öğlenci bu hareket bizim evde12-1 arası oluyor :KK66:
Kısa da olsa kış bana iyi gelmedi 2 ayda 4 kilo aldım nerdeyse havaların ısınması bana da iyi geldi:KK66:
neden evdesin . çalışıyorum diye yazmıştın dün.

bizim okul tam güne döndü geçen yıl şubat ayında . daha rahat ettik .
yarım günü boş geçiyordu çocukların . erken kalkınca sıkılıyordu benim ortanca. büyük sabahçıydı . o da öğlenden sonra gelince akşama kadar uzanıyordu ödev vs . yata yata zaman geçirdiler .
bizim zamanımızda da yarım gündü okul . baya güzeldi gerçi . zaman kalıyordu bize. ama şimdi devir öyle değil . çalışacak sürekli.

Özür dilerim kızlaar 3 gün şekersiz yaşayınca pastaya dayanamadım:KK43:
Kahvaltı
Kalori
1 Dilim Ekmek
69​
1 Dilim Peynir
85​
4 Yeşil Zeytin
21​
Öğle Yemeği
2 Kepçe Lahana Çorbası
30​
Zeytinyağlı yumurta
77​
Akşam
2 Yemek Kaşığı Makarna
64​
2 Yemek Kaşığı Musakka
31​
1 Dilim Pasta
250​
Toplam Alınan Kalori
627​

En zoru da bunları taşımak sonunda bir sırt çantası alıcam:KK70:
hahahha. canım benim ya

benim sırt çantası her şeyi alıyor .
desaa dan aldıydım . indirimde.
memnunum .
çok fazla saklama kabı vs alıyor . her şeyi onda getiriyorum . başka bi çantaya ihtiyaç kalmıyor .

Kahvaltı
Kalori
1 Dilim Ekmek
69​
1 Dilim Peynir
85​
4 Yeşil Zeytin
21​
Öğle Yemeği
2 Kepçe Lahana Çorbası
30​
Zeytinyağlı yumurta
77​
Akşam
2 Yemek Kaşığı Makarna
64​
2 Yemek Kaşığı Musakka
31​
1 Dilim Pasta
250​
Toplam Alınan Kalori
627​
tamam sıkıntı yok . gayet güzel .
ben de böyle şeylere dayanamıyorum ama hani kilo olmadığından yiyorum . sen de ideal kiloya gelince daha rahat yersin . arada yersin falan .

neden evdesin . çalışıyorum diye yazmıştın dün.

bizim okul tam güne döndü geçen yıl şubat ayında . daha rahat ettik .
yarım günü boş geçiyordu çocukların . erken kalkınca sıkılıyordu benim ortanca. büyük sabahçıydı . o da öğlenden sonra gelince akşama kadar uzanıyordu ödev vs . yata yata zaman geçirdiler .
bizim zamanımızda da yarım gündü okul . baya güzeldi gerçi . zaman kalıyordu bize. ama şimdi devir öyle değil . çalışacak sürekli.
Öğle arası eve gidip onu okula hazırlıyorum böylelikle yemek taşıma sıkıntım da olmuyor artı gidip gelirken yürüyüş yapmış oluyorum:KK9:

tamam sıkıntı yok . gayet güzel .
ben de böyle şeylere dayanamıyorum ama hani kilo olmadığından yiyorum . sen de ideal kiloya gelince daha rahat yersin . arada yersin falan .
İnşallah yaa 4 gündür güzel yürüdüm ama diyet sporsuz spor da diyetsiz olmuyor fırsat buldukça hareket etmeli her türlü yiyoruz zaten:KK70:

Öğle arası eve gidip onu okula hazırlıyorum böylelikle yemek taşıma sıkıntım da olmuyor artı gidip gelirken yürüyüş yapmış oluyorum:KK9:
a güzelmiş . evin işine yakın o zaman . çok güzel . hayalimdeki şey .
bi araç olsa daha kolay olacak işim . evden o kadar erken çıkmamış ve eve daha erken dönmüş olurum .
öğlene kadar kim bakıyor kızına.
insan öğle arası yemeğini bile pişirir . ya da 1 kat süpürür . çok iyi.

İnşallah yaa 4 gündür güzel yürüdüm ama diyet sporsuz spor da diyetsiz olmuyor fırsat buldukça hareket etmeli her türlü yiyoruz zaten:KK70:
küçük çocukların var . illa hareket vardır evde. işten dönünce bize oturmak yok . son günlerde oturdum , yorgunum diye ama .
su isterse kızım . masadan al diyebiliyorum artık . her şeye de koşturmamak lazım . ama yapı itibariyle öyle değilim . ne kadar sürer bu durum bilmiyorum . sonra unutuyorum ve yine suya dahil her işe koşturmaya başlıyorum .

zayıflayınca daha rahatlayacaksın . daha zinde ve daha hafif olacağın için çocuklarla da daha kolay ilgilenirsin . farklı oluyor illa ki.

sağlıklı gitmişsin canım . beğendim yediklerini
Yeni düzelmwye başladı yeme düzenim eşim git gel yapınca dengede yediklerimde bozulmuştu birde aylar sonra yeni adet.olunca :)) bir iştah artması oldu ki ben doğum dan sonra bile bukadar iştahlanmadm birde emzirmekten olsa gerek protein a olunca demekki yeme isteği artırıyor eşimde öyle diyor bir kutu Sarelle ye ama doymazsın bir avuç fındık fıst8k yersen tokluk süren uzar diyor da sonra herşeyi ye diyede ısrar ediyor:))

hanimlar oglen yemegim yogurtlu kozlemis patlican bol sarimsakli kimyonlu salatalik ins fazla acikmam😗
IMG-20200227-WA0002.webp

günaydın hanımlar .
bu sabah ağ çekme yaptıktan sonra 2 avuç fıstık yedim .
evdekilere tost yaptım .
kek çıkardım .
beslenmeleri koydum
çöpü çıkardım ve koşmadan evden çıktım . hava nefis . bahar geliyor az kaldı. .
Afiyet olsun canım baya koşturmacalı gün evet dün baya bahardan kalmadı burada bugünde yağmurlu 🌞🌦

Günaydın cnm ağ çekme ne (örümcek ağlarını fırça ile çekme mi 😀)
Mamalar güzel görünüyor afiyet olsun kaplar ile taşımak zor olmuyor dimi😉
Bugün burada lodos var kurum attı soba 😡 dünden uyardılar lodosu vapur seferleri içinde uyardılar ada gidebildimi acaba
Ay canım beni güldürdü Allah'ta seni güldürsün 😅😁aman dikkat edin canım havalar yine bozmaya başladı mart ayı geldi sayılır

Kahvaltı
Kalori
1 Dilim Ekmek
69​
1 Dilim Peynir
85​
4 Yeşil Zeytin
21​
Öğle Yemeği
2 Kepçe Lahana Çorbası
30​
Zeytinyağlı yumurta
77​
Akşam
2 Yemek Kaşığı Makarna
64​
2 Yemek Kaşığı Musakka
31​
1 Dilim Pasta
250​
Toplam Alınan Kalori
627​
Canım ne güzel liste yapıyon öyle pastayı telafi edersin canım biraz hareketle 😉🤗

bi araç olsa daha kolay olacak işim . evden o kadar erken çıkmamış ve eve daha erken dönmüş olurum .
Babamız evde bizim oğlum da kızım da öğleye kadar uyuyolar:KK9:

Yürüyerek 15 dakika otobüs bekle trafik ışıkları falan derken otobüsle de 15 dk. buluyor

Back
X